Afișez toate cele 8 rezultate

 • Microfon de contact (perete) cu egalizator Sun Mechatronics EQ-10, 75 ore

  Microfon de contact (perete) cu egalizator Sun Mechatronics EQ-10, 75 ore

  Microfonul de contact (perete) Sun Mechatronics EQ-10 este mai special fata de celelalte modele, avand in dotare functie de egalizator cu ajutorul caruia poti controla 5 benzi de frecventa diferite (100Hz, 340Hz, 1kHz, 3.4kHz, 10kHz) in limita a +/- 10 dB pentru a imbunatati calitatea sunetului sau pentru a reduce din sunetele deranjante de fundal. Pentru a proteja auzul dispozitivul dispune de limitator de sunet pentru a normaliza sunetele puternice interceptate. Microfonul este plat, fara ac, pentru o durabilitate mai mare.

  Microfonul de contact (perete) Sun Mechatronics EQ-10 este mai special fata de celelalte modele, avand in dotare functie de egalizator cu ajutorul caruia poti controla 5 benzi de frecventa diferite…
 • Microfon de contact (perete) Sun Mechatronics SWK-900, 22 ore

  Microfon de contact (perete) Sun Mechatronics SWK-900, 22 ore

  Sun Mechatronics SWK-900 este modelul compact de top din categoria microfoanelor de contact (perete). Dispozitivul poate fi operat cu usurinta si dispune de amplificator pentru a putea regla volumul si iesire jack pentru castile calitative care sunt incluse in pachet. Autonomia bateriei CR2032 (3V) este de pana la 22 de ore de ascultare. *Atentie!Manipularea pe perete trebuie facuta cu grija pentru a nu risca ruperea acului microfonului.

  Sun Mechatronics SWK-900 este modelul compact de top din categoria microfoanelor de contact (perete). Dispozitivul poate fi operat cu usurinta si dispune de amplificator pentru a putea regla volumul si…
 • Microfon de contact (perete) cu reportofon Sun Mechatronics MW-55, 11 ore, 550 mAh, 2 GB

  Microfon de contact (perete) cu reportofon Sun Mechatronics MW-55, 11 ore, 550 mAh, 2 GB

  Dispozitivul Sun Mechatronics MW-55 este echipat cu un microfon foarte sensibil cu ac din argint. Poate intercepta vibratiile din pereti, usi sau chiar tevi ele fiind amplificate transformate in sunete pentru a putea auzii convorbiri clare fara necesitatea de a te afla in incaperea respectiva. Modelul MW-55 dispune si de reportofon incorporat, ceea ce ii ofera posibilitatea de a inregistra pana la 2 GB pe memoria interna. Manevrarea microfonului pe suprafete trebuie facuta cu grija pentru a evita riscul ruperii acului ce receptioneaza vibratiile. Are o autonomie de 11 ore utilizand bateria Li-Ion de 550 mAh. *Atentie! Nu este rezistent la apa.

  Dispozitivul Sun Mechatronics MW-55 este echipat cu un microfon foarte sensibil cu ac din argint. Poate intercepta vibratiile din pereti, usi sau chiar tevi ele fiind amplificate transformate in sunete…
 • Microfon de contact (perete) Sun Mechatronics MW-25, 70 ore

  Microfon de contact (perete) Sun Mechatronics MW-25, 70 ore

  Dispozitivul Sun Mechatronics MW-25 este echipat cu un microfon foarte sensibil din argint. Poate capta vibratiile din pereti, usi sau chiar tevi ele fiind amplificate transformate in sunete pentru a putea auzii convorbiri clare fara necesitatea de a te afla in incaperea respectiva. Manevrarea microfonului pe suprafete trebuie facuta cu grija pentru a evita riscul ruperii acului ce receptioneaza vibratiile. Autonomia bateriei de 9V alcalina este de pana la 70 de ore de ascultat.

  Dispozitivul Sun Mechatronics MW-25 este echipat cu un microfon foarte sensibil din argint. Poate capta vibratiile din pereti, usi sau chiar tevi ele fiind amplificate transformate in sunete pentru a…
 • Microfon de contact (perete) Sun Mechatronics FL-330, 50 ore

  Microfon de contact (perete) Sun Mechatronics FL-330, 50 ore

  Microfonul de contact (perete) Sun Mechatronics FL-330 este echipat cu un microfon cu doua fete plate; neavand ac de contact, microfonul este mai durabil. Fata cu disc auriu al microfonului este conceputa pentru a capta o gama larga de frecvente care contin un volum mare de informatii, pe cand cealalta fata capteaza in principal vocile umane. Amplificatorul compact este usor de utilizat si a fost conceput pentru a obtine sunete de inalta calitate. Poti inregistra in timp ce asculti datorita canalelor de 3.5 mm separate: stereo pentru casti si mono pentru inregistrari.

  Microfonul de contact (perete) Sun Mechatronics FL-330 este echipat cu un microfon cu doua fete plate; neavand ac de contact, microfonul este mai durabil. Fata cu disc auriu al microfonului…
 • Microfon de contact (perete) cu reportofon integrat Sun Mechatronics FL-1000, 15 ore, 550 mAh, 4 GB

  Microfon de contact (perete) cu reportofon integrat Sun Mechatronics FL-1000, 15 ore, 550 mAh, 4 GB

  Acest microfon de contact FL-1000 este modelul de top al producatorului japonez Sun Mechatronics. Invelisul protector si acul sunt formate dintr-un aliaj (alama) tipic instrumentelor muzicale pentru proprietatile sale acustice. Acul poate prelua vibratiile din suprafete tari precum pereti, stalpi chiar si tevi, transformandu-le in sunete pe care le amplifica. Pentru protectia impotriva sunetelor puternice aparute neasteptat, dispune de un limitator de sunet cu activare automata, normalizand treptat volumul. Printre alte functii smart putem enumera reportofonul integrat pentru a putea obtine inregistrari fara alte dispozitive dar si filtrarea sunetului pentru a permite ascultarea doar a unor anumite frecvente de sunet la alegere. Bateria de 550 mAh are autonomia de 15 ore utilizata cu amplificator si 50 ore fara, iar timpul de incarcare este de 2 ore 30 minute. Capacitatea de stocare este de 4 GB echivalata pana la 70 de ore de inregistrare, iar datele pot fi accesate si descarcate prin intermediul interfetei USB, inregistrarile avand formatul MP3. *ATENTIE! Dispozitivul trebuie utilizat cu grija si atentie pentru a nu rupe acul microfonului de contact.

  Acest microfon de contact FL-1000 este modelul de top al producatorului japonez Sun Mechatronics. Invelisul protector si acul sunt formate dintr-un aliaj (alama) tipic instrumentelor muzicale pentru proprietatile sale acustice.…
 • Microfon ascultare prin pereti SS-MF03 (lemn, caramida, beton, sticla)

  Microfon ascultare prin pereti SS-MF03 (lemn, caramida, beton, sticla)

  Foarte simplu de folosit, acest microfon pentru perete va permite ascultarea sunetelor prin pereti de beton, caramida, lemn sau sticla. Cum functioneaza? Foarte simplu, introduceti castile(incluse), porniti microfonul si il asezati pe peretele prin care vreti sa ascultati. Principiul de functionare este simplu, atunci cand vorbim, vocea noatra produce niste vibrati care se lovesc de perete sau de podea. Microfonul capteaza aceste vibratii, le transforma in sunet si le amplifica.

  Foarte simplu de folosit, acest microfon pentru perete va permite ascultarea sunetelor prin pereti de beton, caramida, lemn sau sticla. Cum functioneaza? Foarte simplu, introduceti castile(incluse), porniti microfonul si il…
 • Microfon ascultare prin pereti SS-MF03 (lemn, caramida, beton, sticla)

  Microfon ascultare prin pereti SS-MF03 (lemn, caramida, beton, sticla)

  Foarte simplu de folosit, acest microfon pentru perete va permite ascultarea sunetelor prin pereti de beton, caramida, lemn sau sticla. Cum functioneaza? Foarte simplu, introduceti castile(incluse), porniti microfonul si il asezati pe peretele prin care vreti sa ascultati. Principiul de functionare este simplu, atunci cand vorbim, vocea noatra produce niste vibrati care se lovesc de perete sau de podea. Microfonul capteaza aceste vibratii, le transforma in sunet si le amplifica.

  Foarte simplu de folosit, acest microfon pentru perete va permite ascultarea sunetelor prin pereti de beton, caramida, lemn sau sticla. Cum functioneaza? Foarte simplu, introduceti castile(incluse), porniti microfonul si il…

Dacă sunteți în căutarea ofertelor cele mai bune la cele mai noi produse, ați ajuns la locul potrivit. Aici, la e-achizitii.com, încercăm întotdeauna să avem un inventar cât mai diversificat, astfel să existe ceva pe gustul tuturor. Și pentru că dorim ca și clienții noștri sa primească cel mai mult pentru banii lor, va punem la dispoziție prețuri competitive pentru toata colecția Microfoane Perete.

Deci, fie că sunteți în căutarea celui mai recent model sau vreți doar să găsiți o ofertă excelentă, asigurați-vă că ne verificați mai întâi. Pe langa aceasta, e-achizitii.com oferă o experiență excelentă de servicii pentru clienți și oferă informații suplimentare conexe pentru a-i ajuta pe cumpărătorii săi să ia decizii informate.

În piața de astăzi, este foarte important să comparați ofertele la produse Microfoane Perete înainte de a cumpara. Făcând acest lucru, sperăm să oferim clienților noștri tot ce au nevoie într-un singur loc.

Reduceri uriașe la cele mai mari branduri

Există câteva oferte uimitoare pentru mărci de top săptămâna aceasta. Așa dar, dacă dorești să faci un chilipir, acum este momentul!

Livrare gratuită pentru anumite comenzi

Dorești să faci cumpărături de sărbători fără să plătești transportul? Ai noroc! Mulți comercianți oferă transport gratuit pentru comenzile calificate. Deci, ce înseamnă „calificat”? În general, înseamnă că această comanda trebuie să se încadreze într-o anumită sumă de lei. De exemplu, pragul de livrare gratuită al majorității magazinelor este de 250 lei. Unii comercianți au cerințe diferite, așa că asigurați-vă că verificați înainte de a cumpăra.

Costurile de expediere pot crește cu adevărat, așa că atunci când puteți profitați de ofertele de transport gratuit. Este un lucru mai puțin de care să-ți faci griji atunci când încerci să găsești cadoul perfect pentru cei dragi. Cumparaturi fericite!

Retururi ușoare

Este foarte ușor să returnezi orice produs care nu îți place. Comercianți ce expun produse pe e-achizitii.com accepta retururi pentru toate produsele, fără întrebări. Aveți la dispoziție 30 de zile pentru a returna Microfoane Perete și a primi o rambursare completă. Pentru a începe un retur, pur și simplu contactați comerciantul și acesta vă va pune la dispoziție un formular pentru retur. Dorim să fiți sută la sută mulțumit de cumparaturile dvs., așa că multe magazine pun la dispoziție retururi gratuite pentru toate produsele.

Cumpărați acum pentru oferte grozave!

Perioada sărbătorilor se apropie și asta înseamnă că este timpul să începeți cumpărăturile pentru oferte grozave! Dar unde poți găsi cele mai bune oferte? Și de unde știi cu adevărat dacă faci o afacere bună?

Vă prezentăm mai jos câteva sfaturi pentru a vă ajuta să găsiți cele mai fantastice oferte pentru cadouri de sărbători sau alte ocazii precum zile de naștere.

Cumpărați devreme: cu cât începeți mai devreme cumpărăturile, cu atât este mai probabil să găsiți oferte grozave. Multe magazine oferă reduceri și promoții speciale în săptămânile premergătoare sărbătorilor, așa dar începeți cumpărăturile devreme pentru a profita de aceste reduceri

Faceți comparatii de preț: nu presupuneți doar că primul magazin pe care îl vizitați are cele mai bune oferte. Acordați-vă timp pentru a compara prețurile de la diferite comercianti înainte de a lua deciziafinală.
Expreții noștrii au adunat produse de la toate magazinele din România pentru ca tu sa poți găsi totul într-un singur loc.

Prețuri mici și selecție mare de produse

Ești în căutarea unei oferte de pret pentru Microfoane Perete? Platforma noastră oferă prețuri mici și o selecție mare de produse, aici este locul unde puteți găsi ceea ce căutați. Cu oferte pentru orice îți poți imagina, de la haine, la produse electronice, cu siguranță vei găsi ceea ce ai nevoie la un preț pe care ți-l poți permite. Deci data viitoare când sunteți în căutarea unei oferte grozave pentru Microfoane Perete, asigurați-vă că vizitați magazinul nostru!