Afișez toate cele 3 rezultate

 • Suport pistoale Rottner Gunholder T06008

  Suport pistoale Rottner Gunholder T06008

  T06008 este un suport pentru orice arma scurta (pistol, revolver etc), de la Rottner. Acesta este ideal pentru stocarea a 5 pistoale, iar datorita niselor latimea suportului pentru arme poate fi adaptata (dulap de arme, seif, dulap de valori etc.). Permite fixare pe podea prin folie adeziva. ATENTIE: Acest produs poate genera costuri suplimentare de transport!

  T06008 este un suport pentru orice arma scurta (pistol, revolver etc), de la Rottner. Acesta este ideal pentru stocarea a 5 pistoale, iar datorita niselor latimea suportului pentru arme poate…
 • Suport pistoale Rottner Gunholder T06008

  Suport pistoale Rottner Gunholder T06008

  T06008 este un suport pentru orice arma scurta (pistol, revolver etc), de la Rottner. Acesta este ideal pentru stocarea a 5 pistoale, iar datorita niselor latimea suportului pentru arme poate fi adaptata (dulap de arme, seif, dulap de valori etc.). Permite fixare pe podea prin folie adeziva. ATENTIE: Acest produs poate genera costuri suplimentare de transport!

  T06008 este un suport pentru orice arma scurta (pistol, revolver etc), de la Rottner. Acesta este ideal pentru stocarea a 5 pistoale, iar datorita niselor latimea suportului pentru arme poate…
 • Dulap de arme Rottner Planet Line 13 EL ENo T06163, cod PIN, inchidere electronica, sticla anti glont

  Dulap de arme Rottner Planet Line 13 EL ENo T06163, cod PIN, inchidere electronica, sticla anti glont

  T06163 Planet Line 13 EL ENo este un dulap de arme, de la Rottner. Acesta dispune de incuietoare electronica si permite stocarea a max. 13 arme, dar si a munitiei. O caracteristica importanta a acestui dulap este, bineinteles, sticla anti-glont care ofera pe langa securitatea sporita si o vedere clara asupra colectiei de arme. Banda ignifuga perimetrala din jurul usii asigura protectia conditionata impotriva incendiilor. Balamalele in exterior permit deschiderea usii la un unghi de pana la 180°. T06163 dispune de bolturi puternice de blocare pe 3 laturi, iar inaltimea maxima a armelor nu trebuie sa depaseasca 1560 mm. Beneficiaza de sina rigida de prindere din spate, senzor de iluminat si kit pentru ancorarea in beton. Volumul acestui dulap de arme este de 363 L. *Inchiderea electronica necesita o baterie de 9 V ATENTIE: Deoarece acest produs vine direct de la producator, este necesara plata integrala in avans! ATENTIE: Acest produs poate genera costuri suplimentare de transport!

  T06163 Planet Line 13 EL ENo este un dulap de arme, de la Rottner. Acesta dispune de incuietoare electronica si permite stocarea a max. 13 arme, dar si a munitiei.…

Dacă sunteți în căutarea celor mai bune oferte la cele mai noi produse, ați venit în locul potrivit. Aici, la e-achizitii.com, încercăm mereu să avem un inventar cât mai diversificat, deoarece dorim să existe ceva potrivit pentru toată lumea. Și deoarece dorim ca și clienții noștri să obțină cât mai mult pentru banii acestora, oferim prețuri competitive pentru toata colecția Dulapuri & Cutii arme.

Deci, fie că sunteți în căutarea celui mai recent model sau doriți doar să găsiți o ofertă foarte bună, asigurați-vă că ne verificați înainte. În plus, e-achizitii.com oferă o experiență excelentă de servicii pentru clienți și oferă informații suplimentare conexe pentru a-i ajuta pe cumpărători să ia decizii informate.

În piața zilelor noastre, este foarte important să comparați ofertele la produse Dulapuri & Cutii arme înainte de a face o achiziție. Făcând acest lucru, sperăm să oferim clienților noștri tot ce au nevoie într-un singur loc.

Economii uriașe la cele mai mari mărci

Există câteva oferte extraordinare pentru mărci de top săptămâna aceasta. Așa dar, dacă dorești să faci un chilipir, acum este timpul!

Livrare gratuită pentru comenzile calificate

Dorești să faci cumpărături de în perioada sărbătorilor fără să achiți transportul? Ai noroc! Mulți comercianți oferă transport gratuit pentru comenzile calificate. Așadar, ce înseamnă „calificat”? De cele mai multe ori, înseamnă că această comanda trebuie să se încadreze într-o anumită sumă de lei. Spre exemplu, pragul de livrare gratuită al majorității magazinelor este de 250 lei. Unii comercianți au cerințe diferite, așa că asigurați-vă că verificați înainte de a cumpăra.

Costurile de expediere pot crește cu adevărat, așa că profitați de ofertele de transport gratuit atunci când puteți. Este un lucru mai puțin de care să-ți faci griji atunci când încerci să găsești cadoul perfect pentru cei dragi. Cumparaturi fericite!

Retururi ușoare

Este foarte ușor să returnezi orice produs de care nu ești mulțumit. Comercianți ce expun produse pe e-achizitii.com accepta retururi pentru toate produsele, fără întrebări. Aveți la dispoziție 30 de zile pentru a returna Dulapuri & Cutii arme și a primi o rambursare completă. Pentru a face un retur, pur și simplu contactați comerciantul și acesta vă va pune la dispoziție un formular pentru retur. Dorim să fiți 100% mulțumit de achiziția dvs., așa că multe magazine oferă retururi gratuite pentru toate produsele.

Faceți acum cumparaturi pentru a va bucura de oferte extraordinare!

Perioada sărbătorilor se apropie și asta înseamnă că este timpul să începeți cumpărăturile pentru a te bucura din plin de ofertele noastre! Dar unde poți găsi cele mai bune oferte? Și de unde știi dacă faci o afacere bună?

Vă prezentăm mai jos câteva sfaturi pentru a vă ajuta să găsiți cele mai grozave oferte pentru cadouri de sărbători sau alte ocazii precum zile de naștere.

Cumpărați devreme: cu cât începeți mai devreme cumpărăturile, cu atât este mai probabil să găsiți oferte grozave. Multe magazine oferă reduceri și promoții speciale în săptămânile dinaintea sărbătorilor, așa dar începeți cumpărăturile devreme pentru a profita de aceste reduceri

Comparați prețurile: nu presupuneți doar că primul magazin pe care îl vizitați are cele mai bune oferte. Acordați-vă timp pentru a compara prețurile la diferite comercianti înainte de a lua deciziafinală.
Expreții noștrii au adunat produse de la toate magazinele din România pentru ca tu sa poți găsi totul într-un singur loc.

Prețuri mici și selecție mare de produse

Ești în căutarea unei oferte de pret pentru Dulapuri & Cutii arme? Platforma noastră oferă prețuri mici și o selecție largă de produse, aici este locul unde puteți găsi ceea ce căutați. Cu oferte pentru orice, de la haine, la produse electronice, cu siguranță vei găsi ceea ce ai nevoie la un preț pe care ți-l poți permite. Deci data viitoare când sunteți în căutarea unei oferte grozave pentru Dulapuri & Cutii arme, asigurați-vă că vizitați magazinul nostru!