1. Dispozitii introductive

Aceste conditii de utilizare marcheaza drepturile si obligativitatile reciproce intre platforma e-achizitii.com (denumit in continuare ‘furnizor’) si utilizatorii serviciilor e-achizitii.com (denumiti in continuare ‘utilizator’), obligatii ce decurg din incheierea contractelor de prestari de servicii (‘contract privind furnizarea de servicii’) incheiate prin intermediul site-ul web ale furnizorului, situat la adresa internet e-achizitii.com (in continuare ‘site”) si eventual prin intermediul oricarei retea de socializare unde site-ul este prezent. Acordul mai reglementeaza drepturile si obligativitatile si alte raporturi juridice conexe care decurg din utilizarea serviciilor e-achizitii.com.

Furnizorul poate sa modifice sau sa completeze conditiile de utilizare. Modificarile vor intra in vigoare imediat dupa publicarea acestora pe site-ul web.

e-achizitii.com nu este un magazin online si nu se face responsabil pentru acuratetea datelor furnizate de terte parti, inclusand descrierile produselor, preturile, dimensiunile, disponibilitatea sau corectitudinea imaginilor. Inainte de orice achizitie, este recomandat sa revizuiti datele de pe site-ul magazinului online la care ati fost redirecționat(a) din e-achizitii.com. Toate produsele afisate sunt supuse conditiilor stabilite de terti iar e-achizitii.com nu se face responsabil pentru acestea.

2. Continutul contractului de furnizare de servicii

Termenii acestia au ca scop definirea accesului si folosirea serviciilor e-achizitii.com si servesc drept acord legal intre dvs. si e-achizitii.com. Prin accesarea e-achizitii.com si alte utilizari ale acestor servicii, confirmati ca ati citit, ati inteles si ati fost de acord cu aceste termene si conditii.

3. Termenele serviciului

Furnizorul de servicii nu trebuie sa ofere serviciile in cazul unui deficit de furnizare a energiei electrice, defectiuni in reteaua de date, defectiuni la sistemel informatice, alte defectiuni cauzate de o parte externa sau interventii de forta majora.

Pe parcursul oferirii serviciilor pot apare intreruperi intermitente, restrictii temporare, intreruperea sau degradarea calitatii serviciilor.

4. Utilizarea serviciilor

Accesul la serviciu are ca destinatie exclusiv utilizatorul.

Utilizatorul nu este autorizat fara acordul prealabil scris al furnizorului sa ofere utilizarea serviciilor e-achizitii.com de catre alte sisteme informatice sau terte persoane.

Utilizatorul nu poate utiliza aplicatii software sau sisteme care ar putea avea sau au un impact negativ in functionearea echipamentelor furnizorului, securitatii internetului sau a altor utilizatori de internet.

Utilizatorul nu poate desfasura activitati ce au ca scop impiedicarea sau restrictionarea functionarii serverului furnizorului pe care acestea opereaza serviciile, sau sa efectueze alte atacuri asupra acestui server, sau sa fie asistat in astfel de activitati de terte parti sau sisteme. Serverul furnizorului pe care acesta opereaza serviciul nu poate fi incarcat cu solicitari automate.

5. Protectia datelor cu caracter persona si trimiterea de informatii

e-achizitii.com nu proceseaza date personale altfele in afara de mail-ul a utilizatorului in momenul inregistrarii in zona special destinata acestui lucru.

Utilizatorul are capacitatea de a da consimtamantul neconditionat la transmiterea de informatii si de comunicare comerciala aferente serviciului. In acelasi timp, utilizatorul poate retrage acordul in orice moment.

Pentru informatii detaliate privind Principiile de procesare a datelor cu caracter personal si Principiile de utilizare a cookie-urilor, consultati paginile relevante care fac parte integranta din Termenii de utilizare.

7. Retragerea consimtamantului din contractul de furnizare de servicii

Utilizatorul are dreptul de a se retrage din contractul de furnizare servicii, prin trimiterea unei cereri de anulare a utilizarii serviciilor, de la adresa de e-mail utilizata la incheierea prezentului contract.

9. Utilizarea paginilor web

Utilizatorul sau orice alta persoana ce utilizeaza website-ul recunoaste ca, fara acordul prealabil scris al furnizorului nu are dreptul sa utilizeze textul, elementele grafice sau alte elemente protejate aflate pe site ce sunt protejate de drepturi de autor.

Utilizatorul nu are dreptul ca in procesul utilizarii site-ului (serverului) furnizorului sa foloseasca mecanisme, software sau alte sisteme care ar putea avea sau au un impact deficitar asupra functionarii site-ului sau a serverului.

Utilizatorul este autorizat sa adauge informatii pe site-ul web. Se face referire aici stric la adaugarea de comentarii (denumite in continuare ‘contributii’). Mesajele exprima punctul de vedere al autorului si nu reprezinta punctul de vedere al Furnizorului. Furnizorul nu se face responsabil pentru veridicitatea datelor continute in contributii si conformitatea acestor informatii cu legea.

Furnizorul are dreptul de a sterge orice contributie, fara justificare.

Contributiile intra in proprietatea Furnizorului la adaugarea acestora in platforma iar autorul acestora transfera furnizorului drepturile de autor asupra acestor contributii, chiar dacă ii apartin, dreprurile ce ii revin Furnizorului se refera, dar nu sunt limitate la: drepul de a utiliza, modifica, copia, distribui, prezenta, afisa public, prezenta public, reproduce, tipari, sub-licentia, transfera sau vinde orice astfel de comunicare si de a crea lucrari derivate, sub-licentiere catre terti a dreptului de a aplica fara restrictii oricare drepturi anterioare acordate in legatura cu aceste contributii.

Prin adaugarea contributiei, utilizatorul renunta la orice drept de recompensa si declara ca nu va restrictiona modul de utilizare a contributiei inserate.

Utilizatorul nu are drept la nici o compensatie pentru adaugarea contributiei.

Furnizorul are dreptul de a acorda drept de utilizare (exclusiv sau neexclusiv) a contributiei unei terte parti sau persoane.

Informatiile de contact ale Furnizorului: Adresa de posta electronica: admin@e-achizitii.com.

Ultima actualizare 18.10.2022.