Afișez toate cele 2 rezultate

 • Camera de vanatoare 24MP GSM cu transmitere MMS IR30M

  Camera de vanatoare 24MP GSM cu transmitere MMS IR30M

  Camera de vanatoare 24MP GSM cu transmitere MMS IR30M A A O camerA de vAnAtoare care este excelentA pentru observarea animalelor, de ex. A®n pAdure, precum Ai pentru monitorizarea clAdirilor, caselor de vacanAA, a depozitelor A.a. Reflectorul IR permite A®nregistrarea imaginilor nocturne, fArA posibilitatea de descoperire a camerei azde vAnAtoarea datoritA utilizArii LED-urilor IR cu lungimea de undA 940 nm. Astfel iluminatorul este absolut invizibil pentru ochiul uman. Camera este activatA de senzorul PIR; A®n funcAie de setAri realizeazA una sau mai multe fotografii sau A®nregistreazA o secvenAA video. Camera azde vAnAtoarea este absolut ermeticA, fiind rezistentA la condiAiile atmosferice variabile.A A A Consumul minim de energie permite funcAionarea A®ndelungatA Ai fArA oprire a echipamentului cu baterii, pAnA laA6Aluni. A A A AtenAie! In locul instalarii camerei, puterea semnalului GSM al telefonului poate diferi de puterea semnalului GSM a camerei. Inainte de instalare, verificati puterea semnalului GSM a camerei in locul instalarii. AA AtenAie! Camera de vAnAtoare suportA doar carduri SDHC formatate FAT32. A AtenAie!A Pentru transmitere MMS este necesar un abonament/cartela cu credit. Fiecare operator de telefonie are costuri suplimentare pentru aceste servicii. Furnizorul DIGI MOBIL nu ofera functionalitate MMS. Deci nu va functiona cu o astfel de cartela.A A A A

  Camera de vanatoare 24MP GSM cu transmitere MMS IR30M A A O camerA de vAnAtoare care este excelentA pentru observarea animalelor, de ex. A®n pAdure, precum Ai pentru monitorizarea clAdirilor,…
 • Camera de vanatoare 12MP cu stocare pe SD Card

  Camera de vanatoare 12MP cu stocare pe SD Card

  Camera de vanatoare 12MP cu stocare pe SD Card.ACamera este activatA de senzorul PIR; A®n funcAie de setAri executA una sau mai multe fotografii sau A®nregistreazA secvenAa video. Rezolutia video este HD (720P). Autonomie de pina la 6 luni O camerA azde vAnAtoarea care este excelenta pentru observarea animalelor, de ex. A®n pAdure, precum Ai pentru monitorizarea clAdirilor, caselor de vacanAA, a depozitelor A.a. Reflectorul IR permite A®nregistrarea imaginilor nocturne, fArA posibilitatea de descoperirea camerei azde vAnAtoarea datoritA utilizArii diodelor IR cu lungimea de undA 940 nm. Astfel iluminatorul este absolut invizibil pentru persoanele terAe. Camera este activatA de senzorul PIR; A®n funcAie de setAri executA una sau mai multe fotografii sau A®nregistreazA secvenAa video.A A Consumul minim de energie permite funcAionarea A®ndelungatA Ai fArA oprire a echipamentului cu baterii, pAnA la 6 luni. Camera azde vAnAtoarea este absolut ermeticA, fiind rezistentA la condiAiile atmosferice schimbabile.

  Camera de vanatoare 12MP cu stocare pe SD Card.ACamera este activatA de senzorul PIR; A®n funcAie de setAri executA una sau mai multe fotografii sau A®nregistreazA secvenAa video. Rezolutia video…

Dacă sunteți în căutarea ofertelor cele mai bune la cele mai noi produse, ați venit în locul potrivit. Aici, la e-achizitii.com, încercăm mereu să avem un inventar cât mai diversificat, astfel încât să existe ceva pe gustul tuturor. Și deoarece dorim ca și clienții noștri sa primească cel mai mult pentru banii acestora, va punem la dispoziție prețuri competitive pentru toata colecția Camera de vanatoare.

Deci, fie că sunteți în căutarea celui mai recent model sau doriți doar să găsiți o ofertă bună, fiți sigur că ne verificați mai întâi. Pe langa aceasta, e-achizitii.com pune la dispoziție o experiență excelentă de servicii pentru clienți și pune la dispoziție informații suplimentare conexe pentru a-i ajuta pe cumpărători să ia decizii informate.

În piața zilelor noastre, este important să comparați ofertele la produse Camera de vanatoare înainte de a cumpara. Făcând acest lucru, sperăm să punem la dispoziție clienților noștri tot ce au nevoie într-un singur loc.

Economii uriașe la cele mai mari mărci

Există câteva oferte uimitoare pentru mărci de top în această săptămână. Așa că, dacă vrei să faci un chilipir, acum este timpul!

Livrare gratuită pentru comenzile calificate

Dorești să faci cumpărături de în perioada sărbătorilor fără să achiți transportul? Ai noroc! Mulți comercianți oferă transport gratuit pentru comenzile calificate. Așadar, ce înseamnă „calificat”? De cele mai multe ori, înseamnă că această comanda trebuie să se încadreze într-o anumită sumă de lei. Spre exemplu, majoritatea magazinelor au ca și prag de livrare gratuită suma de 250 lei. Alți comercianți au cerințe diferite, așa că asigurați-vă că verificați înainte de a cumpăra.

Costurile de livrare pot crește semnificativ, așa că profitați de ofertele de transport gratuit atunci când puteți. Este un lucru mai puțin de care să-ți faci griji atunci când încerci să găsești cadoul perfect pentru cei dragi. Cumparaturi fericite!

Retururi ușoare

Este ușor să returnezi orice produs care nu îți place. Comercianți ce expun produse pe e-achizitii.com accepta retururi pentru toate produsele, fără întrebări. Aveți la dispoziție 30 de zile pentru a returna Camera de vanatoare și a primi banii inapoi. Pentru a începe un retur, pur și simplu contactați comerciantul și acesta vă va furniza un formular pentru retur. Dorim să fiți sută la sută mulțumit de achiziția dvs., așa că multe magazine oferă retururi gratuite pentru toate produsele.

Faceți acum cumparaturi pentru a va bucura de oferte extraordinare!

Perioada sărbătorilor se apropie și asta înseamnă că este timpul să începeți cumpărăturile pentru oferte grozave! Dar unde poți găsi cele mai bune oferte? Și de unde știi cu adevărat dacă faci o afacere bună?

Iată câteva sfaturi pentru a vă ajuta să găsiți cele mai fantastice oferte pentru cadouri de sărbători sau alte ocazii precum zile de naștere.

Cumpărați devreme: cu cât începeți mai devreme cumpărăturile, cu atât este mai probabil să găsiți oferte grozave. Multe magazine oferă reduceri și promoții speciale în săptămânile premergătoare sărbătorilor, așa dar începeți cumpărăturile devreme pentru a profita de aceste oferte

Comparați prețurile: nu presupuneți doar că primul magazin pe care îl vizitați are cele mai bune oferte. Acordați-vă timp pentru a compara prețurile la diferite magazine înainte de a lua o deciziefinală.
Noi am adunat produse de la toate magazinele din România pentru ca tu sa poți găsi totul într-un singur loc.

Prețuri mici și selecții mari de produse

Ești în căutarea unei oferte de pret pentru Camera de vanatoare? Site-ul nostru oferă prețuri mici și o selecție mare de produse, aici este locul unde puteți găsi ceea ce căutați. Cu oferte pentru orice îți poți imagina, de la haine, la produse electronice, cu siguranță vei găsi ceea ce ai nevoie la un preț avantajos. Deci data viitoare când sunteți în căutarea unei oferte grozave pentru Camera de vanatoare, asigurați-vă că vizitați magazinul nostru!