Home » Seifuri si Case de bani

Seifuri si Case de bani

Dacă sunteți în căutarea ofertelor cele mai bune la produsele cele mai noi, ați venit în locul potrivit. Aici, pe e-achizitii.com, încercăm mereu să avem un inventar diversificat, astfel încât să existe ceva potrivit pentru toată lumea. Și pentru că dorim ca și clienții noștri sa primească cel mai mult pentru banii acestora, oferim prețuri competitive pentru toata colecția Seifuri si Case de bani.

Deci, fie că sunteți în căutarea celui mai nou model sau vreți doar să găsiți o ofertă bună, fiți sigur că ne verificați înainte. Pe langa aceasta, e-achizitii.com oferă o experiență excelentă de servicii pentru clienți și oferă informații suplimentare conexe pentru a-i ajuta pe cumpărători să ia decizii informate.

În piața zilelor noastre, este foarte important să comparați ofertele la produse Seifuri si Case de bani înainte de a face o achiziție. Făcând acest lucru, sperăm să punem la dispoziție clienților noștri tot ce au nevoie într-un singur loc.

Reduceri uriașe la cele mai cunoscute mărci

Există câteva oferte uimitoare pentru mărci de top săptămâna aceasta. Așa dar, dacă dorești să faci un chilipir, acum este timpul!

Livrare gratuită pentru comenzile calificate

Dorești să faci cumpărături de în perioada sărbătorilor fără să plătești transportul? Ai noroc! Foarte mulți comercianți oferă transport gratuit pentru comenzile calificate. Așadar, ce înseamnă „calificat”? În general, înseamnă că această comanda trebuie să respecte o sumă minimă de lei. Spre exemplu, pragul de livrare gratuită al majorității magazinelor este de 250 lei. Unii comercianți au cerințe diferite, așa că asigurați-vă că verificați înainte de a cumpăra.

Costurile de expediere pot crește semnificativ, așa că profitați de ofertele de transport gratuit atunci când puteți. Este un lucru mai puțin de care să-ți faci griji atunci când încerci să găsești cadoul perfect pentru cei dragi. Cumparaturi fericite!

Retururi ușoare

Este foarte ușor să returnezi orice produs care nu îți place. Comercianți care expun produse pe e-achizitii.com accepta retururi pentru toate produsele, fără întrebări. Aveți la dispoziție 30 de zile pentru a returna Seifuri si Case de bani și a primi banii inapoi. Pentru a face un retur, trebuie doar sa contactați comerciantul și acesta vă va pune la dispoziție un formular pentru retur. Dorim să fiți sută la sută mulțumit de cumparaturile dvs., așa că multe magazine oferă retururi gratuite pentru majoritatea produselor.

Cumpărați acum pentru oferte grozave!

Perioada sărbătorilor se apropie și asta înseamnă că este timpul să începeți cumpărăturile pentru a profita la maxim de oferte! Dar unde poți găsi cele mai bune oferte? Și de unde știi dacă faci o afacere bună?

Vă prezentăm mai jos câteva sfaturi pentru a vă ajuta să găsiți cele mai bune oferte pentru cadouri de sărbători sau alte ocazii precum zile de naștere.

Cumpărați mai devreme: cu cât începeți mai devreme cumpărăturile, cu atât este mai probabil să găsiți oferte grozave. Multe magazine oferă reduceri și promoții speciale în săptămânile premergătoare sărbătorilor, așa dar începeți cumpărăturile devreme pentru a profita de aceste oferte

Faceți comparatii de preț: nu presupuneți doar că primul magazin pe care ați intrat are cele mai bune oferte. Acordați-vă timp pentru a compara prețurile la diferite comercianti înainte de a lua deciziafinală.
Expreții noștrii au adunat produse de la toate magazinele din România pentru ca tu sa poți găsi totul într-un singur loc.

Prețuri mici și selecție mare de produse

Ești în căutarea unei oferte de pret pentru Seifuri si Case de bani? Site-ul nostru oferă prețuri mici și o selecție largă de produse, aici este locul unde puteți găsi ceea ce căutați. Cu oferte pentru orice îți poți imagina, de la haine, la produse electronice, cu siguranță vei găsi tot ceea ce ai nevoie la un preț avantajos. Deci data viitoare când sunteți în căutarea unei oferte grozave pentru Seifuri si Case de bani, asigurați-vă că vizitați magazinul nostru!

Afișez 1 - 60 din 88 de rezultate

 • Seif antiefractie ROTTNER TOSCANA85 T04686, cheie, 104 Kg

  Seif antiefractie ROTTNER TOSCANA85 T04686, cheie, 104 Kg

  Seiful antiefractie model T04686 are toate caracteristicile unui seif de calitate: inchidere mecanica cu cheie de acces in duplicat, izolatie specifica antifoc pe intreg perimetrul corpului, corp format din perete dublu si o grosime a usii de 62 mm. Dimensiunea exterioara este de 860 x 490 x 410 mm si cea interioara de 780 x 420 x 310 mm. ATENTIE: Deoarece acest produs vine direct de la producator, este necesara plata integrala in avans! ATENTIE: Acest produs poate genera costuri suplimentare de transport!

  Seiful antiefractie model T04686 are toate caracteristicile unui seif de calitate: inchidere mecanica cu cheie de acces in duplicat, izolatie specifica antifoc pe intreg perimetrul corpului, corp format din perete…
 • Seif antiefractie cu cheie 150KZY, blindaj 5-10 cm, 18 L

  Seif antiefractie cu cheie 150KZY, blindaj 5-10 cm, 18 L

  Casa de bani cu incuietoare clasa I 150KZY avand clasa de securitate I si grosimea blindajului cuprinsa intre 5-10 cm. Are o caseta la interior cu cheie. Volumul este de 18 litri iar greutatea acestui seif este de 107 kg. Dimensiunea exterioara este 50 x 39 x 36 cm iar cea interioara este 35 x 24 x 21 cm. Sunt 1-2 incuietori EURO ELZETT plus incuietoare clasa I. Pachetul de livrare contine casa de bani plus incuietoarea speciala de clasa I.  Acest produs poate genera costuri suplimentare de livrare! Deoarece acest produs vine direct de la producator, este necesara plata integrala in avans.

  Casa de bani cu incuietoare clasa I 150KZY avand clasa de securitate I si grosimea blindajului cuprinsa intre 5-10 cm. Are o caseta la interior cu cheie. Volumul este de…
 • Seif antiefractie ROTTNER MONACO65 T04659, cifru electronic, 83 Kg

  Seif antiefractie ROTTNER MONACO65 T04659, cifru electronic, 83 Kg

  T04659 este un seif cu incuietoare electronica ce permite inchiderea si deschiderea seifului cu unul sau mai multe coduri. De asemenea, T04659 este un seif ce permite deschidere temporizata (introducerea unui interval de asteptare intre momentul introducerii codului si momentul deschiderii efective a usii). Este prevazut cu un seif interior, avand inaltimea de 215 mm, care se poate inchide separat (inchidere cilindrica cu 2 chei in dotare). Incuietoarea electronica este alimentata de o baterie alcalina de 9 V. In cazul in care bateria se descarca complet, seiful va putea fi deschis utilizand o baterie conectata la bornele de urgenta aflate la exterior. Desigur, este necesara introducerea corecta a codului pentru deschiderea usii. ATENTIE: Deoarece acest produs vine direct de la producator, este necesara plata integrala in avans! ATENTIE: Acest produs poate genera costuri suplimentare de transport!

  T04659 este un seif cu incuietoare electronica ce permite inchiderea si deschiderea seifului cu unul sau mai multe coduri. De asemenea, T04659 este un seif ce permite deschidere temporizata (introducerea…
 • Seif antiefractie cu cifru electronic ROTTNER SAMOA26 T04848, 23 Kg

  Seif antiefractie cu cifru electronic ROTTNER SAMOA26 T04848, 23 Kg

  Seiful antiefractie T04848 din seria Samoa are sistem de inchidere electronic care functioneaza cu ajutorul unei baterii de 9 V (nu este inclusa). Fiind de dimensiuni mici si elegant, seiful este ideal pentru case, apartamente si afaceri mici. Deschiderea seifului este amanata la introducerea gresita a 3 coduri. T04848 este incadrat in clasa 0 de securitate conform CSN EN 1143-1+A1:2009. ATENTIE: Deoarece acest produs vine direct de la producator, este necesara plata integrala in avans! ATENTIE: Acest produs poate genera costuri suplimentare de transport!

  Seiful antiefractie T04848 din seria Samoa are sistem de inchidere electronic care functioneaza cu ajutorul unei baterii de 9 V (nu este inclusa). Fiind de dimensiuni mici si elegant, seiful…
 • Caseta de chei cu cifru electronic ROTTNER S100 T06021, 5.8 Kg

  Caseta de chei cu cifru electronic ROTTNER S100 T06021, 5.8 Kg

  Caseta de chei S100, cu inchidere electronica si 100 de agatatori fixe numerotate, este confectionata din tabla de otel si permite atasarea pe perete. Functioneaza cu 4 baterii de 1.5 V tip AA (nu sunt incluse). Vine la pachet cu 2 chei de siguranta si chitul de prindere pe perete. ATENTIE: Acest produs poate genera costuri suplimentare de transport!

  Caseta de chei S100, cu inchidere electronica si 100 de agatatori fixe numerotate, este confectionata din tabla de otel si permite atasarea pe perete. Functioneaza cu 4 baterii de 1.5…
 • Seif antiefractie cu cifru electronic ROTTNER TOSCANA40 T04677, 38 Kg

  Seif antiefractie cu cifru electronic ROTTNER TOSCANA40 T04677, 38 Kg

  Acest seif electronic garanteaza siguranta valorilor dumneavoastra pentru ca detine toate calitatile unui seif antiefractie desavarsit. Datorita izolatiei specifice antifoc pe intreg perimetrul corpului, in cazul nefericit al unui incendiu, bunurile dumneavoastra vor fi in siguranta. T04677 are dimensiunea exterioara de 300 x 420 x 390 mm si cea interioara de 220 x 350 x 295 mm. Grosimea usii este de 62 mm. ATENTIE: Deoarece acest produs vine direct de la producator, este necesara plata integrala in avans! ATENTIE: Acest produs poate genera costuri suplimentare de transport!

  Acest seif electronic garanteaza siguranta valorilor dumneavoastra pentru ca detine toate calitatile unui seif antiefractie desavarsit. Datorita izolatiei specifice antifoc pe intreg perimetrul corpului, in cazul nefericit al unui incendiu,…
 • Seif antiefractie cu cheie 450KZY, blindaj 5-10 cm, 106 L

  Seif antiefractie cu cheie 450KZY, blindaj 5-10 cm, 106 L

  Casa de bani cu incuietoare clasa I 450KZY avand clasa de securitate I si grosimea blindajului cuprinsa intre 5-10 cm. Are o caseta la interior cu cheie. Volumul este de 106 litri iar greutatea acestui seif este de 370 kg. Dimensiunea exterioara este 78 x 58 x 54 cm iar cea interioara este 63 x 43 x 39 cm. Pachetul de livrare contine casa de bani plus incuietoarea speciala de clasa I.  Acest produs poate genera costuri suplimentare de livrare! Deoarece acest produs vine direct de la producator, este necesara plata integrala in avans.

  Casa de bani cu incuietoare clasa I 450KZY avand clasa de securitate I si grosimea blindajului cuprinsa intre 5-10 cm. Are o caseta la interior cu cheie. Volumul este de…
 • Seif antiefractie cu cheie 750KZC, blindaj 5-10 cm, 192 L

  Seif antiefractie cu cheie 750KZC, blindaj 5-10 cm, 192 L

  Casa de bani cu cifru mecanic 750KZC are clasa de securitate I si grosimea blindajului cuprinsa intre 5-10 cm. Are o caseta la interior cu cheie. Volumul este de 192 litri iar greutatea acestui seif este de 567 kg. Dimensiunea exterioara este 127 x 59 x 54 cm iar cea interioara este 112 x 44 x 39 cm. Pachetul de livrare contine casa de bani plus cifru mecanic special de clasa I.  Acest produs poate genera costuri suplimentare de livrare! Deoarece acest produs vine direct de la producator, este necesara plata integrala in avans.

  Casa de bani cu cifru mecanic 750KZC are clasa de securitate I si grosimea blindajului cuprinsa intre 5-10 cm. Are o caseta la interior cu cheie. Volumul este de 192…
 • Seif antiefractie cu cheie ROTTNER TOSCANA65 T04684, 82 Kg, 76 L

  Seif antiefractie cu cheie ROTTNER TOSCANA65 T04684, 82 Kg, 76 L

  Un seif mecanic este solutia ideala in cazul in care aveti o suma de bani sau bunuri de valoare pe care vreti sa le stiti in siguranta. Acest seif are o inchidere mecanica de siguranta, corp format din perete dublu si un sistem de inchidere certificat dupa cele mai inalte stardarde de calitate. Mai mult, seiful va protejeaza bunurile si de incendii, pentru ca are izolatie specifica antifoc pe intreg perimetrul corpului. Grosimea usii este de 62 mm, avand dimensiunea exterioara de 660 x 490 x 410 mm si cea interioara de 580 x 420 x 310 mm. ATENTIE: Deoarece acest produs vine direct de la producator, este necesara plata integrala in avans! ATENTIE: Acest produs poate genera costuri suplimentare de transport!

  Un seif mecanic este solutia ideala in cazul in care aveti o suma de bani sau bunuri de valoare pe care vreti sa le stiti in siguranta. Acest seif are…
 • Seif antiefractie cu chie ROTTNER SAMOA85 T04859, 83 Kg, 101 L

  Seif antiefractie cu chie ROTTNER SAMOA85 T04859, 83 Kg, 101 L

  T04859 este un seif de mobila, antiefractie, cu inchidere mecanica. Ofera protectie impotriva hotilor datorita designului sau, dar si din cauza ca balamalele sunt ascunse. Corpul acestuia este format din perete dublu. Prezinta posibilitate de ancorare in podea, chitul de ancorare fiind inclus. Seiful este conform cu clasa 0 de securitate, in concordanta cu CSN EN 1143-1+A1:2009. ATENTIE: Deoarece acest produs vine direct de la producator, este necesara plata integrala in avans! ATENTIE: Acest produs poate genera costuri suplimentare de transport!

  T04859 este un seif de mobila, antiefractie, cu inchidere mecanica. Ofera protectie impotriva hotilor datorita designului sau, dar si din cauza ca balamalele sunt ascunse. Corpul acestuia este format din…
 • Seif antiefractie cu cheie ROTTNER SAMOA40 T04849, 35 Kg

  Seif antiefractie cu cheie ROTTNER SAMOA40 T04849, 35 Kg

  T04849 este un seif de mobila, antiefractie, cu inchidere mecanica. Inchiderea este efectuata cu bolturi pe 3 laturi (2 pe margine si 1 sus/jos). Este fabricat cu o armura speciala antiefractie din otel de calitate superioara. Prezinta posibilitate de ancorare in podea, chitul de ancorare fiind inclus. Seiful este conform cu clasa de securitate EN0, in concordanta cu CSN EN 1143-1+A1:2009. ATENTIE: Deoarece acest produs vine direct de la producator, este necesara plata integrala in avans! ATENTIE: Acest produs poate genera costuri suplimentare de transport!

  T04849 este un seif de mobila, antiefractie, cu inchidere mecanica. Inchiderea este efectuata cu bolturi pe 3 laturi (2 pe margine si 1 sus/jos). Este fabricat cu o armura speciala…
 • Seif antiefractie ROTTNER SAMOA85 T04860, cifru electronic, 83 Kg

  Seif antiefractie ROTTNER SAMOA85 T04860, cifru electronic, 83 Kg

  T04860 este un seif antiefractie, ideal pentru locuinta sau afacerea ta. Siguranta oferita de acest seif a fost testata conform clasei de securitate EN-0, oferind, de asemenea, o protectie limitata impotriva focului. Interiorul seifului prezinta 2 rafturi reglabile, iar corpul acestuia are perete dublu. Sistemul de inchidere electronic poate fi alimentat cu ajutorul unei baterii de 9 V (nu este inclusa). ATENTIE: Deoarece acest produs vine direct de la producator, este necesara plata integrala in avans! ATENTIE: Acest produs poate genera costuri suplimentare de transport!

  T04860 este un seif antiefractie, ideal pentru locuinta sau afacerea ta. Siguranta oferita de acest seif a fost testata conform clasei de securitate EN-0, oferind, de asemenea, o protectie limitata…
 • Cutie mica pentru 20 chei YALE YKB/200/CB2, metal, negru

  Cutie mica pentru 20 chei YALE YKB/200/CB2, metal, negru

  Cutia pentru chei Yale YKB/200/CB2, de dimensiuni 200 x 160 x 80 mm, organizeaza si asigura pana la 20 de chei. Etichetele numerotate din interior fac mai usoara identificarea cheii corecte.

  Cutia pentru chei Yale YKB/200/CB2, de dimensiuni 200 x 160 x 80 mm, organizeaza si asigura pana la 20 de chei. Etichetele numerotate din interior fac mai usoara identificarea cheii…
 • Seif antiefractie cu cheie 50KZC, 107 Kg, 18 L

  Seif antiefractie cu cheie 50KZC, 107 Kg, 18 L

  Casa de bani cu cifru mecanic 150KZC are clasa de securitate I si grosimea blindajului cuprinsa intre 5-10 cm. Are o caseta la interior cu cheie. Volumul este de 18 litri iar greutatea acestui seif este de 107 kg. Dimensiunea exterioara este 50 x 39 x 36 cm iar cea interioara este 35 x 24 x 21 cm. Sunt 1-2 incuietori EURO ELZETT plus cifru mecanic clasa I. Pachetul de livrare contine casa de bani plus cifru mecanic special de clasa I.  Acest produs poate genera costuri suplimentare de livrare! Deoarece acest produs vine direct de la producator, este necesara plata integrala in avans.

  Casa de bani cu cifru mecanic 150KZC are clasa de securitate I si grosimea blindajului cuprinsa intre 5-10 cm. Are o caseta la interior cu cheie. Volumul este de 18…
 • Seif antiefractei cu cheie 550KZY, blindaj 5-10 cm, 69 L

  Seif antiefractei cu cheie 550KZY, blindaj 5-10 cm, 69 L

  Casa de bani cu incuietoare clasa I 550KZY avand clasa de securitate I si grosimea blindajului cuprinsa intre 5-10 cm. Are o caseta la interior cu cheie. Volumul este de 69 litri iar greutatea acestui seif este de 342 kg. Dimensiunea exterioara este 98 x 47 x 41 cm iar cea interioara este 83 x 32 x 26 cm. Pachetul de livrare contine casa de bani plus incuietoarea speciala de clasa I.  Acest produs poate genera costuri suplimentare de livrare! Deoarece acest produs vine direct de la producator, este necesara plata integrala in avans.

  Casa de bani cu incuietoare clasa I 550KZY avand clasa de securitate I si grosimea blindajului cuprinsa intre 5-10 cm. Are o caseta la interior cu cheie. Volumul este de…
 • Seif antiefractie ROTTNER MONACO120 T04661, cifru electronic, 178 Kg

  Seif antiefractie ROTTNER MONACO120 T04661, cifru electronic, 178 Kg

  T04661 este un seif antiefractie cu incuietoare electronica. Acesta permite deschiderea temporizata (introducerea unui interval de asteptare intre momentul introducerii codului si momentul deschiderii efective a usii). Este, asadar, ideal pentru casierii, dar se preteaza foarte bine si la case de schimb valutar, sali de jocuri de noroc, case de pariuri sau case de amanet. Seiful este agrementat tehnic cu clasa 1 de securitate si poate fi ancorat in podea, in acest sens existand instructiuni in chitul de ancorare inclus (se gaseste in interiorul seifului). Dispune si de un seif interior inalt de 215 mm, care se poate inchide separat. ATENTIE: Deoarece acest produs vine direct de la producator, este necesara plata integrala in avans! ATENTIE: Acest produs poate genera costuri suplimentare de transport!

  T04661 este un seif antiefractie cu incuietoare electronica. Acesta permite deschiderea temporizata (introducerea unui interval de asteptare intre momentul introducerii codului si momentul deschiderii efective a usii). Este, asadar, ideal…
 • Seif anti efractie 750KZY, blindaj 5-10 cm, 192 L

  Seif anti efractie 750KZY, blindaj 5-10 cm, 192 L

  Casa de bani cu incuietoare clasa I 750KZY avand clasa de securitate I si grosimea blindajului cuprinsa intre 5-10 cm. Are o caseta la interior cu cheie. Volumul este de 192 litri iar greutatea acestui seif este de 567 kg. Dimensiunea exterioara este 127 x 59 x 54 cm iar cea interioara este 112 x 44 x 39 cm. Pachetul de livrare contine casa de bani plus incuietoarea speciala de clasa I.  Acest produs poate genera costuri suplimentare de livrare! Deoarece acest produs vine direct de la producator, este necesara plata integrala in avans.

  Casa de bani cu incuietoare clasa I 750KZY avand clasa de securitate I si grosimea blindajului cuprinsa intre 5-10 cm. Are o caseta la interior cu cheie. Volumul este de…
 • Seif antiefractie cu cifru electronic ROTTNER SYDNEY55 T05437, 51 Kg

  Seif antiefractie cu cifru electronic ROTTNER SYDNEY55 T05437, 51 Kg

  Seiful T05437 cu inchidere electronica va protejeaza documentele si obiectele de valoare de foc si caldura. Peretele dublu este umplut, mai ales din acest motiv, cu material special rezistent la foc. Seiful poate fi deschis cu un cod master si un cod de utilizator. La livrare nu este programat niciun cod de utilizator. Pentru alimentare aveti nevoie de 4 baterii alcaline de 1.5 V tip AA (nu sunt incluse). Utilizarea bateriilor nealcaline nu este recomandata. Chitul de ancorare in podea este livrat impreuna cu seiful. ATENTIE: Deoarece acest produs vine direct de la producator, este necesara plata integrala in avans! ATENTIE: Acest produs poate genera costuri suplimentare de transport!

  Seiful T05437 cu inchidere electronica va protejeaza documentele si obiectele de valoare de foc si caldura. Peretele dublu este umplut, mai ales din acest motiv, cu material special rezistent la…
 • Seif antiefractie ROTTNER SYDNEY100 T05924, cifru electronic, 138 Kg

  Seif antiefractie ROTTNER SYDNEY100 T05924, cifru electronic, 138 Kg

  T05924 este un seif cu perete dublu din otel, umplut cu material special rezistent la foc (60 de minute pentru hartie). Seiful este actionat cu ajutorul unui cod de 4-7 cifre (programabil individual). Se alimenteaza cu 4 baterii alcaline de 1.5 V tip AA (nu sunt incluse). Seiful are o greutate de 138 kg si o capacitate de stocare de pana la 18 bibliorafturi. ATENTIE: Deoarece acest produs vine direct de la producator, este necesara plata integrala in avans! ATENTIE: Acest produs poate genera costuri suplimentare de transport!

  T05924 este un seif cu perete dublu din otel, umplut cu material special rezistent la foc (60 de minute pentru hartie). Seiful este actionat cu ajutorul unui cod de 4-7…
 • Seif antiefractie ROTTNER MONACO45 T04657, cifru electronic, 55 Kg

  Seif antiefractie ROTTNER MONACO45 T04657, cifru electronic, 55 Kg

  Destinat protejarii bunurilor si obiectelor de valoare, seiful T04657 beneficiaza de o incuietoare electronica cu inchidere cu bolturi pe 3 laturi si corp format din perete dublu. Este prevazut cu chit de ancorare pentru a se fixa in podea. Prezinta rezistenta la foc, fiind izolat specific pe intreg perimetrul corpului. ATENTIE: Deoarece acest produs vine direct de la producator, este necesara plata integrala in avans! ATENTIE: Acest produs poate genera costuri suplimentare de transport!

  Destinat protejarii bunurilor si obiectelor de valoare, seiful T04657 beneficiaza de o incuietoare electronica cu inchidere cu bolturi pe 3 laturi si corp format din perete dublu. Este prevazut cu…
 • Seif antiefracti si antifoc ROTTNER IMPERIAL-100 IT T05822, cifru electronic, 366 Kg

  Seif antiefracti si antifoc ROTTNER IMPERIAL-100 IT T05822, cifru electronic, 366 Kg

  Seiful antiefractie si antifoc, cu izolatie speciala antifoc pe intreg perimetrul corpului, este incadrat in clasa 3 de securitate si ofera protectie impotriva focului de pana la 30 de minute. Seiful are incuietoare electronica certificata clasa B conform EN 1300 (fara deschidere de urgenta prin cheie) si necesita o baterie de 9 V pentru functionare (bateria nu este inclusa in pachet). Este recomandata ancorarea acestuia intr-o structura solida (chitul de ancorare este inclus). Modelul standard contine un seif interior detasabil. ATENTIE: Deoarece acest produs vine direct de la producator, este necesara plata integrala in avans! ATENTIE: Acest produs poate genera costuri suplimentare de transport!

  Seiful antiefractie si antifoc, cu izolatie speciala antifoc pe intreg perimetrul corpului, este incadrat in clasa 3 de securitate si ofera protectie impotriva focului de pana la 30 de minute.…
 • Seif antiefractie cu cheie ROTTNER MONACO45 T04656, 55 Kg

  Seif antiefractie cu cheie ROTTNER MONACO45 T04656, 55 Kg

  Seiful antiefractie T04656 cu inchidere mecanica de siguranta are corpul format din perete dublu si usa groasa de 50 mm. Este echipat cu izolatie speciala antifoc pe intreg perimetrul corpului si armura speciala antiefractie cu cheie de acces in duplicat. Prezinta posibilitate de ancorare in podea, chitul de ancorare fiind inclus. Seiful este conform cu clasa 1 de securitate, in concordanta cu CSN EN 1143-1+A1:2009. ATENTIE: Deoarece acest produs vine direct de la producator, este necesara plata integrala in avans! ATENTIE: Acest produs poate genera costuri suplimentare de transport!

  Seiful antiefractie T04656 cu inchidere mecanica de siguranta are corpul format din perete dublu si usa groasa de 50 mm. Este echipat cu izolatie speciala antifoc pe intreg perimetrul corpului…
 • Seif antiefractie cu cheie ROTTNER SAMOA26 T04847, 23 Kg

  Seif antiefractie cu cheie ROTTNER SAMOA26 T04847, 23 Kg

  T04847 este un seif de mobila, antiefractie, a carui inchidere se realizeaza mecanic, cu bolturi pe 3 laturi. Corpul acestuia este format din perete dublu. Prezinta posibilitate de ancorare in podea, chitul de ancorare fiind inclus. Seiful Samoa26 este conform cu clasa de securitate EN0, in concordanta cu CSN EN 1143-1+A1:2009. ATENTIE: Deoarece acest produs vine direct de la producator, este necesara plata integrala in avans! ATENTIE: Acest produs poate genera costuri suplimentare de transport!

  T04847 este un seif de mobila, antiefractie, a carui inchidere se realizeaza mecanic, cu bolturi pe 3 laturi. Corpul acestuia este format din perete dublu. Prezinta posibilitate de ancorare in…
 • Seif standard rezidential YALE YSV/250/DB1, negru, otel

  Seif standard rezidential YALE YSV/250/DB1, negru, otel

  Seiful Yale YSV/250/DB1 are dimensiunile 250 x 350 x 250 mm si este ideal pentru pastrarea documentelor importante sau a cheilor intr-un loc sigur si la indemana. Prevazut cu orificii pentru fixare si bolturi de prindere incluse, seiful YSV/250/DB1 dispune de o tastatura digitala programabila si usor de operat. Este confectionat din otel si are o greutate de 8 kg.

  Seiful Yale YSV/250/DB1 are dimensiunile 250 x 350 x 250 mm si este ideal pentru pastrarea documentelor importante sau a cheilor intr-un loc sigur si la indemana. Prevazut cu orificii…
 • Seif antiefractie cu cheie 150KZ, Blindaj 5-10 cm, 107 Kg

  Seif antiefractie cu cheie 150KZ, Blindaj 5-10 cm, 107 Kg

  Casa de bani cu o singura usa 150KZ avand clasa de securitate I si grosimea blindajului cuprinsa intre 5-10 cm. Are o caseta la interior cu cheie. Volumul este de 18 litri iar greutatea acestui seif este de 107 kg. Dimensiunea exterioara este 50 x 39 x 36 cm iar cea interioara este 35 x 24 x 21 cm. Sunt 1-2 incuietori EURO ELZETT. Deoarece acest produs vine direct de la producator, este necesara plata integrala in avans. Transportul acestui produs va genera un cost suplimentar variabil!

  Casa de bani cu o singura usa 150KZ avand clasa de securitate I si grosimea blindajului cuprinsa intre 5-10 cm. Are o caseta la interior cu cheie. Volumul este de…
 • Caseta de chei cu cifru electronic ROTTNER S150 T06022, 9.2 Kg

  Caseta de chei cu cifru electronic ROTTNER S150 T06022, 9.2 Kg

  S150 este o caseta destinata pentru depozitarea a pana la 150 de chei. Este fabricata din tabla de otel rezistenta la rugina si permite atasarea pe perete. Dispune de suport special si index pentru chei. Se actioneaza printr-un cod de utilizator format din 3-8 cifre si se alimenteaza cu ajutorul a 4 baterii alcaline de 1.5 V tip AA (nu sunt incluse). ATENTIE: Acest produs poate genera costuri suplimentare de transport!

  S150 este o caseta destinata pentru depozitarea a pana la 150 de chei. Este fabricata din tabla de otel rezistenta la rugina si permite atasarea pe perete. Dispune de suport…
 • Caseta de chei cu cifru electronic ROTTNER S250 T06024, 12,7 Kg

  Caseta de chei cu cifru electronic ROTTNER S250 T06024, 12,7 Kg

  S250 este o caseta de depozitare a cheilor pe cele 250 de agatatoare ordonate numeric si dupa culoare. Caseta din tabla de otel permite atasarea pe perete si este rezistenta la rugina. Se inchide printr-un cod de utilizator de 3-8 cifre format la tastatura echipata cu LED care se aprinde la introducerea corecta a codului. Se alimenteaza cu 4 baterii de 1.5 V tip AA (nu sunt incluse), iar un LED rosu va va atentiona atunci cand nivelul bateriei este scazut. ATENTIE: Deoarece acest produs vine direct de la producator, este necesara plata integrala in avans! ATENTIE: Acest produs poate genera costuri suplimentare de transport!

  S250 este o caseta de depozitare a cheilor pe cele 250 de agatatoare ordonate numeric si dupa culoare. Caseta din tabla de otel permite atasarea pe perete si este rezistenta…
 • Seif antiefractie cu cifru electronic ROTTNER TOSCANA26 T05546, 28 Kg

  Seif antiefractie cu cifru electronic ROTTNER TOSCANA26 T05546, 28 Kg

  Acest seif electronic garanteaza siguranta valorilor dumneavoastra pentru ca detine toate calitatile unui seif antiefractie desavarsit. Datorita izolatiei specifice antifoc pe intreg perimetrul corpului, in cazul nefericit al unui incendiu, bunurile dumneavoastra vor fi in siguranta. T05546 are dimensiunea exterioara de 280 x 370 x 280 mm si cea interioara de 180 x 300 x 190 mm. Usa groasa de 62 mm se inchide electronic, cu posibilitatea de a programa deschiderea ei temporizata intre 1 si 99 de minute. ATENTIE: Deoarece acest produs vine direct de la producator, este necesara plata integrala in avans! ATENTIE: Acest produs poate genera costuri suplimentare de transport!

  Acest seif electronic garanteaza siguranta valorilor dumneavoastra pentru ca detine toate calitatile unui seif antiefractie desavarsit. Datorita izolatiei specifice antifoc pe intreg perimetrul corpului, in cazul nefericit al unui incendiu,…
 • Seif antiefractie cu cheie 750KZ, blindaj 5-10 cm, 192 L

  Seif antiefractie cu cheie 750KZ, blindaj 5-10 cm, 192 L

  Casa de bani cu o singura usa 750KZ avand clasa de securitate I si grosimea blindajului cuprinsa intre 5-10 cm. Are o caseta la interior cu cheie. Volumul este de 192 litri iar greutatea acestui seif este de 567 kg. Dimensiunea exterioara este 127 x 59 x 54 cm iar cea interioara este 112 x 44 x 39 cm. Sunt 1-2 incuietori EURO ELZETT.  Acest produs poate genera costuri suplimentare de livrare! Deoarece acest produs vine direct de la producator, este necesara plata integrala in avans.

  Casa de bani cu o singura usa 750KZ avand clasa de securitate I si grosimea blindajului cuprinsa intre 5-10 cm. Are o caseta la interior cu cheie. Volumul este de…
 • Mini seif rezidential YALE YSV/170/DB1/P, roz, 100000 combinatii

  Mini seif rezidential YALE YSV/170/DB1/P, roz, 100000 combinatii

  YSV/170/DB1/P este un mini seif de culoare roz de la Yale, ideal pentru locuinte, hoteluri sau pensiuni. Este usor de operat cu un cod personal si peste 100000 de combinatii disponibile. Seiful se blocheaza automat la introducerea consecutiva a 3 coduri personale gresite. Dimensiunea exterioara este de 170 x 230 x 170 mm, iar cea interioara de 160 x 220 x 110 mm.

  YSV/170/DB1/P este un mini seif de culoare roz de la Yale, ideal pentru locuinte, hoteluri sau pensiuni. Este usor de operat cu un cod personal si peste 100000 de combinatii…
 • Seif standard compact YALE YSV/200/DB1, negru, otel

  Seif standard compact YALE YSV/200/DB1, negru, otel

  Seiful Yale YSV/200/DB1 face parte din gama Value. Este mic, avand dimensiunile 200 x 310 x 200 mm si este ideal pentru pastrarea documentelor importante sau a cheilor intr-un loc sigur si la indemana. Seiful este recomandat pentru locuinte, hoteluri si pensiuni. YSV/200/DB1 este prevazut cu tastatura digitala programabila si usor de operat, orificii pentru fixare si bolturi de prindere incluse si incuietoare electronica cu maner pentru deschidere. Seiful se blocheaza pentru 20 de secunde dupa introducerea gresita de 3 ori a codului personal, ulterior pentru 6 minute dupa 6 incercari gresite.

  Seiful Yale YSV/200/DB1 face parte din gama Value. Este mic, avand dimensiunile 200 x 310 x 200 mm si este ideal pentru pastrarea documentelor importante sau a cheilor intr-un loc…
 • Seif antifoc ROTTNER SYDNEY120 T05925, cifru electronic, 290 Kg

  Seif antifoc ROTTNER SYDNEY120 T05925, cifru electronic, 290 Kg

  Seiful Sydney120 cu inchidere electronica este testat antifoc in conformitate cu EN 15659 (60 de minute pentru hartie). Peretele dublu este umplut cu material special rezistent la foc. Se inchide cu cifru electronic si se alimenteaza cu 4 baterii de 1.5 V tip AA (nu sunt incluse). Interiorul este spatios si este prevazut cu 2 rafturi si un sertar fix. ATENTIE: Deoarece acest produs vine direct de la producator, este necesara plata integrala in avans! ATENTIE: Acest produs poate genera costuri suplimentare de transport!

  Seiful Sydney120 cu inchidere electronica este testat antifoc in conformitate cu EN 15659 (60 de minute pentru hartie). Peretele dublu este umplut cu material special rezistent la foc. Se inchide…
 • Cutie mare pentru 46 chei YALE YKB/540/CB2, metal

  Cutie mare pentru 46 chei YALE YKB/540/CB2, metal

  YKB/540/CB2 este o cutie pentru chei de la Yale capabila de a depozita pana la 46 de chei. Etichetele numerotate din interior ajuta la origanizarea si identificarea cheilor. Se blocheaza cu ajutorul unei combinatii de 3 cifre (poate fi resetata). YKB/540/CB2 este ideala pentru birouri si afaceri mici, dar si pentru locuinte.

  YKB/540/CB2 este o cutie pentru chei de la Yale capabila de a depozita pana la 46 de chei. Etichetele numerotate din interior ajuta la origanizarea si identificarea cheilor. Se blocheaza…
 • Seif antiefractie cu cheie ROTTNER TOSCANA26 T05545, 28 kg

  Seif antiefractie cu cheie ROTTNER TOSCANA26 T05545, 28 kg

  Un seif mecanic este solutia ideala in cazul in care aveti o suma de bani sau bunuri de valoare pe care vreti sa le stiti in siguranta. Acest seif are o inchidere mecanica de siguranta, corp format din perete dublu si un sistem de inchidere certificat dupa cele mai inalte stardarde de calitate. Mai mult, seiful va protejeaza bunurile si de incendii, pentru ca are izolatie specifica antifoc pe intreg perimetrul corpului. Grosimea usii este de 62 mm, avand dimensiunea exterioara de 280 x 370 x 280 mm si cea interioara de 180 x 300 x 190 mm. ATENTIE: Deoarece acest produs vine direct de la producator, este necesara plata integrala in avans! ATENTIE: Acest produs poate genera costuri suplimentare de transport!

  Un seif mecanic este solutia ideala in cazul in care aveti o suma de bani sau bunuri de valoare pe care vreti sa le stiti in siguranta. Acest seif are…
 • Seif standard tip laptop YALE YLV/200/DB1, negru, otel

  Seif standard tip laptop YALE YLV/200/DB1, negru, otel

  Seiful tip latop Yale YLV/200/DB1, avand dimensiunea exterioara de 200 x 430 x 350 mm si cea interioara de 190 x 420 x 300 mm, este ideal pentru pastrarea laptop-ului sau a documentelor importante intr-un loc sigur si la indemana. Seiful are o tastatura digitala programabila si usor de operat si este prevazut cu orificii pentru fixare si bolturi de prindere incluse. Seiful se blocheaza automat la introducerea de 3 ori consecutiv a unui cod gresit.

  Seiful tip latop Yale YLV/200/DB1, avand dimensiunea exterioara de 200 x 430 x 350 mm si cea interioara de 190 x 420 x 300 mm, este ideal pentru pastrarea laptop-ului…
 • Caseta de chei cu cifru electronic ROTTNER KEYTRONIC20 T05329, 6,4 Kg

  Caseta de chei cu cifru electronic ROTTNER KEYTRONIC20 T05329, 6,4 Kg

  Keytronic20 este o caseta destinata depozitarii cheilor pe cele 20 de agatatori fixe numerotate, potrivita pentru uzul in locuinte si afaceri mici. Confectionata din tabla de otel, caseta permite atasarea pe perete (chitul de ancorare este inclus). Inchiderea acesteia se face prin tastarea unui cod de 1-8 cifre din cele peste 100 de milioane de combinatii posibile. Alimentarea se realizeaza cu 4 baterii de 1.5 V tip AA (nu sunt incluse). ATENTIE: Acest produs poate genera costuri suplimentare de transport!

  Keytronic20 este o caseta destinata depozitarii cheilor pe cele 20 de agatatori fixe numerotate, potrivita pentru uzul in locuinte si afaceri mici. Confectionata din tabla de otel, caseta permite atasarea…
 • Seif antiefractie si antifoc ROTTNER Atlas-1 ALB T05986, 176 Kg

  Seif antiefractie si antifoc ROTTNER Atlas-1 ALB T05986, 176 Kg

  T05986 este un seif conceput pentru a va proteja bunurile de hoti si foc. Este dotat cu un seif interior standard. T05986 ofera pana la 30 de minute de protectie impotriva focului datorita umpluturii antifoc din usa si pereti. Poate fi ancorat in podea prin gaura de 15 mm cu care este prevazuta baza (chitul de ancorare este inclus in pachet). ATENTIE: Deoarece acest produs vine direct de la producator, este necesara plata integrala in avans! ATENTIE: Acest produs poate genera costuri suplimentare de transport!

  T05986 este un seif conceput pentru a va proteja bunurile de hoti si foc. Este dotat cu un seif interior standard. T05986 ofera pana la 30 de minute de protectie…
 • Seif antiefractie cu cheie 650KZC, blindaj 5-10 cm, 118 L

  Seif antiefractie cu cheie 650KZC, blindaj 5-10 cm, 118 L

  Casa de bani cu cifru mecanic 650KZC are clasa de securitate I si grosimea blindajului cuprinsa intre 5-10 cm. Are o caseta la interior cu cheie. Volumul este de 118 litri iar greutatea acestui seif este de 107 kg. Dimensiunea exterioara este 111 x 51 x 43 cm iar cea interioara este 96 x 36 x 34 cm. Pachetul de livrare contine casa de bani plus cifru mecanic special de clasa I.  Acest produs poate genera costuri suplimentare de livrare! Deoarece acest produs vine direct de la producator, este necesara plata integrala in avans.

  Casa de bani cu cifru mecanic 650KZC are clasa de securitate I si grosimea blindajului cuprinsa intre 5-10 cm. Are o caseta la interior cu cheie. Volumul este de 118…
 • Seif antiefractie cu cheie 850KZY, blindaj 5-10 cm, 206 L

  Seif antiefractie cu cheie 850KZY, blindaj 5-10 cm, 206 L

  Casa de bani cu incuietoare clasa I 850KZY avand clasa de securitate I si grosimea blindajului cuprinsa intre 5-10 cm. Are o caseta la interior cu cheie. Volumul este de 206 litri iar greutatea acestui seif este de 782 kg. Dimensiunea exterioara este 142 x 59 x 52 cm iar cea interioara este 127 x 44 x 37 cm. Pachetul de livrare contine casa de bani plus incuietoarea speciala de clasa I.  Acest produs poate genera costuri suplimentare de livrare! Deoarece acest produs vine direct de la producator, este necesara plata integrala in avans.

  Casa de bani cu incuietoare clasa I 850KZY avand clasa de securitate I si grosimea blindajului cuprinsa intre 5-10 cm. Are o caseta la interior cu cheie. Volumul este de…
 • Seif antiefractei ROTTNER TOSCANA85 T04687, cifru electronic, 104 Kg

  Seif antiefractei ROTTNER TOSCANA85 T04687, cifru electronic, 104 Kg

  Seiful antiefractie model T04687 are toate caracteristicile unui seif de calitate: electronic cu baterie de 9 V certificat EN 1300 si bolturi pe 3 laturi, izolatie specifica antifoc pe intreg perimetrul corpului, corp format din perete dublu si o grosime a usii de 62 mm. Dimensiunea exterioara este de 860 x 490 x 410 mm si cea interioara de 780 x 420 x 310 mm. ATENTIE: Deoarece acest produs vine direct de la producator, este necesara plata integrala in avans! ATENTIE: Acest produs poate genera costuri suplimentare de transport!

  Seiful antiefractie model T04687 are toate caracteristicile unui seif de calitate: electronic cu baterie de 9 V certificat EN 1300 si bolturi pe 3 laturi, izolatie specifica antifoc pe intreg…
 • Seif antiefractie ROTTNER TOSCANA65 T04685, cifru electronic, 82 Kg

  Seif antiefractie ROTTNER TOSCANA65 T04685, cifru electronic, 82 Kg

  Seiful antiefractie model T04685 are toate caracteristicile unui seif de calitate: inchidere electronica prin touch screen, izolatie specifica antifoc pe intreg perimetrul corpului, corp format din perete dublu si o grosime a usii de 62 mm. Dimensiunea exterioara este de 660 x 490 x 410 mm si cea interioara de 580 x 420 x 310 mm. ATENTIE: Deoarece acest produs vine direct de la producator, este necesara plata integrala in avans! ATENTIE: Acest produs poate genera costuri suplimentare de transport!

  Seiful antiefractie model T04685 are toate caracteristicile unui seif de calitate: inchidere electronica prin touch screen, izolatie specifica antifoc pe intreg perimetrul corpului, corp format din perete dublu si o…
 • Seif antiefractie si antiofoc ROTTNER GALAXY-60 IT T05820, cifru electronic, 280 Kg

  Seif antiefractie si antiofoc ROTTNER GALAXY-60 IT T05820, cifru electronic, 280 Kg

  Seiful T05820, cu balamale exterioare si finisaje din metal cromat, ofera rezistenta certificata impotriva efractiei si focului. Are dimensiunea exterioara de 610 x 680 x 510 mm. Datorita izolatiei speciale antifoc de pe intreg perimetrul corpului, seiful T05820 va protejeaza documentele de actiunea distructiva a focului pana la 30 de minute. Modelul standard contine un seif interior detasabil. ATENTIE: Deoarece acest produs vine direct de la producator, este necesara plata integrala in avans! ATENTIE: Acest produs poate genera costuri suplimentare de transport!

  Seiful T05820, cu balamale exterioare si finisaje din metal cromat, ofera rezistenta certificata impotriva efractiei si focului. Are dimensiunea exterioara de 610 x 680 x 510 mm. Datorita izolatiei speciale…
 • Seif antiefractie cu cheie 250KZY, blindaj 5-10 cm, 37 L

  Seif antiefractie cu cheie 250KZY, blindaj 5-10 cm, 37 L

  Casa de bani cu incuietoare clasa I 250KZY avand clasa de securitate I si grosimea blindajului cuprinsa intre 5-10 cm. Are o caseta la interior cu cheie. Volumul este de 37 litri iar greutatea acestui seif este de 230 kg. Dimensiunea exterioara este 60 x 47 x 41 cm iar cea interioara este 45 x 32 x 26 cm. Pachetul de livrare contine casa de bani plus incuietoarea speciala de clasa I.  Acest produs poate genera costuri suplimentare de livrare! Deoarece acest produs vine direct de la producator, este necesara plata integrala in avans.

  Casa de bani cu incuietoare clasa I 250KZY avand clasa de securitate I si grosimea blindajului cuprinsa intre 5-10 cm. Are o caseta la interior cu cheie. Volumul este de…
 • Seif antiefractie cu cheie 650KZY, blindaj 5-10 cm, 118 L

  Seif antiefractie cu cheie 650KZY, blindaj 5-10 cm, 118 L

  Casa de bani cu incuietoare clasa I 650KZY avand clasa de securitate I si grosimea blindajului cuprinsa intre 5-10 cm. Are o caseta la interior cu cheie. Volumul este de 118 litri iar greutatea acestui seif este de 107 kg. Dimensiunea exterioara este 111 x 51 x 43 cm iar cea interioara este 96 x 36 x 34 cm. Sunt 1-2 incuietori EURO ELZETT plus incuietoare clasa I. Pachetul de livrare contine casa de bani plus incuietoarea speciala de clasa I.  Acest produs poate genera costuri suplimentare de livrare! Deoarece acest produs vine direct de la producator, este necesara plata integrala in avans.

  Casa de bani cu incuietoare clasa I 650KZY avand clasa de securitate I si grosimea blindajului cuprinsa intre 5-10 cm. Are o caseta la interior cu cheie. Volumul este de…
 • Seif antiefractie cu cheie 850KZC, blindaj 5-10 cm

  Seif antiefractie cu cheie 850KZC, blindaj 5-10 cm

  Casa de bani cu cifru mecanic 850KZC are clasa de securitate I si grosimea blindajului cuprinsa intre 5-10 cm. Are o caseta la interior cu cheie. Volumul este de 206 litri iar greutatea acestui seif este de 782 kg. Dimensiunea exterioara este 142 x 59 x 52 cm iar cea interioara este 127 x 44 x 37 cm. Pachetul de livrare contine casa de bani plus incuietoarea speciala de clasa I.  Acest produs poate genera costuri suplimentare de livrare! Deoarece acest produs vine direct de la producator, este necesara plata integrala in avans.

  Casa de bani cu cifru mecanic 850KZC are clasa de securitate I si grosimea blindajului cuprinsa intre 5-10 cm. Are o caseta la interior cu cheie. Volumul este de 206…
 • Seif antiefrtactie cu cheie 650KZ, blindaj 5-10 cm, 118 L

  Seif antiefrtactie cu cheie 650KZ, blindaj 5-10 cm, 118 L

  Casa de bani cu o singura usa 650KZ avand clasa de securitate I si grosimea blindajului cuprinsa intre 5-10 cm. Are o caseta la interior cu cheie. Volumul este de 118 litri iar greutatea acestui seif este de 275 kg. Dimensiunea exterioara este 1330 x 700 x 600 mm iar cea interioara este 96 x 36 x 34 cm. Sunt 1-2 incuietori EURO ELZETT.  Acest produs va genera costuri suplimentare de livrare! Deoarece acest produs vine direct de la producator, este necesara plata integrala in avans.

  Casa de bani cu o singura usa 650KZ avand clasa de securitate I si grosimea blindajului cuprinsa intre 5-10 cm. Are o caseta la interior cu cheie. Volumul este de…
 • Seif antiefractie cu cheie 350KZY, blindaj 5-10 cm, 58 L

  Seif antiefractie cu cheie 350KZY, blindaj 5-10 cm, 58 L

  Casa de bani cu incuietoare clasa I 350KZY avand clasa de securitate I si grosimea blindajului cuprinsa intre 5-10 cm. Are o caseta la interior cu cheie. Volumul este de 58 litri iar greutatea acestui seif este de 332 kg. Dimensiunea exterioara este 70 x 50 x 45 cm iar cea interioara este 55 x 35 x 30 cm. Pachetul de livrare contine casa de bani plus incuietoarea speciala de clasa I.  Acest produs poate genera costuri suplimentare de livrare! Deoarece acest produs vine direct de la producator, este necesara plata integrala in avans.

  Casa de bani cu incuietoare clasa I 350KZY avand clasa de securitate I si grosimea blindajului cuprinsa intre 5-10 cm. Are o caseta la interior cu cheie. Volumul este de…
 • Seif antiefractie cu cheie ROTTNER TOSCANA40 T04676, 38 Kg

  Seif antiefractie cu cheie ROTTNER TOSCANA40 T04676, 38 Kg

  T04676 este un seif antiefractie cu inchidere mecanica de siguranta. Dispune de sistem mecanic cu 2 chei, siguranta impotriva efractiei fizice clasa EN-1 si bolturi pe fiecare latura. Dimensiunile exterioare ale seifului sunt 300 x 420 x 390 mm si 220 x 350 x 295 mm cele interioare. ATENTIE: Deoarece acest produs vine direct de la producator, este necesara plata integrala in avans! ATENTIE: Acest produs poate genera costuri suplimentare de transport!

  T04676 este un seif antiefractie cu inchidere mecanica de siguranta. Dispune de sistem mecanic cu 2 chei, siguranta impotriva efractiei fizice clasa EN-1 si bolturi pe fiecare latura. Dimensiunile exterioare…
 • Seif antifoc cu cifru electronic ROTTNER SYDNEY65 T05438, 86 Kg

  Seif antifoc cu cifru electronic ROTTNER SYDNEY65 T05438, 86 Kg

  Seiful cu inchidere electronica T05438 va protejeaza documentele, cum ar fi certificatele, pasapoartele si politele, dar si alte bunuri de valoare de actiunea distructiva a focului. Peretele dublu al corpului este umplut cu un material special de protectie impotriva focului, iar sistemul electronic de inchidere este extrem de usor de utilizat. Interiorul seifului este suficient de spatios si este prevazut cu un raft si un sertar inchis. Pentru alimentarea acestuia sunt necesare 4 baterii alcaline de 1.5 V tip AA (nu sunt incluse). ATENTIE: Deoarece acest produs vine direct de la producator, este necesara plata integrala in avans! ATENTIE: Acest produs poate genera costuri suplimentare de transport!

  Seiful cu inchidere electronica T05438 va protejeaza documentele, cum ar fi certificatele, pasapoartele si politele, dar si alte bunuri de valoare de actiunea distructiva a focului. Peretele dublu al corpului…
 • Seif antiefractie cu cifru electronic ROTTNER SAMOA40 T04850, 35 Kg

  Seif antiefractie cu cifru electronic ROTTNER SAMOA40 T04850, 35 Kg

  T04850 este un seif antiefractie ideal pentru case si afaceri mici, prevazut cu perete dublu si protectie impotriva focului. Inchiderea seifului se realizeaza electronic, printr-un cod, cu posibilitate de programare a deschiderii cu temporizare intre 1 si 99 minute. Este recomandata ancorarea acestuia in podea, procedeu explicat in chitul de ancorare cu care seiful vine la pachet. ATENTIE: Deoarece acest produs vine direct de la producator, este necesara plata integrala in avans! ATENTIE: Acest produs poate genera costuri suplimentare de transport!

  T04850 este un seif antiefractie ideal pentru case si afaceri mici, prevazut cu perete dublu si protectie impotriva focului. Inchiderea seifului se realizeaza electronic, printr-un cod, cu posibilitate de programare…
 • Seif cu sertar de alimentare ROTTNER RSR 1/67 T05890. 245 Kg

  Seif cu sertar de alimentare ROTTNER RSR 1/67 T05890. 245 Kg

  Seiful cu sertar RSR 1/67 este destinat introducerii si depozitarii banilor, valorilor, documentelor in seiful inferior, astfel incat, dupa introducerea acestora prin sertarul superior de acces, acestea vor cadea in seif, in partea de jos. Obiectele nu pot fi extrase prin sertar, existand o piedica de dimensiuni corespunzatoare, obiectele putand fi ridicate numai prin deschiderea usii principale. RSR 1/67 dispune de un sistem de inchidere mecanica cu 2 chei, atat pentru seif, cat si pentru sertar si face parte din clasa de securitate EN-1 in concordanta cu EN 1143-2. Seiful are o greutate de 245 kg si este recomandat pentru a fi utilizat in benzinarii, salile de pariuri si casele de amanet. ATENTIE: Deoarece acest produs vine direct de la producator, este necesara plata integrala in avans! ATENTIE: Acest produs poate genera costuri suplimentare de transport!

  Seiful cu sertar RSR 1/67 este destinat introducerii si depozitarii banilor, valorilor, documentelor in seiful inferior, astfel incat, dupa introducerea acestora prin sertarul superior de acces, acestea vor cadea in…
 • Seif antiefractie cu cheie 450KZ, blindaj 5-10cm, 106 L

  Seif antiefractie cu cheie 450KZ, blindaj 5-10cm, 106 L

  Casa de bani cu o singura usa 450KZ avand clasa de securitate I si grosimea blindajului cuprinsa intre 5-10 cm. Are o caseta la interior cu cheie. Volumul este de 106 litri iar greutatea acestui seif este de 370 kg. Dimensiunea exterioara este 78 x 58 x 54 cm iar cea interioara este 63 x 43 x 39 cm. Sunt 1-2 incuietori EURO ELZETT.  Acest produs poate genera costuri suplimentare de livrare! Deoarece acest produs vine direct de la producator, este necesara plata integrala in avans.

  Casa de bani cu o singura usa 450KZ avand clasa de securitate I si grosimea blindajului cuprinsa intre 5-10 cm. Are o caseta la interior cu cheie. Volumul este de…
 • Seif antiefractie cu cifru electronic ROTTNER TOSCANA50 T04681, 43 Kg

  Seif antiefractie cu cifru electronic ROTTNER TOSCANA50 T04681, 43 Kg

  Seiful antiefractie model T04681 are toate caracteristicile unui seif de calitate: inchidere electronica prin touch screen, izolatie specifica antifoc pe intreg perimetrul corpului, corp format din perete dublu si o grosime a usii de 62 mm. Dimensiunea exterioara este de 420 x 350 x 380 mm, iar cea interioara de 340 x 280 x 285 mm. ATENTIE: Deoarece acest produs vine direct de la producator, este necesara plata integrala in avans! ATENTIE: Acest produs poate genera costuri suplimentare de transport!

  Seiful antiefractie model T04681 are toate caracteristicile unui seif de calitate: inchidere electronica prin touch screen, izolatie specifica antifoc pe intreg perimetrul corpului, corp format din perete dublu si o…
 • Seif antiefractie ROTTNER SAMOA65 T04858, cifru electronic, 67 Kg

  Seif antiefractie ROTTNER SAMOA65 T04858, cifru electronic, 67 Kg

  Seiful antiefractie Samoa65 cu inchidere electronica respecta clasa de securitate EN-0 si ofera o protectie limitata impotriva focului. Dispune de 2 rafturi care pot fi ajustate in functie de necesitati si vine la pachet cu un chit de ancorare. Seiful cantareste 67 kg si are dimensiunea exterioara de 660 x 490 x 410 mm. ATENTIE: Deoarece acest produs vine direct de la producator, este necesara plata integrala in avans! ATENTIE: Acest produs poate genera costuri suplimentare de transport!

  Seiful antiefractie Samoa65 cu inchidere electronica respecta clasa de securitate EN-0 si ofera o protectie limitata impotriva focului. Dispune de 2 rafturi care pot fi ajustate in functie de necesitati…
 • Seif standard birou YALE YSV/390/DB1, negru, otel

  Seif standard birou YALE YSV/390/DB1, negru, otel

  Seiful YSV/390/DB1 are dimensiunile 420 x 370 x 380 mm si este ideal pentru pastrarea documentelor importante sau a cheilor intr-un loc sigur si la indemana. Actionat printr-o tastatura digitala, seiful se deschide cu un cod personal format din 3-8 cifre (peste 100000 de combinatii). Seiful este confectionat din otel, iar interiorul acestuia are un raft detasabil robust. Deoarece acest produs vine direct de la producator, este necesara plata integrala in avans.

  Seiful YSV/390/DB1 are dimensiunile 420 x 370 x 380 mm si este ideal pentru pastrarea documentelor importante sau a cheilor intr-un loc sigur si la indemana. Actionat printr-o tastatura digitala,…
 • Caseta de chei cu cifru electronic ROTTNER S200 T06023, 9,8 Kg

  Caseta de chei cu cifru electronic ROTTNER S200 T06023, 9,8 Kg

  Caseta de chei S200 este fabricata din tabla de otel si se inchide prin formarea pe tastatura cu LED-uri a unui cod de utilizator de 3-8 cifre. Detine un numar de 200 de agatatoare fixe numerotate si sortate dupa culoare, toate pe un suport reglabil. Se alimenteaza cu ajutorul a 4 baterii de 1.5 V tip AA (nu sunt incluse). ATENTIE: Acest produs poate genera costuri suplimentare de transport!

  Caseta de chei S200 este fabricata din tabla de otel si se inchide prin formarea pe tastatura cu LED-uri a unui cod de utilizator de 3-8 cifre. Detine un numar…
 • Caseta de chei cu cifru electronic ROTTNER KEYTRONIC100 T04486

  Caseta de chei cu cifru electronic ROTTNER KEYTRONIC100 T04486

  Caseta Keytronic100 este destinata depozitarii a pana la 100 de chei si este ideala pentru case sau afaceri mici. Are sistem de inchidere electronic cu peste 100 de milioane de combinatii posibile (pana la 8 cifre). Poate fi ancorata in perete prin intermediul celor 4 gauri standard din spate. ATENTIE: Deoarece acest produs vine direct de la producator, este necesara plata integrala in avans! ATENTIE: Acest produs poate genera costuri suplimentare de transport!

  Caseta Keytronic100 este destinata depozitarii a pana la 100 de chei si este ideala pentru case sau afaceri mici. Are sistem de inchidere electronic cu peste 100 de milioane de…
 • Seif antiefractie cu cheie 350KZ, blindaj 5-10 cm. 58 L

  Seif antiefractie cu cheie 350KZ, blindaj 5-10 cm. 58 L

  Casa de bani cu o singura usa 350KZ avand clasa de securitate I si grosimea blindajului cuprinsa intre 5-10 cm. Are o caseta la interior cu cheie. Volumul este de 58 litri iar greutatea acestui seif este de 332 kg. Dimensiunea exterioara este 70 x 50 x 45 cm iar cea interioara este 55 x 35 x 30 cm. Sunt 1-2 incuietori EURO ELZETT.  Acest produs poate genera costuri suplimentare de livrare! Deoarece acest produs vine direct de la producator, este necesara plata integrala in avans.

  Casa de bani cu o singura usa 350KZ avand clasa de securitate I si grosimea blindajului cuprinsa intre 5-10 cm. Are o caseta la interior cu cheie. Volumul este de…
 • Seif electronic mediu pentru 48 chei YALE YKB/365/DB1, otel, negru

  Seif electronic mediu pentru 48 chei YALE YKB/365/DB1, otel, negru

  Seiful YKB/365/DB1 este un sistem mediu de securitate pentru 48 de chei, ideal pentru casa sau afacerea ta. Seiful este prevazut cu bolturi duble de 16 mm pentru securizare in perete si gauri predefinite pentru o montare usoara. Tastatura contine si numere si litere pentru o securitate sporita. Seiful se blocheaza automat dupa 3 introduceri eronate. Dimensiunea exterioara a seifului YKB/365/DB1 este de 365 x 300 x 100 mm, iar cea interioara de 355 x 290 x 50 mm.

  Seiful YKB/365/DB1 este un sistem mediu de securitate pentru 48 de chei, ideal pentru casa sau afacerea ta. Seiful este prevazut cu bolturi duble de 16 mm pentru securizare in…
 • Mini seif rezidential YALE YSV/170/DB1/B, albastru, otel, 100000 combinatii

  Mini seif rezidential YALE YSV/170/DB1/B, albastru, otel, 100000 combinatii

  Ideal atat pentru uz casnic, cat si pentru hoteluri sau pensiuni (cu o greutate de doar 3 kg), mini seiful rezidential de culoare albastra Yale YSV/170/DB1/B este usor de actionat cu cod personal (mai mult de 100000 de combinatii). Dupa 3 introduceri consecutive gresite ale codului, sistemul se blocheaza automat. Dimensiunea exterioara este de 170 x 230 x 170 mm, iar cea interioara de 160 x 220 x 110 mm.

  Ideal atat pentru uz casnic, cat si pentru hoteluri sau pensiuni (cu o greutate de doar 3 kg), mini seiful rezidential de culoare albastra Yale YSV/170/DB1/B este usor de actionat…

Dacă sunteți în căutarea ofertelor cele mai bune la produsele cele mai noi, ați venit în locul potrivit. Aici, pe e-achizitii.com, încercăm mereu să avem un inventar diversificat, astfel încât să existe ceva potrivit pentru toată lumea. Și pentru că dorim ca și clienții noștri sa primească cel mai mult pentru banii acestora, oferim prețuri competitive pentru toata colecția Seifuri si Case de bani.

Deci, fie că sunteți în căutarea celui mai nou model sau vreți doar să găsiți o ofertă bună, fiți sigur că ne verificați înainte. Pe langa aceasta, e-achizitii.com oferă o experiență excelentă de servicii pentru clienți și oferă informații suplimentare conexe pentru a-i ajuta pe cumpărători să ia decizii informate.

În piața zilelor noastre, este foarte important să comparați ofertele la produse Seifuri si Case de bani înainte de a face o achiziție. Făcând acest lucru, sperăm să punem la dispoziție clienților noștri tot ce au nevoie într-un singur loc.

Reduceri uriașe la cele mai cunoscute mărci

Există câteva oferte uimitoare pentru mărci de top săptămâna aceasta. Așa dar, dacă dorești să faci un chilipir, acum este timpul!

Livrare gratuită pentru comenzile calificate

Dorești să faci cumpărături de în perioada sărbătorilor fără să plătești transportul? Ai noroc! Foarte mulți comercianți oferă transport gratuit pentru comenzile calificate. Așadar, ce înseamnă „calificat”? În general, înseamnă că această comanda trebuie să respecte o sumă minimă de lei. Spre exemplu, pragul de livrare gratuită al majorității magazinelor este de 250 lei. Unii comercianți au cerințe diferite, așa că asigurați-vă că verificați înainte de a cumpăra.

Costurile de expediere pot crește semnificativ, așa că profitați de ofertele de transport gratuit atunci când puteți. Este un lucru mai puțin de care să-ți faci griji atunci când încerci să găsești cadoul perfect pentru cei dragi. Cumparaturi fericite!

Retururi ușoare

Este foarte ușor să returnezi orice produs care nu îți place. Comercianți care expun produse pe e-achizitii.com accepta retururi pentru toate produsele, fără întrebări. Aveți la dispoziție 30 de zile pentru a returna Seifuri si Case de bani și a primi banii inapoi. Pentru a face un retur, trebuie doar sa contactați comerciantul și acesta vă va pune la dispoziție un formular pentru retur. Dorim să fiți sută la sută mulțumit de cumparaturile dvs., așa că multe magazine oferă retururi gratuite pentru majoritatea produselor.

Cumpărați acum pentru oferte grozave!

Perioada sărbătorilor se apropie și asta înseamnă că este timpul să începeți cumpărăturile pentru a profita la maxim de oferte! Dar unde poți găsi cele mai bune oferte? Și de unde știi dacă faci o afacere bună?

Vă prezentăm mai jos câteva sfaturi pentru a vă ajuta să găsiți cele mai bune oferte pentru cadouri de sărbători sau alte ocazii precum zile de naștere.

Cumpărați mai devreme: cu cât începeți mai devreme cumpărăturile, cu atât este mai probabil să găsiți oferte grozave. Multe magazine oferă reduceri și promoții speciale în săptămânile premergătoare sărbătorilor, așa dar începeți cumpărăturile devreme pentru a profita de aceste oferte

Faceți comparatii de preț: nu presupuneți doar că primul magazin pe care ați intrat are cele mai bune oferte. Acordați-vă timp pentru a compara prețurile la diferite comercianti înainte de a lua deciziafinală.
Expreții noștrii au adunat produse de la toate magazinele din România pentru ca tu sa poți găsi totul într-un singur loc.

Prețuri mici și selecție mare de produse

Ești în căutarea unei oferte de pret pentru Seifuri si Case de bani? Site-ul nostru oferă prețuri mici și o selecție largă de produse, aici este locul unde puteți găsi ceea ce căutați. Cu oferte pentru orice îți poți imagina, de la haine, la produse electronice, cu siguranță vei găsi tot ceea ce ai nevoie la un preț avantajos. Deci data viitoare când sunteți în căutarea unei oferte grozave pentru Seifuri si Case de bani, asigurați-vă că vizitați magazinul nostru!