Home » Cartele

Cartele

Dacă sunteți în căutarea ofertelor cele mai bune la cele mai noi produse, ați venit în locul potrivit. Aici, la e-achizitii.com, încercăm întotdeauna să avem un inventar cât mai diversificat, deoarece dorim să existe ceva potrivit pentru toată lumea. Și pentru că dorim ca și clienții noștri să obțină cel mai mult pentru banii acestora, va punem la dispoziție prețuri competitive pentru toata colecția Cartele.

Așadar, fie că sunteți în căutarea celui mai recent model sau vreți doar să găsiți o ofertă bună, asigurați-vă că ne verificați mai întâi. Pe langa aceasta, e-achizitii.com oferă o experiență excelentă de servicii pentru clienți și oferă informații suplimentare conexe pentru a-i ajuta pe cumpărătorii săi să ia decizii informate.

În piața de astăzi, este foarte important să comparați ofertele la produse Cartele înainte de a cumpara. Făcând acest lucru, sperăm să punem la dispoziție clienților noștri tot ce au nevoie într-un singur loc.

Economii uriașe la cele mai mari mărci

Există câteva oferte uimitoare pentru mărci de top în această săptămână. Așa că, dacă dorești să faci un chilipir, acum este timpul!

Livrare gratuită pentru comenzile calificate

Dorești să faci cumpărături de în perioada sărbătorilor fără să achiți transportul? Ai noroc! Foarte mulți comercianți oferă transport gratuit pentru comenzile calificate. Deci, ce înseamnă „calificat”? În general, înseamnă că această comanda trebuie să se încadreze într-o anumită sumă de lei. Spre exemplu, majoritatea magazinelor au ca și prag de livrare gratuită suma de 250 lei. Alți comercianți au cerințe diferite, așa că asigurați-vă că verificați înainte de a cumpăra.

Costurile de livrare pot crește cu adevărat, așa că atunci când puteți profitați de ofertele de transport gratuit. Este un lucru mai puțin de care să-ți faci griji atunci când încerci să găsești cadoul perfect pentru cei dragi. Cumparaturi fericite!

Retururi ușoare

Este ușor să returnezi orice produs care nu îți place. Comercianți care expun produse pe e-achizitii.com accepta retururi pentru toate produsele, fără întrebări. Aveți la dispoziție 30 de zile pentru a returna Cartele și a primi banii inapoi. Pentru a începe un retur, pur și simplu contactați comerciantul și acesta vă va pune la dispoziție un formular pentru retur. Dorim să fiți sută la sută mulțumit de achiziția dvs., așa că multe magazine oferă retururi gratuite pentru toate produsele.

Faceți acum cumparaturi pentru a va bucura de oferte extraordinare!

Perioada sărbătorilor se apropie și asta înseamnă că este timpul să începeți cumpărăturile pentru a te bucura din plin de ofertele noastre! Dar unde poți găsi cele mai bune oferte? Și de unde știi dacă faci o afacere bună?

Vă prezentăm mai jos câteva sfaturi pentru a vă ajuta să găsiți cele mai bune oferte pentru cadouri de sărbători sau alte ocazii precum zile de naștere.

Cumpărați devreme: cu cât începeți mai devreme cumpărăturile, cu atât este mai probabil să găsiți oferte grozave. Multe magazine oferă reduceri și promoții speciale în săptămânile dinaintea sărbătorilor, așa dar începeți cumpărăturile devreme pentru a profita de aceste reduceri

Faceți comparatii de preț: nu presupuneți doar că primul magazin pe care îl vizitați are cele mai bune prețuri. Acordați-vă timp pentru a compara prețurile la diferite comercianti înainte de a lua o deciziefinală.
Expreții noștrii au adunat produse de la toate magazinele din România pentru ca tu sa poți găsi totul într-un singur loc.

Prețuri mici și selecție mare de produse

Ești în căutarea unei oferte de pret pentru Cartele? Platforma noastră oferă prețuri mici și o selecție mare de produse, aici este locul unde puteți găsi ceea ce căutați. Cu oferte pentru orice îți poți imagina, de la haine, la produse electronice, cu siguranță vei găsi ceea ce ai nevoie la un preț avantajos. Deci data viitoare când sunteți în căutarea unei oferte grozave pentru Cartele, asigurați-vă că vizitați magazinul nostru!

Afișez 1 - 60 din 91 de rezultate

 • Cartela de proximmitate Genway CARD.02

  Cartela de proximmitate Genway CARD.02

  Aceasta este o cartela de proximitate cu forma unui card “super slim” avand dimensiuni de numai (86 x 54 x 1.82 mm). CARD.02 este programabil si functioneaza pe precventa de 125 KHz.

  Aceasta este o cartela de proximitate cu forma unui card "super slim" avand dimensiuni de numai (86 x 54 x 1.82 mm). CARD.02 este programabil si functioneaza pe precventa de…
 • Tag de proximitate Mifare IDT-2000MF, 13.56 MHz, Wiegand

  Tag de proximitate Mifare IDT-2000MF, 13.56 MHz, Wiegand

  IDT-2000MF este un TAG de proximitate MIFARE care functioneaza pe frecventa de 13.56 MHz cu format Wiegand 34. Avand dimensiuni foarte reduse (34 x 28 x 7 mm), este usor de atasat ca si breloc la chei. Este produs in mai multe variante de culori: Rosu, Verde, Albastru, Gri.

  IDT-2000MF este un TAG de proximitate MIFARE care functioneaza pe frecventa de 13.56 MHz cu format Wiegand 34. Avand dimensiuni foarte reduse (34 x 28 x 7 mm), este usor…
 • Tag de proximitate Bentel PROXITAG

  Tag de proximitate Bentel PROXITAG

  Tag de proximitate Bentel Proxitag compatibil cu cititoarele Proxi.

  Tag de proximitate Bentel Proxitag compatibil cu cititoarele Proxi.
 • Tag de proximitate tip bratara din velcro IDT-4006EM, 125 KHz

  Tag de proximitate tip bratara din velcro IDT-4006EM, 125 KHz

  IDT-4006EM este un tag de proximitate tip bratara din velcro cu cip EM4100 cu frecventa 125 KHz si este rezistenta la apa si poate fi purtata in piscina. Culori disponibile: galben, albastru, rosu, verde.

  IDT-4006EM este un tag de proximitate tip bratara din velcro cu cip EM4100 cu frecventa 125 KHz si este rezistenta la apa si poate fi purtata in piscina. Culori disponibile:…
 • Cartela de proximitate Genway CARD.07, negru

  Cartela de proximitate Genway CARD.07, negru

  Aceasta este o cartela de proximitate cu forma unui card “super slim” avand dimensiuni de numai (86x54x0.82 mm). CARD.07 este programabil si functioneaza pe precventa de 125 KHz. Culoarea cartelei este NEAGRA.

  Aceasta este o cartela de proximitate cu forma unui card "super slim" avand dimensiuni de numai (86x54x0.82 mm). CARD.07 este programabil si functioneaza pe precventa de 125 KHz. Culoarea cartelei…
 • Tag de proximitate Paradox C704, pasiv

  Tag de proximitate Paradox C704, pasiv

  Paradox C704 este un tag de proximitate in miniatura, pasiv (fara baterie), conceput pentru a fi utilizat impreuna cu sistemele de control de acces Paradox. Avand carcasa durabila de plastic, poate fi atasat la un inel de chei.

  Paradox C704 este un tag de proximitate in miniatura, pasiv (fara baterie), conceput pentru a fi utilizat impreuna cu sistemele de control de acces Paradox. Avand carcasa durabila de plastic,…
 • Set 10 taguri de proximitate UTC ATS1477, 125 KHz, HiTag2, IP66

  Set 10 taguri de proximitate UTC ATS1477, 125 KHz, HiTag2, IP66

  ATS1477 este un set de 10 taguri de proximitate utilizate cu cititoarele ATS. Acestea ofera performanta si durabilitate remarcabile in conditii dure de mediu, avand gradul de protectie IP66 impotriva factorilor externi (apa, praf etc.).

  ATS1477 este un set de 10 taguri de proximitate utilizate cu cititoarele ATS. Acestea ofera performanta si durabilitate remarcabile in conditii dure de mediu, avand gradul de protectie IP66 impotriva…
 • Tag de proximitate tip bratara din nylon IDT-4007EM, 125 KHz

  Tag de proximitate tip bratara din nylon IDT-4007EM, 125 KHz

  IDT-4006EM este un tag de proximitate tip bratara din nylon si catarama, cu cip EM4100 ce are frecventa 125 KHz si este rezistenta la apa si poate fi purtata in piscina. Culori disponibile: galben, albastru, rosu, verde.

  IDT-4006EM este un tag de proximitate tip bratara din nylon si catarama, cu cip EM4100 ce are frecventa 125 KHz si este rezistenta la apa si poate fi purtata in…
 • Mini-tag de proximitate Genway TAG.04, tip breloc, albastru

  Mini-tag de proximitate Genway TAG.04, tip breloc, albastru

  Mini-TAG proximitate – tip breloc, frecventa: 125 KHz. Culoare: Albastru. Codul este imprimat pe tag. Acest tag nu este programabil.

  Mini-TAG proximitate - tip breloc, frecventa: 125 KHz. Culoare: Albastru. Codul este imprimat pe tag. Acest tag nu este programabil.
 • Cartela de proximitate HID 1386 ISOPROX II, 125 kHz, 100 buc

  Cartela de proximitate HID 1386 ISOPROX II, 125 kHz, 100 buc

  Cartela de proximitate HID Prox 125kHz, subtire, direct tiparibila si exista posibilitatea perforarii pentru utilizare in pozitie verticala sau orizontala. Se poate programa in format 37 biti pentru un grad sporit de securitate. Cartela de proximitate 1386 ISOPROX II functioneaza doar cu cititoarele HID. Acest produs se achizitioneaza in cantitate de 100 buc.

  Cartela de proximitate HID Prox 125kHz, subtire, direct tiparibila si exista posibilitatea perforarii pentru utilizare in pozitie verticala sau orizontala. Se poate programa in format 37 biti pentru un grad…
 • Tag de proximitate RFID Chuango TAG-26, 125 kHz

  Tag de proximitate RFID Chuango TAG-26, 125 kHz

  Noul TAG de proximitate RFID, de la Chuango, spre exemplu, poate fi folosit pentru dezarmarea sistemului de alarma G5. Tot ce trebuie sa faceti este sa tineti tag-ul in dreptul panoului si alarma se opreste. Va puteti programa sistemul de alarma G5 pentru a trimite o notificare prin SMS catre administrator, pentru a vedea cine a oprit alarma. Aceasta functie este ideala atunci cand vreti sa aflati cand au ajuns copii de la scoala, sau la locul de munca, daca vreti sa aflati care din angajati a oprit alarma. Cum functioneaza? Tineti cartela TAG in dreptul senzorului incorporat in panou pentru a opri alarma. La curent Aflati cu usurinta cine a dezarmat sistemul cu ajutorul functiei speciale de instiintare prin SMS.

  Noul TAG de proximitate RFID, de la Chuango, spre exemplu, poate fi folosit pentru dezarmarea sistemului de alarma G5. Tot ce trebuie sa faceti este sa tineti tag-ul in dreptul…
 • Cartela de proximitate em TDSI 4262-0245

  Cartela de proximitate em TDSI 4262-0245

  Card proximitate TDSI 4262-0245 EM pentru cititoare TDSI ExProx, preprogramate.

  Card proximitate TDSI 4262-0245 EM pentru cititoare TDSI ExProx, preprogramate.
 • Cartela de proximitate Genway CARD10.UHF

  Cartela de proximitate Genway CARD10.UHF

  Aceasta este o cartela de proximitate cu forma unui card “super slim” avand dimensiuni de numai (86 x 54 x 0.82 mm). CARD.010.HUF este programabil si functioneaza pe precventa de 866 MHz dotata cu cip UHF.

  Aceasta este o cartela de proximitate cu forma unui card "super slim" avand dimensiuni de numai (86 x 54 x 0.82 mm). CARD.010.HUF este programabil si functioneaza pe precventa de…
 • Programator tag-uri Electra PRG.ELT.300

  Programator tag-uri Electra PRG.ELT.300

  Electra PRG.ELT.300 se livreaza cu CD soft programare PRO-TAG si cod instalator. Codul instalator este lipit pe ambalajul produsului.

  Electra PRG.ELT.300 se livreaza cu CD soft programare PRO-TAG si cod instalator. Codul instalator este lipit pe ambalajul produsului.
 • Cartela de proximitate Soyal AR-TAGCT1W50-EM, Wiegand 26/125

  Cartela de proximitate Soyal AR-TAGCT1W50-EM, Wiegand 26/125

  Cartela de proximitate Soyal AR-TAGCT1W50-EM tip ISO, citire printabila, Wiegand standard 26/125 biti, functionare intre -30 – 70 de grade Celsius.

  Cartela de proximitate Soyal AR-TAGCT1W50-EM tip ISO, citire printabila, Wiegand standard 26/125 biti, functionare intre -30 - 70 de grade Celsius.
 • Tag de proximitate Bentel PROXI-TAG/G

  Tag de proximitate Bentel PROXI-TAG/G

  Tag de proximitate Bentel PROXI-TAG/G de culoare gri, este compatibil cu cititoarele Proxi.

  Tag de proximitate Bentel PROXI-TAG/G de culoare gri, este compatibil cu cititoarele Proxi.
 • Tag de proximitate Bentel PROXI-TAG/W

  Tag de proximitate Bentel PROXI-TAG/W

  Tag de proximitate Bentel PROXI-TAG/W de culoare alba, este compatibil cu cititoarele Proxi.

  Tag de proximitate Bentel PROXI-TAG/W de culoare alba, este compatibil cu cititoarele Proxi.
 • Cartela de proximitate Soyal AR-TAGCI3W50F-MF07

  Cartela de proximitate Soyal AR-TAGCI3W50F-MF07

  Cartela de proximitate Soyal AR-TAGCI3W50F-MF07 printabile MiFare Economy MF07, (1 Kbyte ) EEPROM.

  Cartela de proximitate Soyal AR-TAGCI3W50F-MF07 printabile MiFare Economy MF07, (1 Kbyte ) EEPROM.
 • Cartela de proximitate ABK-1001EM-RW, 125 KHz

  Cartela de proximitate ABK-1001EM-RW, 125 KHz

  Cartela de proximitate ABK-1001EM-RW, programabila, cu cip EM4305 si frecventa de 125 KHz.

  Cartela de proximitate ABK-1001EM-RW, programabila, cu cip EM4305 si frecventa de 125 KHz.
 • Cartela de proximitate proxcard II HID 1326, 125 kHz

  Cartela de proximitate proxcard II HID 1326, 125 kHz

  HID 1326 este o cartela de proximitate acces ProxCard 125 kHz groasa, nu poate fi tiparita, se poate aplica un sticker cu autoadeziv personalizat, exista posibilitatea perforarii pentru utilizare in pozitie verticala. Cartela 1326 functioneaza doar cu cititoarele HID. ATENTIE: Pretul afisat este pentru 1 bucata. Acest produs se achizitioneaza doar in cantitate de 100 buc. Comanda minima de 100 bucati.

  HID 1326 este o cartela de proximitate acces ProxCard 125 kHz groasa, nu poate fi tiparita, se poate aplica un sticker cu autoadeziv personalizat, exista posibilitatea perforarii pentru utilizare in…
 • Tag de proximitate programabil Genway TAG.02, tip breloc, verde

  Tag de proximitate programabil Genway TAG.02, tip breloc, verde

  TAG proximitate tip breloc cu frecventa 125 KHz de culoare verde. Acest tag este programabil.

  TAG proximitate tip breloc cu frecventa 125 KHz de culoare verde. Acest tag este programabil.
 • Tag de proximitate tip bratara IDT-4000EM, 125 KHz

  Tag de proximitate tip bratara IDT-4000EM, 125 KHz

  IDT-4000EM este un tag de proximitate tip bratara rezistenta la apa ce poate fi purtata la piscina. Programarea bratarilor de acces se face in regim Client – Master. Prima bratara inrolata devine bratara “Master”, necesara ulterior pentru inrolarea celorlalte bratari “Client”. Pretul este pentru o singura bratara. Bratarile se pot comanda numerotate.

  IDT-4000EM este un tag de proximitate tip bratara rezistenta la apa ce poate fi purtata la piscina. Programarea bratarilor de acces se face in regim Client - Master. Prima bratara…
 • Tag de proximitate Jablotron PC-02

  Tag de proximitate Jablotron PC-02

  Tag de proximitate Jablotron PC-02; Pana la 50 de bucati pe sistem; Codul poate fi combinat cu un PIN pentru securitate sporita; Acest card poate lucra cu Ja-80F, Ja-80E, Ja-80H, Ja-80N.

  Tag de proximitate Jablotron PC-02; Pana la 50 de bucati pe sistem; Codul poate fi combinat cu un PIN pentru securitate sporita; Acest card poate lucra cu Ja-80F, Ja-80E, Ja-80H,…
 • Cititor de chei electronice Bentel ECLIPSE

  Cititor de chei electronice Bentel ECLIPSE

  Cititor de chei electronice Bentel Eclipse.

  Cititor de chei electronice Bentel Eclipse.
 • Cartela de proximitate Soyal AR-TAGCI1W50EM, 125 kHz, 26 biti

  Cartela de proximitate Soyal AR-TAGCI1W50EM, 125 kHz, 26 biti

  Cartela de proximitate Soyal AR-TAGCI1W50EM tip ISO, citire si scriere, printabila Wiegand standard 26biti /125kHz RW, functionare intre 30 – 70 de grade Celsius.

  Cartela de proximitate Soyal AR-TAGCI1W50EM tip ISO, citire si scriere, printabila Wiegand standard 26biti /125kHz RW, functionare intre 30 - 70 de grade Celsius.
 • Capse de identificare Dallas IBUTTON

  Capse de identificare Dallas IBUTTON

  Capse de identificare DALLAS cu suport de prindere.

  Capse de identificare DALLAS cu suport de prindere.
 • Tag de proximitate RFID DinsafeR DRFT01A, 125 KHz, 2 taguri

  Tag de proximitate RFID DinsafeR DRFT01A, 125 KHz, 2 taguri

  DRFT01A este un set de 2 taguri de proximitate de la DinsafeR, accesorii pentru sistemul de alarma Smart NOVA01A. Acestea se adauga la sistem prin intermediul aplicatiei mobile My Nova (disponibila Android/iOS) si scanarea codului QR sau prin Learn Mode. Functioneaza pe frecventa 125 kHz impreuna cu tastatura RFID wireless DKPD01A pentru a dezarma sistemul.

  DRFT01A este un set de 2 taguri de proximitate de la DinsafeR, accesorii pentru sistemul de alarma Smart NOVA01A. Acestea se adauga la sistem prin intermediul aplicatiei mobile My Nova…
 • Cartela de proximitate HID 2024 ICLASS PROX, 32k bit, 13.56 MHz/125 kHz, 100 buc

  Cartela de proximitate HID 2024 ICLASS PROX, 32k bit, 13.56 MHz/125 kHz, 100 buc

  Cartela tip Contactless Smart Card iCLASS 13.56MHz si HID Prox 125 kHz de dimensiuni ISO, direct tiparibila, 32 kBit cu 16 zone memorie pentru aplicatii auxiliare prin tehnologia iClass si poate fi inrolata in soft-ul HID NaviGO. Cartela HID 2024 ICLASS PROX functioneaza doar cu cititoarele HID. Acest produs se achizitioneaza in cantitate de 100 buc.

  Cartela tip Contactless Smart Card iCLASS 13.56MHz si HID Prox 125 kHz de dimensiuni ISO, direct tiparibila, 32 kBit cu 16 zone memorie pentru aplicatii auxiliare prin tehnologia iClass si…
 • Ceas cu cartele de proximitate Soyal WS 8871-T57

  Ceas cu cartele de proximitate Soyal WS 8871-T57

  Ceas WS 8871-T57 cu cartele proximitate incorporata, protejat la apa.

  Ceas WS 8871-T57 cu cartele proximitate incorporata, protejat la apa.
 • Tag de proximitate tip bratara IDT-4000MF, 13.56 MHz

  Tag de proximitate tip bratara IDT-4000MF, 13.56 MHz

  IDT-4000MF este un tag de proximitate cu cip MIFARE(13.56MHz) rezistent la apa ce poate fi purtat la piscina. Culori disponibile: albastru, rosu, verde.

  IDT-4000MF este un tag de proximitate cu cip MIFARE(13.56MHz) rezistent la apa ce poate fi purtat la piscina. Culori disponibile: albastru, rosu, verde.
 • Tag de proximitate DSC PT4

  Tag de proximitate DSC PT4

  Tag de proximitate DSC PT4, se utilizeaza la armarea si dezarmarea sistemului.

  Tag de proximitate DSC PT4, se utilizeaza la armarea si dezarmarea sistemului.
 • Ceas cu cartele de proximitate Soyal WS 8875-T57

  Ceas cu cartele de proximitate Soyal WS 8875-T57

  Ceas WS 8875-T57 cu cartele proximitate incorporata, protejat la apa.

  Ceas WS 8875-T57 cu cartele proximitate incorporata, protejat la apa.
 • Tag de proximitate Rosslare ATR271B, IP 68

  Tag de proximitate Rosslare ATR271B, IP 68

  Tagurile de proximitate ATR271B Read-Only ofera compatibilitate universala cu cititorii de proximitate Rosslare si altele. Tag-urile includ o antena integrata si, un circuit integrat RFID care permite citirea fara fir de catre cititoare, incluzand un numar imprimat pe fata tag-urilor. Aceste taguri sunt foarte durabile si au o clasificare IP-68 si, pot fi complet scufundate.

  Tagurile de proximitate ATR271B Read-Only ofera compatibilitate universala cu cititorii de proximitate Rosslare si altele. Tag-urile includ o antena integrata si, un circuit integrat RFID care permite citirea fara fir…
 • Cartela de proximitate clamshell iclass HID 2080, 13.56 MHz, 2k bit, 100 buc

  Cartela de proximitate clamshell iclass HID 2080, 13.56 MHz, 2k bit, 100 buc

  Cartela de proximitate HID iCLASS 13.56MHz de tip Contactless Clamshell Smart Card, groasa, nu poate fi tiparita, se poate aplica sticker personalizat cu autoadeziv, 2 K bit cu 2 zone memorie pentru aplicatii auxiliare. Cartela clamshell iclass HID 2080 functioneaza doar cu cititoarele HID. Acest produs se achizitioneaza in cantitate de 100 buc.

  Cartela de proximitate HID iCLASS 13.56MHz de tip Contactless Clamshell Smart Card, groasa, nu poate fi tiparita, se poate aplica sticker personalizat cu autoadeziv, 2 K bit cu 2 zone…
 • Suport cu adeziv de plastic HID 1324GXXXX, 100 buc

  Suport cu adeziv de plastic HID 1324GXXXX, 100 buc

  Suport cu adeziv de plastic, cu posibilitatea de personalizare grafica, se poate atasa pe cartelele HID Prox 125kHz de tip ProxCard II sau pe cartelele iCLASS 13.56MHz de tip Clamshell Card. Acest produs se achizitioneaza in cantitate de 100 buc.

  Suport cu adeziv de plastic, cu posibilitatea de personalizare grafica, se poate atasa pe cartelele HID Prox 125kHz de tip ProxCard II sau pe cartelele iCLASS 13.56MHz de tip Clamshell…
 • Cartela de proximitate Rosslare ATR11W

  Cartela de proximitate Rosslare ATR11W

  Cartela de proximitate Rosslare tiparibila direct pentru cititorul AY-KR12.

  Cartela de proximitate Rosslare tiparibila direct pentru cititorul AY-KR12.
 • Card folosit in sistemul de parcare SEKA P-I-CARD

  Card folosit in sistemul de parcare SEKA P-I-CARD

  Card folosit in sistemul de parcare Seka, refolosibil. Se elibereaza la intrare si se captureaza la iesire.

  Card folosit in sistemul de parcare Seka, refolosibil. Se elibereaza la intrare si se captureaza la iesire.
 • Cartela de proximitate Paradox C702, standard, pasiva

  Cartela de proximitate Paradox C702, standard, pasiva

  Paradox C702 este o cartela de proximitate standard, pasiva (fara baterie), conceputa pentru a fi utilizata impreuna cu sistemele de control de acces Paradox. De dimensiunea unei carti de credit si fabricata din PVC, este subtire, flexibila si are un slot pentru atasare de clip.

  Paradox C702 este o cartela de proximitate standard, pasiva (fara baterie), conceputa pentru a fi utilizata impreuna cu sistemele de control de acces Paradox. De dimensiunea unei carti de credit…
 • Cartela de proximitate Teletek CP 864

  Cartela de proximitate Teletek CP 864

  Card, tag de proximitate compatibil cu cititoarele PR 62 si PR 864; Distanta de citire fata de cititor pana la 3 cm.

  Card, tag de proximitate compatibil cu cititoarele PR 62 si PR 864; Distanta de citire fata de cititor pana la 3 cm.
 • Set 10 cartele de proximitate UTC ATS1475, 125 KHz, HiTag2, PVC

  Set 10 cartele de proximitate UTC ATS1475, 125 KHz, HiTag2, PVC

  ATS1475 este un set de 10 cartele de proximitate utilizate cu cititoarele ATS. Acestea sunt neprogramate si au numarul printat pentru o administrare mai usoara. Imprimarea este posibila pe cartela folosind orice imprimanta standard din industrie, si deoarece fiecare cartela are o suprafata finisata superioara, vei avea intotdeauna rezultate excelente de imprimare.

  ATS1475 este un set de 10 cartele de proximitate utilizate cu cititoarele ATS. Acestea sunt neprogramate si au numarul printat pentru o administrare mai usoara. Imprimarea este posibila pe cartela…
 • Cartela de proximitate Genway CARD.08, albastru

  Cartela de proximitate Genway CARD.08, albastru

  Aceasta este o cartela de proximitate cu forma unui card “super slim” avand dimensiuni de numai (86 x 54 x 0.82 mm). CARD.08 este programabil si functioneaza pe precventa de 125 KHz. Culoarea cartelei este ALBASTRA.

  Aceasta este o cartela de proximitate cu forma unui card "super slim" avand dimensiuni de numai (86 x 54 x 0.82 mm). CARD.08 este programabil si functioneaza pe precventa de…
 • Cartela de proximitate Salto PCMOF

  Cartela de proximitate Salto PCMOF

  Cartela tip Salto PCMOF Contactless Mifare auto-programabila office mode.

  Cartela tip Salto PCMOF Contactless Mifare auto-programabila office mode.
 • Tag de proximitate Genway TAG.01.C, tip breloc, albastru

  Tag de proximitate Genway TAG.01.C, tip breloc, albastru

  TAG proximitate tip breloc cu frecventa 125 KHz de culoare albastra. Acest tag nu este programabil.

  TAG proximitate tip breloc cu frecventa 125 KHz de culoare albastra. Acest tag nu este programabil.
 • Tag de proximitate tip creion A001, 58 KHz

  Tag de proximitate tip creion A001, 58 KHz

  Tag creion A001 de 43 mm, gri inchis, AM 58 KHz si include pin smooth de 16 mm.

  Tag creion A001 de 43 mm, gri inchis, AM 58 KHz si include pin smooth de 16 mm.
 • Cartela de proximitate HLC-M-A, MIFARE S50, 1 kb, 13.56 MHz

  Cartela de proximitate HLC-M-A, MIFARE S50, 1 kb, 13.56 MHz

  Cartela de proximitate HLC-M-A, este de tip MIFARE S50, avand frecventa de 13.56 MHz si 1 kb memorie.

  Cartela de proximitate HLC-M-A, este de tip MIFARE S50, avand frecventa de 13.56 MHz si 1 kb memorie.
 • Cartela de proximitate iclass HID 2004, 13.56 MHz, 32k bit, 100 buc

  Cartela de proximitate iclass HID 2004, 13.56 MHz, 32k bit, 100 buc

  Cartela tip Contactless Smart Card iCLASS 13.56 MHz de dimensiuni ISO, direct tiparibila, 32k Bit cu 17 zone memorie pentru aplicatii auxiliare si capacitate stocare profile bio. Poate fi inrolata in soft-ul HID NaviGO. Cartela iclass HID 2004 functioneaza doar cu cititoarele HID. Acest produs se achizitioneaza in cantitate de 100 buc.

  Cartela tip Contactless Smart Card iCLASS 13.56 MHz de dimensiuni ISO, direct tiparibila, 32k Bit cu 17 zone memorie pentru aplicatii auxiliare si capacitate stocare profile bio. Poate fi inrolata…
 • Eticheta de proximitate IDT-3000MF, MIFARE, reinscriptibila, autoadeziva

  Eticheta de proximitate IDT-3000MF, MIFARE, reinscriptibila, autoadeziva

  IDT-3000MF este o eticheta de proximitate, ce foloseste frecventa de 13.56 Mhz. Cip-ul cu care este chipat IDT-3000MF este MIFARE S50, acesta permite citirea la o distanta de aproximativ 10 cm. Temperatura de functionare in care este capabila sa functioneze eticheta este cumprinsa intre -40°C si +65°C.

  IDT-3000MF este o eticheta de proximitate, ce foloseste frecventa de 13.56 Mhz. Cip-ul cu care este chipat IDT-3000MF este MIFARE S50, acesta permite citirea la o distanta de aproximativ 10…
 • Pachet de 200 cartela de proximitate DT-1001EM-C-WH-P, 125 KHz

  Pachet de 200 cartela de proximitate DT-1001EM-C-WH-P, 125 KHz

  Pachet 200 de cartele de proximitate DT-1001EM-C-wh-P care functioneaza pe frecventa de 125 KHz fara cod inscriptionat.

  Pachet 200 de cartele de proximitate DT-1001EM-C-wh-P care functioneaza pe frecventa de 125 KHz fara cod inscriptionat.
 • Cartela de proximitate Jablotron PC-01

  Cartela de proximitate Jablotron PC-01

  Cartela de proximitate; Pana la 50 de bucati pe sistem; Codul poate fi combinat cu un PIN pentru securitate sporita; Acest card poate lucra cu Ja-80F, Ja-80E, Ja-80H, Ja-80N.

  Cartela de proximitate; Pana la 50 de bucati pe sistem; Codul poate fi combinat cu un PIN pentru securitate sporita; Acest card poate lucra cu Ja-80F, Ja-80E, Ja-80H, Ja-80N.
 • Cartela de proximitate Kantech P10SHL, Wiegand 26 bit, XSF

  Cartela de proximitate Kantech P10SHL, Wiegand 26 bit, XSF

  Cartela de proximitate dublu format XSF si 26 bit Wiegand, Kantech.

  Cartela de proximitate dublu format XSF si 26 bit Wiegand, Kantech.
 • Tag proximitate proxkey HID 1346, 125 kHz, 100 buc

  Tag proximitate proxkey HID 1346, 125 kHz, 100 buc

  ProxKey III 1346, este un tag de proximitate RF-programabil pentru controlul accesului, oferind tehnologia de proximitate HID intr-un dispozitiv convenabil cu dimensiuni de buzunar. Acesta este construit pentru a rezista intr-un mediu dur de utilizare. Tag-ul proxkey HID 1346 functioneaza doar cu cititoarele HID. Acest produs se achizitioneaza in cantitate  de 100 buc.

  ProxKey III 1346, este un tag de proximitate RF-programabil pentru controlul accesului, oferind tehnologia de proximitate HID intr-un dispozitiv convenabil cu dimensiuni de buzunar. Acesta este construit pentru a rezista…
 • Cartela de proximitate iclass HID 2000, 13.56 MHz, 2k bit

  Cartela de proximitate iclass HID 2000, 13.56 MHz, 2k bit

  HID iCLASS 2000 este o cartela tip Smart Card de proximitate 2k bit cu 2 zone de memorie pentru aplicatii auxiliare, frecventa iCLASS 13.56 MHz, subtire, direct tiparibile, memorie de tip EEPROM (citire / scriere), confectionat din policlorura de vinil flexibil (PVC), laminat cu dimensiuni de 5.40 x 8.57 x 0.084 cm. Cartela HID 2000 functioneaza doar cu cititoare cu HID. ATENTIE: Acest produs se achiztioneaza doar in cantitati de 100 buc.

  HID iCLASS 2000 este o cartela tip Smart Card de proximitate 2k bit cu 2 zone de memorie pentru aplicatii auxiliare, frecventa iCLASS 13.56 MHz, subtire, direct tiparibile, memorie de…
 • Tag de proximitate auto proxipass 2 HID 1351, 125 kHz, 100 buc

  Tag de proximitate auto proxipass 2 HID 1351, 125 kHz, 100 buc

  HID ProxiPass II 1351 este un tag de proximitate pentru vehicule. Acesta are o distanta mare de citire de 1.8 metri si functioneaza pe frecventa de 125 kHz. Montarea se face pe partea interioara a parbrizului si are o autonomie de pana la 5 ani. Tag-ul auto proxipass 2 HID 1351 functioneaza doar cu cititoarele HID. Acest produs se achizitioneaza in cantitate de 100 buc.

  HID ProxiPass II 1351 este un tag de proximitate pentru vehicule. Acesta are o distanta mare de citire de 1.8 metri si functioneaza pe frecventa de 125 kHz. Montarea se…
 • Cartela de proximitate Soyal AR-TAGCT1R50F, Wiegand 26/125 biti

  Cartela de proximitate Soyal AR-TAGCT1R50F, Wiegand 26/125 biti

  Cartela de proximitate Soyal AR-TAGCT1R50F Wiegand 26/125 biti, functionare intre -30 – 70 de grade Celsius si doar citire format EM.

  Cartela de proximitate Soyal AR-TAGCT1R50F Wiegand 26/125 biti, functionare intre -30 - 70 de grade Celsius si doar citire format EM.
 • Cartela de proximitate IDT-1001MF, 13.56 Mz

  Cartela de proximitate IDT-1001MF, 13.56 Mz

  IDT-1001MF este o cartela de proximitate cu cip MIFARE S50(13.56MHz) ce are dimensiunea 86 x 54 x 0,8 mm.

  IDT-1001MF este o cartela de proximitate cu cip MIFARE S50(13.56MHz) ce are dimensiunea 86 x 54 x 0,8 mm.
 • Cartela de proximitate Salto XS4 PCM01KB-50, 1 KByte

  Cartela de proximitate Salto XS4 PCM01KB-50, 1 KByte

  Cartela Salto XS4 PCM01KB-50 tip Contactless smart card Mifare 1KByte. Alb neutru.

  Cartela Salto XS4 PCM01KB-50 tip Contactless smart card Mifare 1KByte. Alb neutru.
 • Cartela de proximitate Genway CARD.01

  Cartela de proximitate Genway CARD.01

  Aceasta este o cartela de proximitate cu forma unui card “super slim” avand dimensiuni de numai (86 x 54 x 0.82 mm). CARD.01 este programabil si functioneaza pe precventa de 125 KHz.

  Aceasta este o cartela de proximitate cu forma unui card "super slim" avand dimensiuni de numai (86 x 54 x 0.82 mm). CARD.01 este programabil si functioneaza pe precventa de…
 • Cartela de proximitate Genway CARD.06, verde

  Cartela de proximitate Genway CARD.06, verde

  Aceasta este o cartela de proximitate cu forma unui card “super slim” avand dimensiuni de numai (86x54x0.82 mm). CARD.06 este programabil si functioneaza pe precventa de 125 KHz.Culoarea cardului este VERDE.

  Aceasta este o cartela de proximitate cu forma unui card "super slim" avand dimensiuni de numai (86x54x0.82 mm). CARD.06 este programabil si functioneaza pe precventa de 125 KHz.Culoarea cardului este…
 • Tag de proximitate tip bratara din silicon IDT-4009EM, 125 KHz

  Tag de proximitate tip bratara din silicon IDT-4009EM, 125 KHz

  IDT-4009EM este un tag de proximitate tip bratara din silicon si catarama, cu cip EM4100 ce are frecventa 125 KHz si este rezistenta la apa si poate fi purtata in piscina. Culori disponibile: galben, albastru, rosu, verde.

  IDT-4009EM este un tag de proximitate tip bratara din silicon si catarama, cu cip EM4100 ce are frecventa 125 KHz si este rezistenta la apa si poate fi purtata in…
 • Cartela de proximitate Soyal AR-TAGCI3W50F-MF06

  Cartela de proximitate Soyal AR-TAGCI3W50F-MF06

  Cartela de proximitate Soyal AR-TAGCI3W50F-MF06 MiFare Economy MF07, (1 Kbyte ) EEPROM.

  Cartela de proximitate Soyal AR-TAGCI3W50F-MF06 MiFare Economy MF07, (1 Kbyte ) EEPROM.

Dacă sunteți în căutarea ofertelor cele mai bune la cele mai noi produse, ați venit în locul potrivit. Aici, la e-achizitii.com, încercăm întotdeauna să avem un inventar cât mai diversificat, deoarece dorim să existe ceva potrivit pentru toată lumea. Și pentru că dorim ca și clienții noștri să obțină cel mai mult pentru banii acestora, va punem la dispoziție prețuri competitive pentru toata colecția Cartele.

Așadar, fie că sunteți în căutarea celui mai recent model sau vreți doar să găsiți o ofertă bună, asigurați-vă că ne verificați mai întâi. Pe langa aceasta, e-achizitii.com oferă o experiență excelentă de servicii pentru clienți și oferă informații suplimentare conexe pentru a-i ajuta pe cumpărătorii săi să ia decizii informate.

În piața de astăzi, este foarte important să comparați ofertele la produse Cartele înainte de a cumpara. Făcând acest lucru, sperăm să punem la dispoziție clienților noștri tot ce au nevoie într-un singur loc.

Economii uriașe la cele mai mari mărci

Există câteva oferte uimitoare pentru mărci de top în această săptămână. Așa că, dacă dorești să faci un chilipir, acum este timpul!

Livrare gratuită pentru comenzile calificate

Dorești să faci cumpărături de în perioada sărbătorilor fără să achiți transportul? Ai noroc! Foarte mulți comercianți oferă transport gratuit pentru comenzile calificate. Deci, ce înseamnă „calificat”? În general, înseamnă că această comanda trebuie să se încadreze într-o anumită sumă de lei. Spre exemplu, majoritatea magazinelor au ca și prag de livrare gratuită suma de 250 lei. Alți comercianți au cerințe diferite, așa că asigurați-vă că verificați înainte de a cumpăra.

Costurile de livrare pot crește cu adevărat, așa că atunci când puteți profitați de ofertele de transport gratuit. Este un lucru mai puțin de care să-ți faci griji atunci când încerci să găsești cadoul perfect pentru cei dragi. Cumparaturi fericite!

Retururi ușoare

Este ușor să returnezi orice produs care nu îți place. Comercianți care expun produse pe e-achizitii.com accepta retururi pentru toate produsele, fără întrebări. Aveți la dispoziție 30 de zile pentru a returna Cartele și a primi banii inapoi. Pentru a începe un retur, pur și simplu contactați comerciantul și acesta vă va pune la dispoziție un formular pentru retur. Dorim să fiți sută la sută mulțumit de achiziția dvs., așa că multe magazine oferă retururi gratuite pentru toate produsele.

Faceți acum cumparaturi pentru a va bucura de oferte extraordinare!

Perioada sărbătorilor se apropie și asta înseamnă că este timpul să începeți cumpărăturile pentru a te bucura din plin de ofertele noastre! Dar unde poți găsi cele mai bune oferte? Și de unde știi dacă faci o afacere bună?

Vă prezentăm mai jos câteva sfaturi pentru a vă ajuta să găsiți cele mai bune oferte pentru cadouri de sărbători sau alte ocazii precum zile de naștere.

Cumpărați devreme: cu cât începeți mai devreme cumpărăturile, cu atât este mai probabil să găsiți oferte grozave. Multe magazine oferă reduceri și promoții speciale în săptămânile dinaintea sărbătorilor, așa dar începeți cumpărăturile devreme pentru a profita de aceste reduceri

Faceți comparatii de preț: nu presupuneți doar că primul magazin pe care îl vizitați are cele mai bune prețuri. Acordați-vă timp pentru a compara prețurile la diferite comercianti înainte de a lua o deciziefinală.
Expreții noștrii au adunat produse de la toate magazinele din România pentru ca tu sa poți găsi totul într-un singur loc.

Prețuri mici și selecție mare de produse

Ești în căutarea unei oferte de pret pentru Cartele? Platforma noastră oferă prețuri mici și o selecție mare de produse, aici este locul unde puteți găsi ceea ce căutați. Cu oferte pentru orice îți poți imagina, de la haine, la produse electronice, cu siguranță vei găsi ceea ce ai nevoie la un preț avantajos. Deci data viitoare când sunteți în căutarea unei oferte grozave pentru Cartele, asigurați-vă că vizitați magazinul nostru!