Home » Control acces hotelier

Control acces hotelier

Dacă sunteți în căutarea ofertelor cele mai bune la produsele cele mai noi, ați venit în locul potrivit. Aici, pe e-achizitii.com, încercăm întotdeauna să avem un inventar cât mai diversificat, deoarece dorim să existe ceva potrivit pentru toată lumea. Și deoarece dorim ca și clienții noștri sa primească cât mai mult pentru banii lor, va punem la dispoziție prețuri competitive pentru toata colecția Control acces hotelier.

Deci, fie că sunteți în căutarea celui mai recent model sau vreți doar să găsiți o ofertă foarte bună, fiți sigur că ne verificați mai întâi. Pe langa aceasta, e-achizitii.com pune la dispoziție o experiență excelentă de servicii pentru clienți și pune la dispoziție informații suplimentare conexe pentru a-i ajuta pe cumpărătorii săi să ia decizii informate.

În piața zilelor noastre, este foarte important să comparați ofertele la produse Control acces hotelier înainte de a cumpara. Făcând acest lucru, sperăm să punem la dispoziție clienților noștri tot ce au nevoie într-un singur loc.

Reduceri uriașe la cele mai cunoscute mărci

Există câteva oferte uimitoare pentru mărci de top săptămâna aceasta. Așa dar, dacă vrei să faci un chilipir, acum este timpul!

Livrare gratuită pentru comenzile calificate

Dorești să faci cumpărături de sărbători fără să achiți transportul? Ai noroc! Mulți comercianți oferă transport gratuit pentru comenzile calificate. Deci, ce înseamnă „calificat”? În general, înseamnă că această comanda trebuie să respecte o sumă minimă de lei. De exemplu, majoritatea magazinelor au ca și prag de livrare gratuită suma de 250 lei. Unii comercianți au cerințe diferite, așa că asigurați-vă că verificați înainte de a cumpăra.

Costurile de livrare pot crește semnificativ, așa că profitați de ofertele de transport gratuit atunci când puteți. Este un lucru mai puțin de care să-ți faci griji atunci când încerci să găsești cadoul perfect pentru cei dragi. Cumparaturi fericite!

Retururi ușoare

Este ușor să returnezi orice produs care nu îți place. Comercianți care expun produse pe e-achizitii.com accepta retururi pentru toate produsele, fără întrebări. Aveți la dispoziție 30 de zile pentru a returna Control acces hotelier și a primi o rambursare completă. Pentru a face un retur, pur și simplu contactați comerciantul și acesta vă va furniza un formular pentru retur. Dorim să fiți 100% mulțumit de cumparaturile dvs., așa că multe magazine oferă retururi gratuite pentru majoritatea produselor.

Faceți acum cumparaturi pentru a va bucura de oferte extraordinare!

Perioada sărbătorilor se apropie și asta înseamnă că este timpul să începeți cumpărăturile pentru a te bucura din plin de ofertele noastre! Dar unde poți găsi cele mai bune oferte? Și de unde știi cu adevărat dacă faci o afacere bună?

Iată câteva sfaturi pentru a vă ajuta să găsiți cele mai bune oferte pentru cadouri de sărbători sau alte ocazii precum zile de naștere.

Cumpărați devreme: cu cât începeți mai devreme cumpărăturile, cu atât este mai probabil să găsiți oferte grozave. Multe magazine oferă reduceri și promoții speciale în săptămânile premergătoare sărbătorilor, așa că începeți cumpărăturile devreme pentru a profita de aceste reduceri

Comparați prețurile: nu presupuneți doar că primul magazin pe care îl vizitați are cele mai bune prețuri. Acordați-vă timp pentru a compara prețurile la diferite magazine înainte de a lua deciziafinală.
Noi am adunat produse de la toate magazinele din România pentru ca tu sa poți găsi totul într-un singur loc.

Prețuri mici și selecții mari de produse

Ești în căutarea unei oferte de pret pentru Control acces hotelier? Platforma noastră oferă prețuri mici și o selecție largă de produse, aici este locul unde puteți găsi ceea ce căutați. Cu oferte pentru orice îți poți imagina, de la haine, la produse electronice, cu siguranță vei găsi ceea ce ai nevoie la un preț pe care ți-l poți permite. Deci data viitoare când sunteți în căutarea unei oferte grozave pentru Control acces hotelier, asigurați-vă că vizitați magazinul nostru!

Afișez toate cele 50 de rezultate

 • Software de control acces hotelier Salto HAMS500, 64000 utilizatori, 64000 usi/dulapuri

  Software de control acces hotelier Salto HAMS500, 64000 utilizatori, 64000 usi/dulapuri

  Software de control acces hotelier SALTO RW HAMS 500 pentru sisteme de citire / scriere cu 500 de utilizatori si 8 usi online, pana la 64000 utilizatori si vizitatori, pana la 64000 usi camere si dulapuri, protejare profiluri parola operatori cu interfata pentru gestiune receptie, Compatibil date de baza SQL server sau MS. Cerinte minime de sistem: RAM 64 MB (1 GB recomandat pentru versiunile mai avansate), Spatiu disponibil pe hard disk de 50 MB (in functie de dimensiunea bazei de date), procesor Pentium II sau mai mare, CD-ROM, 1 port serial sau USB. Sisteme de operare: Windows 2000, NT 4.0, XP, Vista, Windows 7.

  Software de control acces hotelier SALTO RW HAMS 500 pentru sisteme de citire / scriere cu 500 de utilizatori si 8 usi online, pana la 64000 utilizatori si vizitatori, pana…
 • Kit accesorii pentru seria HLA, Yli, KIT-HLA

  Kit accesorii pentru seria HLA, Yli, KIT-HLA

  Acest kit de accesorii esteAspecial pentruAseria de produse HLA. A Include: -programatorul de cartele -o cartela receptor de date -softul de gestionare -20 de cartele MIFARE S50 13.56MHz

  Acest kit de accesorii esteAspecial pentruAseria de produse HLA. A Include: -programatorul de cartele -o cartela receptor de date -softul de gestionare -20 de cartele MIFARE S50 13.56MHz
 • Economizor de electricitate HLES-30A-PVC, cartele PVC

  Economizor de electricitate HLES-30A-PVC, cartele PVC

  Economizor de electricitate HLES-30A-PVC, functioneaza cu orice tip de cartela si se monteaza pe magistrala de curent a camerei functionand ca un intrerupator general de electricitate in lipsa unei cartele inserate in slotul economizorului. Acesta contine un releu si are o temporizare de 30 secunde dupa extragerea cardului din slot.

  Economizor de electricitate HLES-30A-PVC, functioneaza cu orice tip de cartela si se monteaza pe magistrala de curent a camerei functionand ca un intrerupator general de electricitate in lipsa unei cartele…
 • Yala control acces hotelier DLA-5500-FP, 120 amprente, 500 DPI, aliaj de zinc

  Yala control acces hotelier DLA-5500-FP, 120 amprente, 500 DPI, aliaj de zinc

  Incuietoare biometrica standalone DLA-5500-FP (nu necesita software) cu amprenta, cartela, cod si cheie mecanica. Are senzor optic de inalta rezolutie (500 DPI). Nu include broasca, se poate monta pe usi a caror broasca are interax de: 70 mm, 72 mm, 85 mm, 90 mm sau 92 mm. Bateriile se schimba din exterior prin demontarea unui capac. Incuietoarea are maner reversibil cu blocare intr-un punct. Incuietoarea are montaj universal stanga/dreapta.

  Incuietoare biometrica standalone DLA-5500-FP (nu necesita software) cu amprenta, cartela, cod si cheie mecanica. Are senzor optic de inalta rezolutie (500 DPI). Nu include broasca, se poate monta pe usi…
 • Yala control acces hotelier DLK-929-8D, 200 carduri, RFID, 13.54 MHz

  Yala control acces hotelier DLK-929-8D, 200 carduri, RFID, 13.54 MHz

  Yala control acces hotelier DLK-929-8D, include cititor de proximitate cu frecventa de 13.56 MHz care permite accesul controlat intr-o incapere (iesirea fiind libera) sau cu cheie mecanica. Materialul este din inox foarte rezistent si se alimenteaza cu 4 baterii AAA.

  Yala control acces hotelier DLK-929-8D, include cititor de proximitate cu frecventa de 13.56 MHz care permite accesul controlat intr-o incapere (iesirea fiind libera) sau cu cheie mecanica. Materialul este din…
 • Yala acces hotelier HLK-929-SS, RFID, 250 evenimente, aliaj de zinc

  Yala acces hotelier HLK-929-SS, RFID, 250 evenimente, aliaj de zinc

  Noua incuietoare cu cititor de proximitate HLK-929-SS este folosita pentru accesul hotelier, fiind compatibila cu cartelele RFID. Aceasta include broasca (72mm interax), cilindru cu cheie si cu buton de blocare interior. Yala are o multime de functii speciale precum: maner reversibil, mana libera, carduri Temic HLCT, memorie interna pentru 250 evenimente. Se poate instala si fara schimbarea broastei cu conditia ca broasca existenta sa aiba interax de 72mm.

  Noua incuietoare cu cititor de proximitate HLK-929-SS este folosita pentru accesul hotelier, fiind compatibila cu cartelele RFID. Aceasta include broasca (72mm interax), cilindru cu cheie si cu buton de blocare…
 • Economizor de electricitate HLES-30A-IC, cartele smartcard

  Economizor de electricitate HLES-30A-IC, cartele smartcard

  Economizor de electricitate HLES-30A-IC, pentru camere, compatibil cu cartele smartcard (cu cip, inserabile), se monteaza pe magistrala de curent a camerei, functionand ca un intrerupator general de electricitate in lipsa unei cartele inserate in slotul economizorului. Dispozitivul contine un releu si are temporizare de 30 secunde dupa extragerea cartelei din slot.

  Economizor de electricitate HLES-30A-IC, pentru camere, compatibil cu cartele smartcard (cu cip, inserabile), se monteaza pe magistrala de curent a camerei, functionand ca un intrerupator general de electricitate in lipsa…
 • Kit accesorii pentru seria HLA KIT-HLA

  Kit accesorii pentru seria HLA KIT-HLA

  Acest kit este dedicat seriei de produse HLA. Aceasta include programatorul de cartele cu softul de gestionare, 20 de cartele MIFARE S50 13.56 MHz si o cartela tip receptor de date.

  Acest kit este dedicat seriei de produse HLA. Aceasta include programatorul de cartele cu softul de gestionare, 20 de cartele MIFARE S50 13.56 MHz si o cartela tip receptor de…
 • Yala control acces hotelier Salto E9450

  Yala control acces hotelier Salto E9450

  Yala control acces hotelier SALTO XS4 E9450 cu Proximitate Mifare si 2 manere de orice tip. Outside cylinder cut out.

  Yala control acces hotelier SALTO XS4 E9450 cu Proximitate Mifare si 2 manere de orice tip. Outside cylinder cut out.
 • Yala control acces hotelier HLK-930-SS, TEMIC T5557, 250 evenimente, inox

  Yala control acces hotelier HLK-930-SS, TEMIC T5557, 250 evenimente, inox

  Incuietoare de hotel HLK-930-SS cu cartele de proximitate TEMIC, include broasca cu cuplaj electromagnetic si profil standard european plus cilindru cu cheie si buton de blocare interior. De asemenea, yala are caracteristici precum: maner liber, carduri Temic HLCT, profil ultra subtire, blocare in 2 puncte, memorie interna pentru 250 evenimente. Bateriile se schimba prin demontarea sildului interior.

  Incuietoare de hotel HLK-930-SS cu cartele de proximitate TEMIC, include broasca cu cuplaj electromagnetic si profil standard european plus cilindru cu cheie si buton de blocare interior. De asemenea, yala…
 • Yala control acces hotelier OLA-5500- FP, 120 amprente, aliaj de zinc, 864 evenimente

  Yala control acces hotelier OLA-5500- FP, 120 amprente, aliaj de zinc, 864 evenimente

  Incuietoare OLA-5500- FP cu amprenta, card sau cheie pentru birouri, are o capacitate de 120 amprente si o multime de caracteristici precum: deschidere cu Amprenta, Card sau Cheie; senzor optic de inalta rezolutie, maner reversibil, mana libera. Nu include broasca.

  Incuietoare OLA-5500- FP cu amprenta, card sau cheie pentru birouri, are o capacitate de 120 amprente si o multime de caracteristici precum: deschidere cu Amprenta, Card sau Cheie; senzor optic…
 • Yala electromagnetica cu maner card si amprenta

  Yala electromagnetica cu maner card si amprenta

  Yala electromagnetica cu maner card si amprenta pentru birouri. A A Capacitate: 120 amprente A Caracteristici: deschidere cu Amprenta, Card sau Cheie; senzor optic de inalta rezolutie, maner reversibil, mana libera.AAlimentare: 4xAA, memorie interna pentru 864 evenimente, bateriile se pot schimba din exterior prin demontarea capacului. A Finisaj: Crom satinat,AMaterial: Aliaj de zinc,ADimensiuni: 300x52x28 mm,AAccesorii: KIT-OLA; Cartele: OLC-M,ANU INCLUDE BROASCA cu interax de 70, 72, 85, 90, 92 mm A Se programeaza doar cu ajutorul kitului de accesorii . A Tip de Broasca NU INCLUDE BROASCA Maner Reversibil Da Alimentare (baterii) 4 x AA Blocare din interior Yes Tip Cartele MIFARE S50 (1K) Cheie Mecanica Da Durata Viata baterii 12 luni Finisaj Crom Satinat Broasca Inclusa Nu Interfata RFID Maner liber Da Functie de Pasaj Da Tehnologie cartele RFID 13.56MHz Cod Nu A /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name: Table Normal ; mso-style-parent: ; line-height:115%; font-size:11.0pt; font-family: Calibri , sans-serif ; mso-fareast-font-family: Times New Roman ; mso-bidi-font-family: Times New Roman ;} table.MsoTableGrid {mso-style-name: Table Grid ; border:solid black 1.0pt; font-size:11.0pt; font-family: Calibri , sans-serif ; mso-bidi-font-family: Times New Roman ;}

  Yala electromagnetica cu maner card si amprenta pentru birouri. A A Capacitate: 120 amprente A Caracteristici: deschidere cu Amprenta, Card sau Cheie; senzor optic de inalta rezolutie, maner reversibil, mana…
 • Economizor de electricitate HLES-30A-EMTM, 125 KHz, 220 Vca, 30 A

  Economizor de electricitate HLES-30A-EMTM, 125 KHz, 220 Vca, 30 A

  Economizor de electricitate HLES-30A-EMTM, compatibil cu cartele EM4100 si TEMIC, se monteaza pe magistrala de curent a camerei, functionand ca un intrerupator general de electricitate in lipsa unei cartele inserate in slotul economizorului. Dispozitivul contine un releu si are temporizare de 30 secunde dupa extragerea cartelei din slot.

  Economizor de electricitate HLES-30A-EMTM, compatibil cu cartele EM4100 si TEMIC, se monteaza pe magistrala de curent a camerei, functionand ca un intrerupator general de electricitate in lipsa unei cartele inserate…
 • Kit accesorii pentru modelul OLA-5500 KIT-OLA, 20 cartele

  Kit accesorii pentru modelul OLA-5500 KIT-OLA, 20 cartele

  Kit-OLA este special proiectat pentru modelul OLA-5500 si contine softul de gestionare, programator de cartele, cartela pentru citirea evenimentelor din memoria incuietorilor si 20 de cartele OLC-M.

  Kit-OLA este special proiectat pentru modelul OLA-5500 si contine softul de gestionare, programator de cartele, cartela pentru citirea evenimentelor din memoria incuietorilor si 20 de cartele OLC-M.
 • Yala control acces hotelier HLK-929-BK, Temic, 250 evenimente, aliaj de zinc

  Yala control acces hotelier HLK-929-BK, Temic, 250 evenimente, aliaj de zinc

  Yala petru control acces hotelier HLK-929-BK cu acces pe cartela model TEMIC. Capacitatea de memorare este de pana la 250 de evenimente si este alimentata de 4 batetrii tip AAA.

  Yala petru control acces hotelier HLK-929-BK cu acces pe cartela model TEMIC. Capacitatea de memorare este de pana la 250 de evenimente si este alimentata de 4 batetrii tip AAA.
 • Yala control acces hotelier HLA-5500, Mifare S50, 864 evenimente, aliaj de zinc

  Yala control acces hotelier HLA-5500, Mifare S50, 864 evenimente, aliaj de zinc

  Yala control acces de hotel HLA-5500 cu cartele de proximitate Mifare S50, se monteaza pe orice broasca cu interax de 70, 72, 85, 90 sau 92 mm. Include cilindru cu cheie blocabil din interior cu buton. Yala are caracteristici precum: maner reversibil, maner liber, alimentare 4x AA, memorie interna pentru 864 evenimente. Bateriile se schimba din exterior prin demontarea capacului. Include cilindru cu cheie blocabil din interior cu buton. Cardurile MIFARE S50 permit folosirea aceleasi cartele pentru aplicatii diverse in cadrul hotelului (ex. plata altor servicii). In cazul in care clientii isi pierd cartelele, acestea pot fi simplu anulate in momentul emiterii unor noi cartele pentru acei clienti. Ultimele 864 de accesari ale usii vor fi stocate in memoria incuietorii pentru descarcarea lor ulterioara (data, ora, serie cartela). Functia “Layer Card” permite gestionarea accesului clientului in diverse zone din cadrul hotelului (ex. cartelele emise pentru camerele de la un anume etaj pot deschide usa de acces a etajului respectiv inspre casa scarilor sau toate cartelele din hotel pot deschide usa de la intrarea principala). Functia “Sala de sedinte” permite blocarea unei incuietori pe pozitia Deschis (in mod normal incuietorile functioneaza in regim normal inchis). Nu include broasca!   Aceste functii sunt disponibile doar prin instalarea softului pe un PC, iar yala HLA-5500 functioneaza doar cu KIT-HLA.

  Yala control acces de hotel HLA-5500 cu cartele de proximitate Mifare S50, se monteaza pe orice broasca cu interax de 70, 72, 85, 90 sau 92 mm. Include cilindru cu…
 • Yala hotel cu cartele de proximitate HLK-6100-ss

  Yala hotel cu cartele de proximitate HLK-6100-ss

  Yala hotel cu cartele de proximitate HLK-6100-ss. Foloseste cartele TEMIC T5557. Se alimenteaza de la 3 baterii AAA. Durata de viata a bateriilor , cca 8 luni. A Include broasca cu cuplaj electromagnetic si profil standard european plus cilindru cu cheie si buton de blocare interior. A Caracteristici: maner nereversibil, maner liber, cartele temic HLCT, blocare in 2 puncte, memorie interna pentru 250 de evenimente. Bateriile se schimba prin demontarea sildului interior.A A A Finisaj: Nichel Material: Aliaj de alama Dimensiuni: 145.5 x 64.5mm (interior); 77.2×61.2mm (exterior) Accesorii: KIT-HLK; Cartele: HLCT A Atentie. Este o yala pentru control acces hotelier si are nevoie de urmatorul software pentru a functiona:A https://www.a2t.ro/control-acces-pontaj/soft-management-yale-si-cartele-pentru-hotel-seria-hlk.html

  Yala hotel cu cartele de proximitate HLK-6100-ss. Foloseste cartele TEMIC T5557. Se alimenteaza de la 3 baterii AAA. Durata de viata a bateriilor , cca 8 luni. A Include broasca…
 • Sistem complet de control acces hotelier SS-SCA02, 10 camere, 864 evenimente, Mifare

  Sistem complet de control acces hotelier SS-SCA02, 10 camere, 864 evenimente, Mifare

  Este un kit control acces pentru 10 camere hoteliere format din 10x yale control acces ce functioneaza cu cartele de proximitate Mifare S50 si se pot instala pe orice usa ce are deja preinstalat un sistem de inchidere tip broasca si cilindru (cu distanta intre axul clantei si cel al cilindrului de 70/72/85/90/92mm), fara modificari substantiale ale tamplariei usii, 1x kit de accesorii, 10x economizor de electricitate. Kitul de accesorii contine 1x programator de cartele, 1x cartela receptor de date, soft de gestionare si 20x cartele MIFARE S50 13.56Mz. Cardurile MIFARE S50 permit folosirea aceleasi cartele pentru aplicatii diverse in cadrul hotelului (ex. plata altor servicii). In cazul in care clientii isi pierd cartelele, acestea pot fi simplu anulate in momentul emiterii unor noi cartele pentru acei clienti. Ultimele 864 de accesari ale usii vor fi stocate in memoria incuietorii pentru descarcarea lor ulterioara (data, ora, serie cartela). Functia “Layer Card” permite gestionarea accesului clientului in diverse zone din cadrul hotelului (ex. cartelele emise pentru camerele de la un anume etaj pot deschide usa de acces a etajului respectiv inspre casa scarilor sau toate cartelele din hotel pot deschide usa de la intrarea principala). Functia “Sala de sedinte” permite blocarea unei incuietori pe pozitia Deschis (in mod normal incuietorile functioneaza in regim normal inchis).

  Este un kit control acces pentru 10 camere hoteliere format din 10x yale control acces ce functioneaza cu cartele de proximitate Mifare S50 si se pot instala pe orice usa…
 • Incuietoare biometrica cu card, amprenta si cod pentru aplicatii rezidentiale

  Incuietoare biometrica cu card, amprenta si cod pentru aplicatii rezidentiale

  Incuietoare cu Amprenta, Card, Cod si Cheie pentru aplicatii rezidentiale. A A A Caracteristici: a capacitate: 120 amprente a deschidere cu amprenta, cod, card (MIFARE HLCMA) si cheie mecanica a maner reversibil, senzor optic de inalta rezolutie (500DPI), standalone (nu necesita software), blocare intr-un punct. a se poate monta pe usi a caror broasca are interax de 70mm, 72mm, 85mm, 90mm, 92mm a finisaj: Crom satinat a alimentare: 4xAA a material: Aliaj de zinc a dimensiuni: 290x52x28 mm A Functioneaza doar cu cartele mifare de tipAHLC-M-AA NU INCLUDE BROASCA!

  Incuietoare cu Amprenta, Card, Cod si Cheie pentru aplicatii rezidentiale. A A A Caracteristici: a capacitate: 120 amprente a deschidere cu amprenta, cod, card (MIFARE HLCMA) si cheie mecanica a…
 • Yala biometrica de control acces hotelier DLA-CART, 120 amprente

  Yala biometrica de control acces hotelier DLA-CART, 120 amprente

  Incuietoare DLA-CART cu amprenta, cod sau cheie pentru aplicatii rezidentiale, are o capacitate de 120 amprente, avand o multime de caracteristici precum: deschidere cu amprenta, cod si cheie mecanica; maner reversibil. Include broasca.

  Incuietoare DLA-CART cu amprenta, cod sau cheie pentru aplicatii rezidentiale, are o capacitate de 120 amprente, avand o multime de caracteristici precum: deschidere cu amprenta, cod si cheie mecanica; maner…
 • Yala smart pentru apartament regim hotelier DLK-929SS-6M

  Yala smart pentru apartament regim hotelier DLK-929SS-6M

  Yala smart pentru apartament regim hotelierADLK-929SS-6M. Se livreaza pe stanga sau dreapta. A Conectivitate Bluetooth. Aplicatie pentru iOS. Functioneaza stand-alone. Codurile se genereaza de aplicate si se pot trimite catre clienti pe email sau SMS A Aplicatia de mobil iOS -A( HUNE BLUETOOTH LOCK-Smart Home ) A Conceputa special pentru securizarea si controlul accesului in apartamentele inchiriate in regim hotelier, incuietoarea DLK-929SS-6M permite proprietarului sa genereze usor, din aplicatia mobila, coduri de acces individuale pentru fiecare client/chirias, coduri pe care le poate trimite clientilor de la distanta prin email, SMS sau verbal, nefiind nevoie sa se intalneasca cu clientul pentru a-i preda cheile apartamentului. Reprezinta o solutie eficienta de control acces, instalarea este extrem de facila, nefiind nevoie de cablare suplimentara. Aceasta este confectionata din INOX clasa austenica 304, avand un design modern si elegant. Broasca mecanica cu blocare in doua puncte si cilindrulcu cheie cu buton de deblocare in interior ofera un grad de siguranta sporit, totodata cilindrul oferind posibilitatea deschiderii de urgenta a usii cu cheia in cazul unei defectiuni. Tipurile de coduri de acces ce pot fi generate sunt: -A temporare : permite o singura deschidere -A cu numar de deschideri limitate : max 16 deschdieri -A cu data de expirare : permite accesul incepand de la generarepana la data dorita -A pe ore : permite accesul la o data, intre anumite ore cu datade inceput si data de sfarsit A CARACTERISTICI a Cartele compatibile:A AHLC-M-K(TAG)A a Confectionata din INOX clasa austenica 304 a Conexiune Bluetooth a Mod de programare: tastatura + aplicatie mobila a Modalitati de deschidere multiple (cod de acces/ amprenta(optional)/card/ aplicatie mobila) a Functie mod pasaj a Broasca mecanica cu blocare in doua puncte inclusa a Cilindru cu cheie si buton de deblocare a Difuzor si LED bicolor a Avertizare vocala si luminoasa pentru tensiune scazuta a Directie deschidere: stanga/ dreapta a Cuplaj electromecanic in shield A A

  Yala smart pentru apartament regim hotelierADLK-929SS-6M. Se livreaza pe stanga sau dreapta. A Conectivitate Bluetooth. Aplicatie pentru iOS. Functioneaza stand-alone. Codurile se genereaza de aplicate si se pot trimite catre…
 • Yala control acces hotelier HLK-6100-SS, 250 evenimente

  Yala control acces hotelier HLK-6100-SS, 250 evenimente

  Incuietoare de hotel HLK-6100-SS cu cartele de proximitate TEMIC T5557, include broasca cu cuplaj electromagnetic si profil standard european plus cilindru cu cheie si buton de blocare interior. Yala are caracteristici precum: maner nereversibil, maner liber, cartele temic HLCT, blocare in 2 puncte, memorie interna pentru 250 de evenimente. Bateriile se schimba prin demontarea sildului interior.

  Incuietoare de hotel HLK-6100-SS cu cartele de proximitate TEMIC T5557, include broasca cu cuplaj electromagnetic si profil standard european plus cilindru cu cheie si buton de blocare interior. Yala are…
 • Yala inteligenta WIFI cu acces remote pentru sistem cazare in regim hotelier

  Yala inteligenta WIFI cu acces remote pentru sistem cazare in regim hotelier

  Yala inteligenta WIFI cu acces remote pentru sistem cazare in regim hotelier. Ai o afacere cu cazare in regim hotelier ? Vrei sa scapi de drumuri ? Poti instala o astfel de yala la care poti sa-i trimiti un cod de acces pe o perioada definita de tine direct din telefonul mobil. Instalarea se face facil, ea functionand pe baterii. Binenteles, in momentul in care bateriile sint slabe, te va informa direct in aplicatie. Este echipata si cu broasca de inalta siguranta, si este doatat si cu inchidere / deschidere mecanica bazata pe cheie. Gateway Inclus. A A Functioneaza cu sistemul de operare iOS (Apple) si Android. A A Aceasta yala, lucreaza in mai multe moduri : A A A 1.A Sistemul hotelier A A A Sistemul hotelier de control acces este conceput pentru a putea automatiza regimul de cazare AIRBNB, BOOKING, EXPEDIA etc, neiind nevoie de intalnirea cu clientul pentru predarea si primirea cheilor de acces. Invitatia bluetooth si codul de acces poate i generate conform perioadei de cazare. Firma de curatenie beneiciaza de acces ciclic sau permanent cu interval orar. Istoricul de accesari poate i vizualizat direct din app IOS. A A A A A A 2.A Sistemul office A A A Sistemul ofice de control acces ofera posibilitatea proprietarului de a inchiria spatiul comercial si a oferi chei virtuale oricand si de oriunde, direct din app IOS. Angajatorul poate permite accesul ciclic sau permanent cu interval orar si poate vizualiza oricand istoricul de accesari. Angajatul se poate bucura de un acces rapid direct cu telefonul. A A A A A A A A A 3.A Sistemul rezidential A A A Sistemul rezidential ofera un control acces facil cu ajutorul aplicatiei IOS. Accesul se realizeaza prin telefon, cod sau card. Musairii pot primi o invitatie bluetooth sau un cod de access permanent sau temporar. Pentru solutionarea problemelor nedorite, se poate trimite o invitatie bluetooth sau un cod pentru o singura deschidere. A A A A A A Aplicatia se numeste TTLock si se gaseste in Apple StoresAsi in Google play

  Yala inteligenta WIFI cu acces remote pentru sistem cazare in regim hotelier. Ai o afacere cu cazare in regim hotelier ? Vrei sa scapi de drumuri ? Poti instala o…
 • Yala control acces hotelier Wireless Salto E9450XXXXXXXW, 1.5 V, 13.56 MHz, 90000 deschideri

  Yala control acces hotelier Wireless Salto E9450XXXXXXXW, 1.5 V, 13.56 MHz, 90000 deschideri

  Yala control acces hotelier wireless SALTO XS4, include cititor de proximitate Mifare cu frecventa de 13.56 MHz care permite accesul controlat intr-o incapere (iesirea fiind libera) prin inlocuirea Sild-urilor usii existente cu cele SALTO. Poate fi utilizata in multiple variante: standalone(prin programarea cardurilor cu ajutorul unor carduri speciale de programare) sau retea locala (prin programarea cardurilor cu ajutorul soft-ului). Materialul este din inox cu diferite tipuri de manere, se alimenteaza cu 3 baterii cu litiu alcaline LR03 de 1.5 V de tip AAA.

  Yala control acces hotelier wireless SALTO XS4, include cititor de proximitate Mifare cu frecventa de 13.56 MHz care permite accesul controlat intr-o incapere (iesirea fiind libera) prin inlocuirea Sild-urilor usii…
 • Kit accesorii pentru yala acces hotelier KIT-HLK

  Kit accesorii pentru yala acces hotelier KIT-HLK

  Acest kit este dedicat seriei de produse HLK. Aceasta include programatorul de cartele cu softul de gestionare, 20 de cartele MIFARE S50 13.56 MHz si o cartela tip receptor de date.

  Acest kit este dedicat seriei de produse HLK. Aceasta include programatorul de cartele cu softul de gestionare, 20 de cartele MIFARE S50 13.56 MHz si o cartela tip receptor de…
 • Yala hotel cu cartele de proximitate HLK-930-ss

  Yala hotel cu cartele de proximitate HLK-930-ss

  Yala hotel cu cartele de proximitate HLK-930-ss. Foloseste 4 baterii AA, durata de viata fiind de 12 luni. Programarea cartelelor se face cu soft HLK. Include broasca cu interax de 72 mm cu cuplaj electromagnetic si profil standard european plus cilindru cu cheie si buton de blocare interior. Caracteristici: maner nereversibil, mana libera, carduri Temic HLCT, blocare in 2 puncte. Bateriile se schimba din interior desuruband un capac, memorie interna pentru 250 evenimente. Rezistenta medie la impact.A Finisaje: Inox Material: Inox Dimensiuni: 240x78x17 mm Accesorii: KIT-HLK; Cartele: HLCT A

  Yala hotel cu cartele de proximitate HLK-930-ss. Foloseste 4 baterii AA, durata de viata fiind de 12 luni. Programarea cartelelor se face cu soft HLK. Include broasca cu interax de…
 • Yala control acces hotelier HLK-918-SS, 250 evenimente

  Yala control acces hotelier HLK-918-SS, 250 evenimente

  Noua incuietoare cu cititor de proximitate HLK-918-SS este folosita pentru accesul hotelier, fiind compatibila cu cartelele Temic. Aceasta include broasca cu cuplaj electromagnetic si profil standard european plus cilindru cu cheie si buton de blocare interior. Yala are o multime de functii speciale precum: maner nereversibil, mana libera, carduri Temic HLCT, blocare in 2 puncte si memorie interna pt 250 evenimente. Modelul HLK-918-SS este rezistent la umezeala si incendii.

  Noua incuietoare cu cititor de proximitate HLK-918-SS este folosita pentru accesul hotelier, fiind compatibila cu cartelele Temic. Aceasta include broasca cu cuplaj electromagnetic si profil standard european plus cilindru cu…
 • Yala biometrica control acces hotelier US3-6, 120 amprente, 100 cartele, 500 DPI

  Yala biometrica control acces hotelier US3-6, 120 amprente, 100 cartele, 500 DPI

  Incuietoare US3-6 cu amprenta, card sau cheie pentru aplicatii rezidentiale, are o capacitate de 120 amprente si 100 de cartele, avand o multime de caracteristici precum: deschidere cu amprenta, cartela (MIFARE) si cheie mecanica. Include broasca.

  Incuietoare US3-6 cu amprenta, card sau cheie pentru aplicatii rezidentiale, are o capacitate de 120 amprente si 100 de cartele, avand o multime de caracteristici precum: deschidere cu amprenta, cartela…
 • Yala control acces hotelier HLK-930IC-SS, 250 evenimente

  Yala control acces hotelier HLK-930IC-SS, 250 evenimente

  Incuietoare hotel HLK-930IC-SS cu cartele inserabile, include broasca cu cuplaj electromagnetic si are o multime de functii precum: maner nereversibil, cheie mecanica cu blocare din interior, blocare in 2 puncte, maner liber, memorie interna pentru 250 evenimente. Bateriile se schimba prin inlaturarea unui capac interior.

  Incuietoare hotel HLK-930IC-SS cu cartele inserabile, include broasca cu cuplaj electromagnetic si are o multime de functii precum: maner nereversibil, cheie mecanica cu blocare din interior, blocare in 2 puncte,…
 • Sistem complet de control acces hotelier SS-SCA01, 5 camere, 864 evenimente, Mifare

  Sistem complet de control acces hotelier SS-SCA01, 5 camere, 864 evenimente, Mifare

  Este un kit control acces pentru 5 camere hoteliere format din 5x yale control acces ce functioneaza cu cartele de proximitate Mifare S50 si se pot instala pe orice usa ce are deja preinstalat un sistem de inchidere tip broasca si cilindru (cu distanta intre axul clantei si cel al cilindrului de 70/72/85/90/92mm), fara modificari substantiale ale tamplariei usii, 1x kit de accesorii, 5x economizor de electricitate. Kitul de accesorii contine 1x programator de cartele, 1x cartela receptor de date, soft de gestionare si 20x cartele MIFARE S50 13.56Mz. Cardurile MIFARE S50 permit folosirea aceleasi cartele pentru aplicatii diverse in cadrul hotelului (ex. plata altor servicii). In cazul in care clientii isi pierd cartelele, acestea pot fi simplu anulate in momentul emiterii unor noi cartele pentru acei clienti. Ultimele 864 de accesari ale usii vor fi stocate in memoria incuietorii pentru descarcarea lor ulterioara (data, ora, serie cartela). Functia “Layer Card” permite gestionarea accesului clientului in diverse zone din cadrul hotelului (ex. cartelele emise pentru camerele de la un anume etaj pot deschide usa de acces a etajului respectiv inspre casa scarilor sau toate cartelele din hotel pot deschide usa de la intrarea principala). Functia “Sala de sedinte” permite blocarea unei incuietori pe pozitia Deschis (in mod normal incuietorile functioneaza in regim normal inchis).

  Este un kit control acces pentru 5 camere hoteliere format din 5x yale control acces ce functioneaza cu cartele de proximitate Mifare S50 si se pot instala pe orice usa…
 • Yala control acces hotelier DLA-5500-PW, 12 taste, Mifare, 13.56 MHz

  Yala control acces hotelier DLA-5500-PW, 12 taste, Mifare, 13.56 MHz

  Noua yala de control acces hotelier DLA-5500-PW poate fi folosita cu cod, cu cartela sau cu cheie. Aceasta, are un total de 12 taste si nu necesita software. Vine dotata cu broasca cu blocare in 3 puncte, avand un interax de 85 mm.

  Noua yala de control acces hotelier DLA-5500-PW poate fi folosita cu cod, cu cartela sau cu cheie. Aceasta, are un total de 12 taste si nu necesita software. Vine dotata…
 • Yala control acces hotelier Salto E9450-U00IM38, 13.56 MHz, 90000 deschideri, 1.5 V

  Yala control acces hotelier Salto E9450-U00IM38, 13.56 MHz, 90000 deschideri, 1.5 V

  Yala control acces hotelier SALTO XS4, include cititor de proximitate Mifare cu frecventa de 13.56 MHz care permite accesul controlat intr-o incapere (iesirea fiind libera) prin inlocuirea Sild-urilor usii existente cu cele SALTO. Poate fi utilizata in multiple variante: standalone(prin programarea cardurilor cu ajutorul unor carduri speciale de programare) sau retea locala (prin programarea cardurilor cu ajutorul soft-ului). Materialul este din inox cu diferite tipuri de manere, se alimenteaza cu 3 baterii cu litiu alcaline LR03 de 1.5 V de tip AAA.

  Yala control acces hotelier SALTO XS4, include cititor de proximitate Mifare cu frecventa de 13.56 MHz care permite accesul controlat intr-o incapere (iesirea fiind libera) prin inlocuirea Sild-urilor usii existente…
 • Kit accesorii yala KIT-HLK930-IC

  Kit accesorii yala KIT-HLK930-IC

  KIT accesorii pentru modelul de yala HLK930-IC, include: programatorul de cartele, cartela receptor de date din memoria incuietorilor, softul de gestionare, 20 de cartele IC smartcard

  KIT accesorii pentru modelul de yala HLK930-IC, include: programatorul de cartele, cartela receptor de date din memoria incuietorilor, softul de gestionare, 20 de cartele IC smartcard
 • Economizor de energie pentru sistem hotelier

  Economizor de energie pentru sistem hotelier

  Se monteaza pe magistrala de curent a camerei, functionand ca un intrerupator general de electricitate in lipsa unei cartele inserate in slotul economizorului. Contine un releu. Temporizare de 30 de secunde dupa extragerea cardului din slot.A Dimensiuni: 86x86x32 mm Cartele:A functioneaza numai cu cartele TEMIC Tensiune: 220Vca, 30A

  Se monteaza pe magistrala de curent a camerei, functionand ca un intrerupator general de electricitate in lipsa unei cartele inserate in slotul economizorului. Contine un releu. Temporizare de 30 de…
 • Yala control acces hotelier HLK-918-BK, 250 evenimente

  Yala control acces hotelier HLK-918-BK, 250 evenimente

  Incuietoare de hotel HLK-029-SS cu cartele de proximitate TEMIC, include broasca cu cuplaj electromagnetic si profil standard european plus cilindru cu cheie si buton de blocare interior. De asemenea, yala are caracteristici precum: maner liber, carduri Temic HLCT, blocare in 2 puncte, memorie interna pentru 250 evenimente. Bateriile se schimba prin demontarea sildului interior.

  Incuietoare de hotel HLK-029-SS cu cartele de proximitate TEMIC, include broasca cu cuplaj electromagnetic si profil standard european plus cilindru cu cheie si buton de blocare interior. De asemenea, yala…
 • Doza pentru montarea ingropata a economizoarelor pentru HLES-30A-TEMIC

  Doza pentru montarea ingropata a economizoarelor pentru HLES-30A-TEMIC

  Doza pentru montarea ingropata a economizoarelor. Dimensiuni: 83x83x50 mm Montare in pereti de beton, nu se potrivesc pentru montare in pereti de rigips.A Compatibilitate: HLES-30A-PVC, HLES-30A-MIFARE, HLES-30A-EMTM

  Doza pentru montarea ingropata a economizoarelor. Dimensiuni: 83x83x50 mm Montare in pereti de beton, nu se potrivesc pentru montare in pereti de rigips.A Compatibilitate: HLES-30A-PVC, HLES-30A-MIFARE, HLES-30A-EMTM
 • Yala hotel cu cartele de proximitate HLK-930-bk

  Yala hotel cu cartele de proximitate HLK-930-bk

  Yala hotel cu cartele de proximitate HLK-930-BK. Foloseste 4 baterii AA, durata de viata fiind de 12 luni. Programarea cartelelor se face cu sift HLK. Finisaj auriu Include broasca cu interax de 72 mm cu cuplaj electromagnetic si profil standard european plus cilindru cu cheie si buton de blocare interior. Caracteristici: maner nereversibil, mana libera, carduri Temic HLCT, blocare in 2 puncte. Bateriile se schimba din interior desuruband un capac, memorie interna pentru 250 evenimente. Rezistenta medie la impact.A Finisaje: Auriu Material: Inox Dimensiuni: 240x78x17 mm Accesorii: KIT-HLK; Cartele: HLCT

  Yala hotel cu cartele de proximitate HLK-930-BK. Foloseste 4 baterii AA, durata de viata fiind de 12 luni. Programarea cartelelor se face cu sift HLK. Finisaj auriu Include broasca cu…
 • Software management control acces hotelier Salto HAMSCONS, 64 000 utilizatori, usi nelimitate

  Software management control acces hotelier Salto HAMSCONS, 64 000 utilizatori, usi nelimitate

  Software RW HAMS Connected SHIP. Software de management control access HOTELIER pentru sisteme Read/Write. 64.000 utilizatori. Numar nelimitat de usi on-line. Caracteristici on-line. Protocolul SHIP inclus.

  Software RW HAMS Connected SHIP. Software de management control access HOTELIER pentru sisteme Read/Write. 64.000 utilizatori. Numar nelimitat de usi on-line. Caracteristici on-line. Protocolul SHIP inclus.
 • Incuietoare hotel cu cartele de proximitate HLK-939-SS

  Incuietoare hotel cu cartele de proximitate HLK-939-SS

  Incuietoare hotel cu cartele de proximitate HLK-939-SS.AFunctioneaza cu 4 baterii AAA, si asigura o autonomie de 12 luni Include broasca cu cuplaj electromagnetic si profil standard european plus cilindru cu cheie si buton de blocare interior. Caracteristici: maner nereversibil, mana libera, carduri Temic HLCT, profil ultra subtire, blocare in 2 puncte, memorie interna pentru 250 evenimente. Bateriile se schimba prin demontarea Aildului interior.A Finisaje: Nichel Material: Aliaj de alama Dimensiuni: 265x70x10 mm Accesorii: KIT-HLK; Cartele: HLCT

  Incuietoare hotel cu cartele de proximitate HLK-939-SS.AFunctioneaza cu 4 baterii AAA, si asigura o autonomie de 12 luni Include broasca cu cuplaj electromagnetic si profil standard european plus cilindru cu…
 • Cartele de acces TEMIC pentru sistem hotelier

  Cartele de acces TEMIC pentru sistem hotelier

  Cartele de acces TEMIC pentru sistem hotelier. Compatibile cu yalele prezente in aceasta categorie Cartele de acces cu tehnologie RF (proximitate) A Dimensiuni: 86mm x 54mm x 0.8mm Tip/Frecventa: TEMIC (125KHz) Frecventa 125KHz Grosime 0.8 mm Culoare Alb

  Cartele de acces TEMIC pentru sistem hotelier. Compatibile cu yalele prezente in aceasta categorie Cartele de acces cu tehnologie RF (proximitate) A Dimensiuni: 86mm x 54mm x 0.8mm Tip/Frecventa: TEMIC…
 • Yala control acces hotelier Salto E9650XGD-UGDIM0LH, 13.56 MHz, inox

  Yala control acces hotelier Salto E9650XGD-UGDIM0LH, 13.56 MHz, inox

  Yala control acces hotelier SALTO pentru usa de sticla DIN 18101. Include cititor de proximitate Mifare 13,56 MHz care permite accesul controlat intr-o incapere (iesirea fiind libera), prin inlocuirea sild-urilor usii existente cu cele SALTO. Poate fi utilizata in multiple variante: standalone (prin programarea cardurilor cu ajutorul unor carduri speciale de programare) sau retea locala (prin programarea cardurilor cu ajutorul soft-ului). Materialul este din inox cu diferite tipuri de manere, include sistem de blocare automata a yalei si are dimensiuni de 296 x 98.5 x 20 mm.

  Yala control acces hotelier SALTO pentru usa de sticla DIN 18101. Include cititor de proximitate Mifare 13,56 MHz care permite accesul controlat intr-o incapere (iesirea fiind libera), prin inlocuirea sild-urilor…
 • Economizor de electricitate HLES-30A-TEMIC-2R, 2 relee, 220 Vca

  Economizor de electricitate HLES-30A-TEMIC-2R, 2 relee, 220 Vca

  HLES-30A-TEMIC-2R este un economizor de electricitate cu 2 relee ce functioneaza cu cartele de proximitate tip TEMIC (125KHz). Acesta inclunde 2 relee si intrare pentru senzor magnetic (geam deschis).

  HLES-30A-TEMIC-2R este un economizor de electricitate cu 2 relee ce functioneaza cu cartele de proximitate tip TEMIC (125KHz). Acesta inclunde 2 relee si intrare pentru senzor magnetic (geam deschis).
 • Yala control acces hotelier HLK-029-SS, TEMIC T5557, 250 evenimente, aliaj de zinc

  Yala control acces hotelier HLK-029-SS, TEMIC T5557, 250 evenimente, aliaj de zinc

  Incuietoare de hotel HLK-029-SS cu cartele de proximitate TEMIC, include broasca cu cuplaj electromagnetic si profil standard european plus cilindru cu cheie si buton de blocare interior. De asemenea, yala are caracteristici precum: maner liber, carduri Temic HLCT, profil ultra subtire, blocare in 2 puncte, memorie interna pentru 250 evenimente. Bateriile se schimba prin demontarea sildului interior.

  Incuietoare de hotel HLK-029-SS cu cartele de proximitate TEMIC, include broasca cu cuplaj electromagnetic si profil standard european plus cilindru cu cheie si buton de blocare interior. De asemenea, yala…
 • Sistem complet de control acces hotelier SS-SCA04, 20 camere, 864 evenimente, Mifare

  Sistem complet de control acces hotelier SS-SCA04, 20 camere, 864 evenimente, Mifare

  Este un kit control acces pentru 20 camere hoteliere format din 20x yale control acces ce functioneaza cu cartele de proximitate Mifare S50 si se pot instala pe orice usa ce are deja preinstalat un sistem de inchidere tip broasca si cilindru (cu distanta intre axul clantei si cel al cilindrului de 70/72/85/90/92mm), fara modificari substantiale ale tamplariei usii, 1x kit de accesorii, 20x economizor de electricitate. Kitul de accesorii contine 1x programator de cartele, 1x cartela receptor de date, soft de gestionare si 20x cartele MIFARE S50 13.56Mz. Cardurile MIFARE S50 permit folosirea aceleasi cartele pentru aplicatii diverse in cadrul hotelului (ex. plata altor servicii). In cazul in care clientii isi pierd cartelele, acestea pot fi simplu anulate in momentul emiterii unor noi cartele pentru acei clienti. Ultimele 864 de accesari ale usii vor fi stocate in memoria incuietorii pentru descarcarea lor ulterioara (data, ora, serie cartela). Functia “Layer Card” permite gestionarea accesului clientului in diverse zone din cadrul hotelului (ex. cartelele emise pentru camerele de la un anume etaj pot deschide usa de acces a etajului respectiv inspre casa scarilor sau toate cartelele din hotel pot deschide usa de la intrarea principala). Functia “Sala de sedinte” permite blocarea unei incuietori pe pozitia Deschis (in mod normal incuietorile functioneaza in regim normal inchis).

  Este un kit control acces pentru 20 camere hoteliere format din 20x yale control acces ce functioneaza cu cartele de proximitate Mifare S50 si se pot instala pe orice usa…
 • Economizor de electricitate HLES-30A-MIFARE, 220 Vca, 30 A

  Economizor de electricitate HLES-30A-MIFARE, 220 Vca, 30 A

  Economizor de electricitate HLES-30A-MIFARE, compatibil cu cartele MIFARE, se monteaza pe magistrala de curent a camerei, functionand ca un intrerupator general de electricitate in lipsa unei cartele inserate in slotul economizorului. Dispozitivul contine un releu si are temporizare de 30 secunde dupa extragerea cartelei din slot.

  Economizor de electricitate HLES-30A-MIFARE, compatibil cu cartele MIFARE, se monteaza pe magistrala de curent a camerei, functionand ca un intrerupator general de electricitate in lipsa unei cartele inserate in slotul…
 • Economizor de electricitate HLES-30A-TEMIC, 220 Vca, 30 A

  Economizor de electricitate HLES-30A-TEMIC, 220 Vca, 30 A

  Economizor de electricitate HLES-30A-TEMIC, functioneaza cartele TEMIC si functioneaza ca un intrerupator general de electricitate in lipsa unei cartele inserate in slotul economizorului. Acesta contine un releu si are o temporizare de 30 secunde dupa extragerea cardului din slot.

  Economizor de electricitate HLES-30A-TEMIC, functioneaza cartele TEMIC si functioneaza ca un intrerupator general de electricitate in lipsa unei cartele inserate in slotul economizorului. Acesta contine un releu si are o…
 • Yala control acces hotelier DLA-E7F4-FP, 120 amprente, 500 DPI, aliaj de zinc

  Yala control acces hotelier DLA-E7F4-FP, 120 amprente, 500 DPI, aliaj de zinc

  Noua yala de control acces hotelier DLA-E7F4-FP poate fi folosita cu amprenta, cu cod sau cu cheie. Aceasta, are un senzor optic cu rezolutia inalta de 500 DPI si include broasca cu interax de 85 mm, avand o blocare in 2 puncte. Bateriile pot fi schimbate din exterior prin demontarea unui capac.

  Noua yala de control acces hotelier DLA-E7F4-FP poate fi folosita cu amprenta, cu cod sau cu cheie. Aceasta, are un senzor optic cu rezolutia inalta de 500 DPI si include…
 • Yala control acces hotelier Salto E9461, 64000 utilizatori, 1000 evenimente, 13.45 MHz

  Yala control acces hotelier Salto E9461, 64000 utilizatori, 1000 evenimente, 13.45 MHz

  Yala control acces hotelier SALTO XS4, include cititor de proximitate Mifare cu frecventa de 13.56 MHz care permite accesul controlat intr-o incapere (iesirea fiind libera) prin inlocuirea Sild-urilor usii existente cu cele SALTO. Poate fi utilizata in multiple variante: standalone(prin programarea cardurilor cu ajutorul unor carduri speciale de programare) sau retea locala (prin programarea cardurilor cu ajutorul soft-ului). Materialul este din inox cu diferite tipuri de manere. In interior este prevazuta cu un maner care permite deschiderea mecanica a usii si este special conceputa pentru a se potrivi cu usile Euro profil, usi inguste chiar inramate de profil, butucul nu este inclus, el trebuie achizitionat separat. Manerul are o rotire de 33 grade gradul de protectie este IP 46 cu un numar maxim de utilizatori pe usa de 64.000 si un numar maxim de usi intr-un sisten de 64.000 cu maxim 10.00 de evenimente privind auditul de blocare.

  Yala control acces hotelier SALTO XS4, include cititor de proximitate Mifare cu frecventa de 13.56 MHz care permite accesul controlat intr-o incapere (iesirea fiind libera) prin inlocuirea Sild-urilor usii existente…
 • Yala control acces hotelier HLK-029-bk, Temic T5557, 250 evenimente, aliaj de alama

  Yala control acces hotelier HLK-029-bk, Temic T5557, 250 evenimente, aliaj de alama

  Incuietoare de hotel HLK-029-bk cu cartele de proximitate TEMIC T5557, include broasca cu interax de 72 mm cu cuplaj electromagnetic si profil standard european plus cilindru cu cheie si buton de blocare interior. Yala are caracteristici precum: maner nereversibil, maner liber, blocare in 2 puncte, memorie interna pentru 250 evenimente. Bateriile se schimba prin demontarea sildului interior.

  Incuietoare de hotel HLK-029-bk cu cartele de proximitate TEMIC T5557, include broasca cu interax de 72 mm cu cuplaj electromagnetic si profil standard european plus cilindru cu cheie si buton…
 • Sistem complet de control acces hotelier SS-SCA03, 15 camere, 864 evenimente, Mifare

  Sistem complet de control acces hotelier SS-SCA03, 15 camere, 864 evenimente, Mifare

  Este un kit control acces pentru 15 camere hoteliere format din 15x yale control acces ce functioneaza cu cartele de proximitate Mifare S50 si se pot instala pe orice usa ce are deja preinstalat un sistem de inchidere tip broasca si cilindru (cu distanta intre axul clantei si cel al cilindrului de 70/72/85/90/92mm), fara modificari substantiale ale tamplariei usii, 1x kit de accesorii, 15x economizor de electricitate. Kitul de accesorii contine 1x programator de cartele, 1x cartela receptor de date, soft de gestionare si 20x cartele MIFARE S50 13.56Mz. Cardurile MIFARE S50 permit folosirea aceleasi cartele pentru aplicatii diverse in cadrul hotelului (ex. plata altor servicii). In cazul in care clientii isi pierd cartelele, acestea pot fi simplu anulate in momentul emiterii unor noi cartele pentru acei clienti. Ultimele 864 de accesari ale usii vor fi stocate in memoria incuietorii pentru descarcarea lor ulterioara (data, ora, serie cartela). Functia “Layer Card” permite gestionarea accesului clientului in diverse zone din cadrul hotelului (ex. cartelele emise pentru camerele de la un anume etaj pot deschide usa de acces a etajului respectiv inspre casa scarilor sau toate cartelele din hotel pot deschide usa de la intrarea principala). Functia “Sala de sedinte” permite blocarea unei incuietori pe pozitia Deschis (in mod normal incuietorile functioneaza in regim normal inchis).

  Este un kit control acces pentru 15 camere hoteliere format din 15x yale control acces ce functioneaza cu cartele de proximitate Mifare S50 si se pot instala pe orice usa…

Dacă sunteți în căutarea ofertelor cele mai bune la produsele cele mai noi, ați venit în locul potrivit. Aici, pe e-achizitii.com, încercăm întotdeauna să avem un inventar cât mai diversificat, deoarece dorim să existe ceva potrivit pentru toată lumea. Și deoarece dorim ca și clienții noștri sa primească cât mai mult pentru banii lor, va punem la dispoziție prețuri competitive pentru toata colecția Control acces hotelier.

Deci, fie că sunteți în căutarea celui mai recent model sau vreți doar să găsiți o ofertă foarte bună, fiți sigur că ne verificați mai întâi. Pe langa aceasta, e-achizitii.com pune la dispoziție o experiență excelentă de servicii pentru clienți și pune la dispoziție informații suplimentare conexe pentru a-i ajuta pe cumpărătorii săi să ia decizii informate.

În piața zilelor noastre, este foarte important să comparați ofertele la produse Control acces hotelier înainte de a cumpara. Făcând acest lucru, sperăm să punem la dispoziție clienților noștri tot ce au nevoie într-un singur loc.

Reduceri uriașe la cele mai cunoscute mărci

Există câteva oferte uimitoare pentru mărci de top săptămâna aceasta. Așa dar, dacă vrei să faci un chilipir, acum este timpul!

Livrare gratuită pentru comenzile calificate

Dorești să faci cumpărături de sărbători fără să achiți transportul? Ai noroc! Mulți comercianți oferă transport gratuit pentru comenzile calificate. Deci, ce înseamnă „calificat”? În general, înseamnă că această comanda trebuie să respecte o sumă minimă de lei. De exemplu, majoritatea magazinelor au ca și prag de livrare gratuită suma de 250 lei. Unii comercianți au cerințe diferite, așa că asigurați-vă că verificați înainte de a cumpăra.

Costurile de livrare pot crește semnificativ, așa că profitați de ofertele de transport gratuit atunci când puteți. Este un lucru mai puțin de care să-ți faci griji atunci când încerci să găsești cadoul perfect pentru cei dragi. Cumparaturi fericite!

Retururi ușoare

Este ușor să returnezi orice produs care nu îți place. Comercianți care expun produse pe e-achizitii.com accepta retururi pentru toate produsele, fără întrebări. Aveți la dispoziție 30 de zile pentru a returna Control acces hotelier și a primi o rambursare completă. Pentru a face un retur, pur și simplu contactați comerciantul și acesta vă va furniza un formular pentru retur. Dorim să fiți 100% mulțumit de cumparaturile dvs., așa că multe magazine oferă retururi gratuite pentru majoritatea produselor.

Faceți acum cumparaturi pentru a va bucura de oferte extraordinare!

Perioada sărbătorilor se apropie și asta înseamnă că este timpul să începeți cumpărăturile pentru a te bucura din plin de ofertele noastre! Dar unde poți găsi cele mai bune oferte? Și de unde știi cu adevărat dacă faci o afacere bună?

Iată câteva sfaturi pentru a vă ajuta să găsiți cele mai bune oferte pentru cadouri de sărbători sau alte ocazii precum zile de naștere.

Cumpărați devreme: cu cât începeți mai devreme cumpărăturile, cu atât este mai probabil să găsiți oferte grozave. Multe magazine oferă reduceri și promoții speciale în săptămânile premergătoare sărbătorilor, așa că începeți cumpărăturile devreme pentru a profita de aceste reduceri

Comparați prețurile: nu presupuneți doar că primul magazin pe care îl vizitați are cele mai bune prețuri. Acordați-vă timp pentru a compara prețurile la diferite magazine înainte de a lua deciziafinală.
Noi am adunat produse de la toate magazinele din România pentru ca tu sa poți găsi totul într-un singur loc.

Prețuri mici și selecții mari de produse

Ești în căutarea unei oferte de pret pentru Control acces hotelier? Platforma noastră oferă prețuri mici și o selecție largă de produse, aici este locul unde puteți găsi ceea ce căutați. Cu oferte pentru orice îți poți imagina, de la haine, la produse electronice, cu siguranță vei găsi ceea ce ai nevoie la un preț pe care ți-l poți permite. Deci data viitoare când sunteți în căutarea unei oferte grozave pentru Control acces hotelier, asigurați-vă că vizitați magazinul nostru!