Home » Y OEM

Y OEM

Cum să obtineti produse la ofertă online

Indiferent dacă doriți să obtineti în mod special un anumit articol sau doar va intereseaza ceva la modul general, puteți intrebuinta internetul în interesul dvs. Acest articol vă expune câteva modalități de a procura Y OEM online, inclusiv cum să descoperiți cel mai bun magazin și să economisiti la costurile de expediere. Mai mult de atat, veți învăța cum să actionati în cazul în care doriți sa returnati ceva.

De ce sa achizitionezi dintr-un magazin online de încredere.
Atunci când obtinetii Y OEM, este important să vă asigurați că site-ul este de încredere. Deși ați putea fi atras să faceți clic pe cele mai atractive oferte, ar trebui să fiți conștienți de posibilele semnale care ar trebui să vă avertizeze cu privire la practicile neconforme de afaceri ale site-ului. Spre exemplu, un site care este foarte nou, are fonturi neglijente și nu stapaneste limba romana poate să nu fie o afacere legitimă. Aceste site-uri ar putea încerca să fure informațiile cardului dvs. de credit.

Evitarea costurilor mari de transport
În cazul în care cumpărați Y OEM online, este vital să cunoasteti costul de livrare înainte de a lansa comanda intrucat pentru ca sunt mai multe aspecte pe care este necesar
să-i luați în considerare, de exemplu: zona de expediere și greutatea. Aceștia vor influența taxele de transport. Un magazin de comerț electronic care se livrează numai pe plan intern este probabil să înregistreze costuri de expediere mai mici în comparație cu unul care livrează internațional.

Dacă greutatea și/sau volumul comenzilor dvs. este mare, este posibil să puteți obține o taxă de expediere mai redusă dacă lansați, pentru mai multe produse, o singura comanda unui unic magazin.
Costuri reduse de transport sunt de obicei intalnite și prin mijlocirea anumitor firme de expedieri.
Locația unde se va face expeditia va poate fi de folos intrucat firmele de curierat au în general tarife semnificativ mai mici pentru destinatari din orașele mari după cum urmează: București, Cluj, Baia Mare, Oradea, Suceava, Brașov, Botoșani, Constanta, Timișoara, Craiova, Miercurea Ciuc, Târgu Jiu, Bacău, Brăila, Galați etc.
Puteți aveți în vedere, pe de alta parte să vă alăturați unui program de premiere pentru livrari, care poate oferi bonusuri în stransa legatura cu fluxul expedierilor.

Taxele de expediere pot fi un aspect de descurajare important pentru achizițiile online, însă cu puțin efort sunt modalități de a reduce aceste costuri. Cumpararea mai multor produse de la un singur magazin va conduce la scaderea numărului de colete si, prin urmare, puteți face achizițiile mai abordabile și puteți economisi bani.

Retururi mereu simple

Daca va procurati Y OEM online, cu certitudine vreti să aveți un proces practic în ceea ce privește retururile.
Acest aspect va face achizițiile mai confortabile pentru clienți și va ajuta magazinele de pe internet să mențină costuri scăzute pe termen lung.
Conform sondajelor, 58% dintre clienți vor un proces de returnare fără probleme, iar 47% vor o etichetă de retur simplu de atașat la colet. Investiția într-un proces de returnare ușor poate duce la o creștere cu 12% a satisfacției clienților și o scădere cu 4% a costurilor.

Multe companii de retail au politici foarte riguroase în ceea ce privește la returnarea bunurilor si produselor.
Totodată există și destule care au reguli mai îngăduitoare. Mulți comercianți cu amănuntul utilizeaza motto-ul: Clientul pe primul loc pentru realizarea procesul de returnare.
Indiferent de politica de returnare, majoritatea comercianților cu amănuntul cer dovada cumpararii înainte de a accepta orice articol retur. Aceasta poate fi sub forma unei chitanțe, OP online sau chiar a unui bon de livrare, dacă cumpararea a fost făcută prin internet. Personalul din prima linie poate încălca regulile uneori pentru a accelera acest acest demers. Ei îl considera un serviciu bun pentru cumparatori.

O cale extrem de simpla de a reduce rata de returnare este aceea să vă asigurați că descrierea articolului și imaginile acestuia sunt cât mai descriptive posibil și va oferă toate detaliile de care este nevoie.

Noi am selectat cele mai însemnate magazine online din România pentru a putea cumpara Y OEM în cele mai bune condiții posibile și în cea mai mare siguranța.

Afișez 1 - 60 din 158 de rezultate

 • Contact magnetic ingropat 5C-36NO

  Contact magnetic ingropat 5C-36NO

  Noul contact magnetic 5C-36NO, cu montaj ingropat, este confectionat din ABS alb sau maro. Contactul este deschis in prezenta magnetului (NO).

  Noul contact magnetic 5C-36NO, cu montaj ingropat, este confectionat din ABS alb sau maro. Contactul este deschis in prezenta magnetului (NO).
 • Tag de proximitate Mifare IDT-2000MF, 13.56 MHz, Wiegand

  Tag de proximitate Mifare IDT-2000MF, 13.56 MHz, Wiegand

  IDT-2000MF este un TAG de proximitate MIFARE care functioneaza pe frecventa de 13.56 MHz cu format Wiegand 34. Avand dimensiuni foarte reduse (34 x 28 x 7 mm), este usor de atasat ca si breloc la chei. Este produs in mai multe variante de culori: Rosu, Verde, Albastru, Gri.

  IDT-2000MF este un TAG de proximitate MIFARE care functioneaza pe frecventa de 13.56 MHz cu format Wiegand 34. Avand dimensiuni foarte reduse (34 x 28 x 7 mm), este usor…
 • Contact magnetic YB-35A, ingropat, NC, ABS

  Contact magnetic YB-35A, ingropat, NC, ABS

  YB-35A este un contact magnetic de mica putere cu montaj ingropat, potrivit pentru semnalizarea starii unei usi. Contactul este inchis in prezenta magnetului (NC), oferind un interspatiu de 20±5 mm. Acest functioneaza pe 2 fire cu tensiune de 30 Vcc/0.5A.

  YB-35A este un contact magnetic de mica putere cu montaj ingropat, potrivit pentru semnalizarea starii unei usi. Contactul este inchis in prezenta magnetului (NC), oferind un interspatiu de 20±5 mm.…
 • Suport electromagnet MBK-750ZL, 750 kgf, duraluminiu, aparent

  Suport electromagnet MBK-750ZL, 750 kgf, duraluminiu, aparent

  Suport inoxidabil din duraluminiu pentru montarea electromagnetilor de 750 kgf la usi cu deschidere in interior.

  Suport inoxidabil din duraluminiu pentru montarea electromagnetilor de 750 kgf la usi cu deschidere in interior.
 • Economizor de electricitate HLES-30A-PVC, cartele PVC

  Economizor de electricitate HLES-30A-PVC, cartele PVC

  Economizor de electricitate HLES-30A-PVC, functioneaza cu orice tip de cartela si se monteaza pe magistrala de curent a camerei functionand ca un intrerupator general de electricitate in lipsa unei cartele inserate in slotul economizorului. Acesta contine un releu si are o temporizare de 30 secunde dupa extragerea cardului din slot.

  Economizor de electricitate HLES-30A-PVC, functioneaza cu orice tip de cartela si se monteaza pe magistrala de curent a camerei functionand ca un intrerupator general de electricitate in lipsa unei cartele…
 • Tag de proximitate tip bratara din velcro IDT-4006EM, 125 KHz

  Tag de proximitate tip bratara din velcro IDT-4006EM, 125 KHz

  IDT-4006EM este un tag de proximitate tip bratara din velcro cu cip EM4100 cu frecventa 125 KHz si este rezistenta la apa si poate fi purtata in piscina. Culori disponibile: galben, albastru, rosu, verde.

  IDT-4006EM este un tag de proximitate tip bratara din velcro cu cip EM4100 cu frecventa 125 KHz si este rezistenta la apa si poate fi purtata in piscina. Culori disponibile:…
 • Unitate contorizare treceri pentru turnichet YK-TT[COUNT], 9999 treceri, 4 digiti

  Unitate contorizare treceri pentru turnichet YK-TT[COUNT], 9999 treceri, 4 digiti

  Aceasta este o unitate pentru contorizarea trecerilor, compatibila cu turnechetii YK-TT122 si YK-TT112. Dispune de un afisaj numeric cu 4 digiti (max 9999 treceri).

  Aceasta este o unitate pentru contorizarea trecerilor, compatibila cu turnechetii YK-TT122 si YK-TT112. Dispune de un afisaj numeric cu 4 digiti (max 9999 treceri).
 • Yala standalone pentru vestiare CL-02MFID, 3 V

  Yala standalone pentru vestiare CL-02MFID, 3 V

  Incuietoare standalone (nu necesita software) pentru vestiare (dulapuri) CL-02 functioneaza cu taguri, cartele sau bratari de proximitate in sistem autoservire (MFID). Clientul cauta un dulap deschis si il inchide cu cartela sa, dulapul nemaiputand fi deschis decat cu acea cartela. La plecare dulapul se lasa deschis pentru clientul urmator. In varianta de functionare normala, cartele sunt pre-programate pentru fiecare dulap.

  Incuietoare standalone (nu necesita software) pentru vestiare (dulapuri) CL-02 functioneaza cu taguri, cartele sau bratari de proximitate in sistem autoservire (MFID). Clientul cauta un dulap deschis si il inchide cu…
 • Yala control acces hotelier DLA-5500-FP, 120 amprente, 500 DPI, aliaj de zinc

  Yala control acces hotelier DLA-5500-FP, 120 amprente, 500 DPI, aliaj de zinc

  Incuietoare biometrica standalone DLA-5500-FP (nu necesita software) cu amprenta, cartela, cod si cheie mecanica. Are senzor optic de inalta rezolutie (500 DPI). Nu include broasca, se poate monta pe usi a caror broasca are interax de: 70 mm, 72 mm, 85 mm, 90 mm sau 92 mm. Bateriile se schimba din exterior prin demontarea unui capac. Incuietoarea are maner reversibil cu blocare intr-un punct. Incuietoarea are montaj universal stanga/dreapta.

  Incuietoare biometrica standalone DLA-5500-FP (nu necesita software) cu amprenta, cartela, cod si cheie mecanica. Are senzor optic de inalta rezolutie (500 DPI). Nu include broasca, se poate monta pe usi…
 • Cititor de proximitate EA-66R, 1000 cartele, 125 Khz, 9-12 Vcc

  Cititor de proximitate EA-66R, 1000 cartele, 125 Khz, 9-12 Vcc

  Noul controler/cititor de proximitate EA-66R, de tip stand-alone, este fara carcasa si are programare din telecomanda. Temperatura de functionare a dispozitivului porneste de la -20 grade Celsius si poate ajunge pana la +50 grade Celsius.

  Noul controler/cititor de proximitate EA-66R, de tip stand-alone, este fara carcasa si are programare din telecomanda. Temperatura de functionare a dispozitivului porneste de la -20 grade Celsius si poate ajunge…
 • Motor automatizare poarta batanta VZ-SW200, 1.6 m, 200 Kg, 230 V

  Motor automatizare poarta batanta VZ-SW200, 1.6 m, 200 Kg, 230 V

  Automatizare electrica VZ-SW200 pentru usi batante cu latimea canatului de 1.6 m si greutatea de pana la 200 Kg. Unghiul de deschidere este ajustabil si este cuprins intre 60° si 120°, cu viteza de deschidere/inchidere de 3-10 sec. Dispune de functii importante cum ar fi Interlock, sincLEI si functie anti-coliziune la inchidere. Alimentarea se va face la AC 200-240 V, iar temperatura optima de functionare este cuprinsa intre -20°C si +50°C.

  Automatizare electrica VZ-SW200 pentru usi batante cu latimea canatului de 1.6 m si greutatea de pana la 200 Kg. Unghiul de deschidere este ajustabil si este cuprins intre 60° si…
 • Yala standalone pentru vestiare PS-SOLO-SET, 25000 cicluri, 3 V, 125 KHz

  Yala standalone pentru vestiare PS-SOLO-SET, 25000 cicluri, 3 V, 125 KHz

  PS-SOLO-SET este o yala standalone (nu necesita software) RFID pentru dulapuri. Functioneaza cu cartele, taguri sau bratari de proximitate (125 KHz). Invizibila din exterior, functioneaza prin panouri de lemn de 20 mm grosime.

  PS-SOLO-SET este o yala standalone (nu necesita software) RFID pentru dulapuri. Functioneaza cu cartele, taguri sau bratari de proximitate (125 KHz). Invizibila din exterior, functioneaza prin panouri de lemn de…
 • Turnichet electromecanic full automatic YK-TT111, 25-32 persoane/minut, RFID, 110/220 V

  Turnichet electromecanic full automatic YK-TT111, 25-32 persoane/minut, RFID, 110/220 V

  YK-TT111 este un turnichet full automatic, tip monopod, confectionat din otel vopsit in camp electrostatic cu o rezistenta crescuta la coroziune. Bratele turnichetului se strang la intreruperea alimentari prin functia “Fail Safe”, iar bratele se ridica automat la alimentare. Auto blocare daca persoana nu trece intr-un timp dat. Intervalul pentru autoblocare poate fi setat. Bratele se opresc din miscare la intalnirea unui obstacol. Acest produs poate genera costuri suplimentare de livrare! Deoarece acest produs vine direct de la producator, este necesara plata integrala in avans.

  YK-TT111 este un turnichet full automatic, tip monopod, confectionat din otel vopsit in camp electrostatic cu o rezistenta crescuta la coroziune. Bratele turnichetului se strang la intreruperea alimentari prin functia…
 • Electromagnet YES-80, aparent, 80 kg

  Electromagnet YES-80, aparent, 80 kg

  Electromagnet aplicabil YES-80, cu retentie de 80 kg, este potrivit pentru usi automate.

  Electromagnet aplicabil YES-80, cu retentie de 80 kg, este potrivit pentru usi automate.
 • Contact magnetic 5C-43B, ingropat, NC, ABS

  Contact magnetic 5C-43B, ingropat, NC, ABS

  5C-43B este un contact magnetic de mica putere cu montaj ingropat, potrivit pentru semnalizarea starii unui lift. Contactul este inchis in prezenta magnetului (NC), oferind un interspatiu de 2 – 3 mm. Functioneaza cu tensiune de 100 Vcc/0.5A, iar carcasa este fabricata din material plastic ABS.

  5C-43B este un contact magnetic de mica putere cu montaj ingropat, potrivit pentru semnalizarea starii unui lift. Contactul este inchis in prezenta magnetului (NC), oferind un interspatiu de 2 -…
 • Turnichet electromagnetic bidirectional de tip bridge YK-PB106D, inox, 30-40 pers/min, 24 V

  Turnichet electromagnetic bidirectional de tip bridge YK-PB106D, inox, 30-40 pers/min, 24 V

  YK-PB106D este un turnichet de tip “Bridge” pentru din INOX ce are un sistem de auto-blocare si deschide cu contact uscat. Timpul de trecere este ajustabil, viteza deschidere/inchidere ajustabila. Trecerea poate fi libera folosind senzorii IR integrati. Functia de testare automata cu alarma se declanseaza daca apare o eroare la test. Acesta are loc pentru cititor de card, senzor de miscare si fotocelule. Acesta functioneaza doar impreuna cu YK-PB106! Acest produs poate genera costuri suplimentare de livrare! Deoarece acest produs vine direct de la producator, este necesara plata integrala in avans.

  YK-PB106D este un turnichet de tip "Bridge" pentru din INOX ce are un sistem de auto-blocare si deschide cu contact uscat. Timpul de trecere este ajustabil, viteza deschidere/inchidere ajustabila. Trecerea…
 • Suport montare electromagnet SB-280NA, duraluminiu

  Suport montare electromagnet SB-280NA, duraluminiu

  Pentru montarea electromagnetilor SM-280LEDA la usi cu deschidere in interior. Include suport pentru mascarea cablului. Include suport pentru mascarea cablului.

  Pentru montarea electromagnetilor SM-280LEDA la usi cu deschidere in interior. Include suport pentru mascarea cablului. Include suport pentru mascarea cablului.
 • Suport electromagnetic MBK-350L, duraluminiu, aparent

  Suport electromagnetic MBK-350L, duraluminiu, aparent

  Suport inoxidabil din duraluminiu pentru montarea electromagnetilor YM-350 la usi cu tocul ingust.

  Suport inoxidabil din duraluminiu pentru montarea electromagnetilor YM-350 la usi cu tocul ingust.
 • Tag de proximitate tip bratara din nylon IDT-4007EM, 125 KHz

  Tag de proximitate tip bratara din nylon IDT-4007EM, 125 KHz

  IDT-4006EM este un tag de proximitate tip bratara din nylon si catarama, cu cip EM4100 ce are frecventa 125 KHz si este rezistenta la apa si poate fi purtata in piscina. Culori disponibile: galben, albastru, rosu, verde.

  IDT-4006EM este un tag de proximitate tip bratara din nylon si catarama, cu cip EM4100 ce are frecventa 125 KHz si este rezistenta la apa si poate fi purtata in…
 • Cititor de proximitate SR-1EM, 12 Vcc, RFID, Wiegand

  Cititor de proximitate SR-1EM, 12 Vcc, RFID, Wiegand

  SR-1EM este un cititor de proximitate cu comunicatie wiegand ce functioneaza cu cartele EM pe 125 KhZ. Este echipat cu o carcasa din plastic si este rezistent la apa, asftel incat poate fi instalat atat la exterior cat si la interior.

  SR-1EM este un cititor de proximitate cu comunicatie wiegand ce functioneaza cu cartele EM pe 125 KhZ. Este echipat cu o carcasa din plastic si este rezistent la apa, asftel…
 • Yala control acces hotelier DLK-929-8D, 200 carduri, RFID, 13.54 MHz

  Yala control acces hotelier DLK-929-8D, 200 carduri, RFID, 13.54 MHz

  Yala control acces hotelier DLK-929-8D, include cititor de proximitate cu frecventa de 13.56 MHz care permite accesul controlat intr-o incapere (iesirea fiind libera) sau cu cheie mecanica. Materialul este din inox foarte rezistent si se alimenteaza cu 4 baterii AAA.

  Yala control acces hotelier DLK-929-8D, include cititor de proximitate cu frecventa de 13.56 MHz care permite accesul controlat intr-o incapere (iesirea fiind libera) sau cu cheie mecanica. Materialul este din…
 • Modul blank pentru interfoane/videointerfoane R21-LB

  Modul blank pentru interfoane/videointerfoane R21-LB

  R21-LB este un modul “blank” special proiectat pentru panourile de apel din seria DMR21

  R21-LB este un modul "blank" special proiectat pentru panourile de apel din seria DMR21
 • Yala standalone cu tastatura pentru vestiare PS-10TEN-PRIVATE, 3 V

  Yala standalone cu tastatura pentru vestiare PS-10TEN-PRIVATE, 3 V

  Incuietoare standalone cu tastatura pentru vestiare (dulapuri). Functioneaza cu un cod predefinit iar acesta poate fi schimbat de catre utilizator. Pentru deblocare se introduce codul, incuietoare blocandu-se automat dupa trei secunde.

  Incuietoare standalone cu tastatura pentru vestiare (dulapuri). Functioneaza cu un cod predefinit iar acesta poate fi schimbat de catre utilizator. Pentru deblocare se introduce codul, incuietoare blocandu-se automat dupa trei…
 • Suport montare electromagnet SB-280ZLA, duraluminiu

  Suport montare electromagnet SB-280ZLA, duraluminiu

  Suport inoxidabil din duraluminiu pentru montarea electromagnetilor SM-280LEDA la usi cu deschidere in interior.

  Suport inoxidabil din duraluminiu pentru montarea electromagnetilor SM-280LEDA la usi cu deschidere in interior.
 • Yala acces hotelier HLK-929-SS, RFID, 250 evenimente, aliaj de zinc

  Yala acces hotelier HLK-929-SS, RFID, 250 evenimente, aliaj de zinc

  Noua incuietoare cu cititor de proximitate HLK-929-SS este folosita pentru accesul hotelier, fiind compatibila cu cartelele RFID. Aceasta include broasca (72mm interax), cilindru cu cheie si cu buton de blocare interior. Yala are o multime de functii speciale precum: maner reversibil, mana libera, carduri Temic HLCT, memorie interna pentru 250 evenimente. Se poate instala si fara schimbarea broastei cu conditia ca broasca existenta sa aiba interax de 72mm.

  Noua incuietoare cu cititor de proximitate HLK-929-SS este folosita pentru accesul hotelier, fiind compatibila cu cartelele RFID. Aceasta include broasca (72mm interax), cilindru cu cheie si cu buton de blocare…
 • Yala standalone pentru vestiare PS-SOLO-SLIDING, 25000 cicluri, 3 V, 125 KHz

  Yala standalone pentru vestiare PS-SOLO-SLIDING, 25000 cicluri, 3 V, 125 KHz

  PS-SOLO-SLIDING este o yala standalone (nu necesita software) RFID pentru dulapuri cu usi glisante. Functioneaza cu cartele, taguri sau bratari de proximitate (125 KHz). Invizibila din exterior, functioneaza prin panouri de lemn de 20 mm grosime.

  PS-SOLO-SLIDING este o yala standalone (nu necesita software) RFID pentru dulapuri cu usi glisante. Functioneaza cu cartele, taguri sau bratari de proximitate (125 KHz). Invizibila din exterior, functioneaza prin panouri…
 • Suport montare electromagnet SB-110Z, 110 kgf, aluminiu

  Suport montare electromagnet SB-110Z, 110 kgf, aluminiu

  Suport in forma de Z pentru montarea electromagnetilor de 110 kgf, Material: aluminiu anodizat, Dimensiuni: 130 (L) x 38 (l) x 38 (H)mm Aplicabilitate: usi cu toc ingust si deschidere la interior, lemn, metal, PVC.

  Suport in forma de Z pentru montarea electromagnetilor de 110 kgf, Material: aluminiu anodizat, Dimensiuni: 130 (L) x 38 (l) x 38 (H)mm Aplicabilitate: usi cu toc ingust si deschidere…
 • Economizor de electricitate HLES-30A-IC, cartele smartcard

  Economizor de electricitate HLES-30A-IC, cartele smartcard

  Economizor de electricitate HLES-30A-IC, pentru camere, compatibil cu cartele smartcard (cu cip, inserabile), se monteaza pe magistrala de curent a camerei, functionand ca un intrerupator general de electricitate in lipsa unei cartele inserate in slotul economizorului. Dispozitivul contine un releu si are temporizare de 30 secunde dupa extragerea cartelei din slot.

  Economizor de electricitate HLES-30A-IC, pentru camere, compatibil cu cartele smartcard (cu cip, inserabile), se monteaza pe magistrala de curent a camerei, functionand ca un intrerupator general de electricitate in lipsa…
 • Bolt electric SL-133, ingropat, 12 Vcc, fail-safe

  Bolt electric SL-133, ingropat, 12 Vcc, fail-safe

  SL-133 este un mini bolt electric incastrabil cu monitorizare, temporizare si contact pe buton. Poate fi utilizat in sistemele de control acces pentru usi cu deschidere de 90 pana la 180 de grade din metal sau lemn.

  SL-133 este un mini bolt electric incastrabil cu monitorizare, temporizare si contact pe buton. Poate fi utilizat in sistemele de control acces pentru usi cu deschidere de 90 pana la…
 • Afisaj de orientare cu 2 directii pentru sisteme de parcare RF-PD13C-2, 220 Vca, 50 W

  Afisaj de orientare cu 2 directii pentru sisteme de parcare RF-PD13C-2, 220 Vca, 50 W

  RF-PD13C-2 este un afisaj de orientate cu 2 directii de afisare, ce conduce soferii catre zonele unde exista locuri de parcare disponibile. Acesta indica directia si numarul de locuri disponibile (informatii colectate de afisajele zonale). Ecranul este de tip dot-matrix cu luminozitate puternica, putand fi instalat chiar si in lumina directa a soarelui. Directia de indicarea sagetii poate fi modificata, astfel incat acesta poate fi instalat in orice pozitie. Conexiunea cu celelalte afisaje din sistem se realizeaza prin intermediu portului TCP/IP.

  RF-PD13C-2 este un afisaj de orientate cu 2 directii de afisare, ce conduce soferii catre zonele unde exista locuri de parcare disponibile. Acesta indica directia si numarul de locuri disponibile…
 • Suport de brat pentru bariere YK-BAR-SBM

  Suport de brat pentru bariere YK-BAR-SBM

  YK-BAR-SBM este un suport mobil de brat pentru bariere. Acesta se fixeaza direct pe bratul barierei, neafectand spatiul de acces. Este prevazut cu un sistem de amortizare pentru o functionare lina si silentioasa. Inaltimea ajustabila permite montarea acestuia pe brate de bariere instalate in diverse locatii.

  YK-BAR-SBM este un suport mobil de brat pentru bariere. Acesta se fixeaza direct pe bratul barierei, neafectand spatiul de acces. Este prevazut cu un sistem de amortizare pentru o functionare…
 • Afisaj de orientare cu 1 directie pentru sisteme de parcare RF-PD13C-1, 220 Vca, 25 W

  Afisaj de orientare cu 1 directie pentru sisteme de parcare RF-PD13C-1, 220 Vca, 25 W

  RF-PD13C-1 este un afisaj de orientare pentru o directie, ce conduce soferii catre zonele unde exista locuri de parcare libere. Acesta indica directia si numarul de locuri disponibile (informarii colectate de afisajele zonale). Ecranul este de tip dot-matrix are luminozitate puternica si poate fi instalat chiar si in lumina directa a soarelui. Directia sagetilor poate fi programata in orice pozitie, astefel incat panoul sa poata fi instalat in orice pozitie. Conexiunea cu celelalte afisaje din sistem se realizeaza prin intermediu portului TCP/IP.

  RF-PD13C-1 este un afisaj de orientare pentru o directie, ce conduce soferii catre zonele unde exista locuri de parcare libere. Acesta indica directia si numarul de locuri disponibile (informarii colectate…
 • Kit accesorii pentru seria HLA KIT-HLA

  Kit accesorii pentru seria HLA KIT-HLA

  Acest kit este dedicat seriei de produse HLA. Aceasta include programatorul de cartele cu softul de gestionare, 20 de cartele MIFARE S50 13.56 MHz si o cartela tip receptor de date.

  Acest kit este dedicat seriei de produse HLA. Aceasta include programatorul de cartele cu softul de gestionare, 20 de cartele MIFARE S50 13.56 MHz si o cartela tip receptor de…
 • Afisaj de orientare cu 3 directii pentru sisteme de parcare RF-PD13C-3, 230 Vca, 75 W

  Afisaj de orientare cu 3 directii pentru sisteme de parcare RF-PD13C-3, 230 Vca, 75 W

  RF-PD13C-3 este un afisaj de orientare cu 3 directii de afisare, ce conduce soferii catre zonele unde exista locuri de parcare disponibile. Acesta indica directia si numarul de locuri disponibile (informatii colectate de afisajele zonale). Ecranul este de tip dot-matrix cu luminozitate puternica, putand fi instalat chiar si in lumina directa a soarelui. Directia de indicarea sagetii poate fi modificata, astfel incat acesta poate fi instalat in orice pozitie. Conexiunea cu celelalte afisaje din sistem se realizeaza prin intermediu portului TCP/IP.

  RF-PD13C-3 este un afisaj de orientare cu 3 directii de afisare, ce conduce soferii catre zonele unde exista locuri de parcare disponibile. Acesta indica directia si numarul de locuri disponibile…
 • Buton cerere iesire ISK-841C, 12 V, 1 A

  Buton cerere iesire ISK-841C, 12 V, 1 A

  ISK-841C este un buton de iesire incastrabil, fara atingere, cu detectare a prezentei folosind luminainfra-rosie. Distanta de actionare este ajustabila, comanda se face printr-un releu NC/COM/NO uscat.

  ISK-841C este un buton de iesire incastrabil, fara atingere, cu detectare a prezentei folosind luminainfra-rosie. Distanta de actionare este ajustabila, comanda se face printr-un releu NC/COM/NO uscat.
 • Detector de bucla inductiva dubla YK-BAR-IND-2, 230 Vca, 2 bucle, 20-170 kHz

  Detector de bucla inductiva dubla YK-BAR-IND-2, 230 Vca, 2 bucle, 20-170 kHz

  YK-BAR-IND-2 este un detector de bucla inductiva dubla cu ajustarea frecventei automate.

  YK-BAR-IND-2 este un detector de bucla inductiva dubla cu ajustarea frecventei automate.
 • Yala control acces hotelier HLK-930-SS, TEMIC T5557, 250 evenimente, inox

  Yala control acces hotelier HLK-930-SS, TEMIC T5557, 250 evenimente, inox

  Incuietoare de hotel HLK-930-SS cu cartele de proximitate TEMIC, include broasca cu cuplaj electromagnetic si profil standard european plus cilindru cu cheie si buton de blocare interior. De asemenea, yala are caracteristici precum: maner liber, carduri Temic HLCT, profil ultra subtire, blocare in 2 puncte, memorie interna pentru 250 evenimente. Bateriile se schimba prin demontarea sildului interior.

  Incuietoare de hotel HLK-930-SS cu cartele de proximitate TEMIC, include broasca cu cuplaj electromagnetic si profil standard european plus cilindru cu cheie si buton de blocare interior. De asemenea, yala…
 • Suport montare electromagnet SB-150ZL(LED)A, duraluminiu

  Suport montare electromagnet SB-150ZL(LED)A, duraluminiu

  Suport inoxidabil din duraluminiu pentru montarea electromagnetilor SM-150LEDA la usi cu deschidere in interior. Dimensiuni: 206(L) x 39.5(I) x 26(H) mm, 130(L) x 38 (I) x 38(H) mm x2. Acest suport are aplicabilitate la usi cu deschidere la interior, lemn,metal.

  Suport inoxidabil din duraluminiu pentru montarea electromagnetilor SM-150LEDA la usi cu deschidere in interior. Dimensiuni: 206(L) x 39.5(I) x 26(H) mm, 130(L) x 38 (I) x 38(H) mm x2. Acest…
 • Yala control acces hotelier OLA-5500- FP, 120 amprente, aliaj de zinc, 864 evenimente

  Yala control acces hotelier OLA-5500- FP, 120 amprente, aliaj de zinc, 864 evenimente

  Incuietoare OLA-5500- FP cu amprenta, card sau cheie pentru birouri, are o capacitate de 120 amprente si o multime de caracteristici precum: deschidere cu Amprenta, Card sau Cheie; senzor optic de inalta rezolutie, maner reversibil, mana libera. Nu include broasca.

  Incuietoare OLA-5500- FP cu amprenta, card sau cheie pentru birouri, are o capacitate de 120 amprente si o multime de caracteristici precum: deschidere cu Amprenta, Card sau Cheie; senzor optic…
 • Electromagnet SM-150MA, 150 Kg, 12 Vcc, ingropat

  Electromagnet SM-150MA, 150 Kg, 12 Vcc, ingropat

  Electromagnet ingropat SM-150MA are forta de retinere de 150 kg. Forta de retinere masurata intre electromagnet si contraplaca metalica furnizata cu acesta. Forta de retinere intre electromagnet si alte obiecte metalice poate sa difere semnificativ.

  Electromagnet ingropat SM-150MA are forta de retinere de 150 kg. Forta de retinere masurata intre electromagnet si contraplaca metalica furnizata cu acesta. Forta de retinere intre electromagnet si alte obiecte…
 • Yala standalone cu tastatura pentru vestiare PS-10TEN-PUBLIC, 3 V

  Yala standalone cu tastatura pentru vestiare PS-10TEN-PUBLIC, 3 V

  Incuietoare standalone cu tastatura pentru vestiare (dulapuri). Functioneaza in regim “autoservire” – clientul cauta un dulapior deschis si introduce orice cod doreste din 4 caractere pentru a-l inchide. Ulterior dulapiorul va putea fi deschis doar cu acel cod. Dupa deschidere codul se sterge, procesul putandu-se relua de catre un alt client.

  Incuietoare standalone cu tastatura pentru vestiare (dulapuri). Functioneaza in regim “autoservire” - clientul cauta un dulapior deschis si introduce orice cod doreste din 4 caractere pentru a-l inchide. Ulterior dulapiorul…
 • Economizor de electricitate HLES-30A-EMTM, 125 KHz, 220 Vca, 30 A

  Economizor de electricitate HLES-30A-EMTM, 125 KHz, 220 Vca, 30 A

  Economizor de electricitate HLES-30A-EMTM, compatibil cu cartele EM4100 si TEMIC, se monteaza pe magistrala de curent a camerei, functionand ca un intrerupator general de electricitate in lipsa unei cartele inserate in slotul economizorului. Dispozitivul contine un releu si are temporizare de 30 secunde dupa extragerea cartelei din slot.

  Economizor de electricitate HLES-30A-EMTM, compatibil cu cartele EM4100 si TEMIC, se monteaza pe magistrala de curent a camerei, functionand ca un intrerupator general de electricitate in lipsa unei cartele inserate…
 • Contact magnetic 5C-59D, aparent, NC, LED

  Contact magnetic 5C-59D, aparent, NC, LED

  5C-59D este un contact magnetic cu montaj aparent si indicator LED, potrivit pentru usi, dulapuri de metal. Contactul este inchis in prezenta magnetului (NC), oferind un interspatiu de 50 ±10 mm. Functioneaza cu tensiune de 15 Vcc/0.02 A/0.3 W.

  5C-59D este un contact magnetic cu montaj aparent si indicator LED, potrivit pentru usi, dulapuri de metal. Contactul este inchis in prezenta magnetului (NC), oferind un interspatiu de 50 ±10…
 • Cititor de proximitate pentru turnicheti YK-TT[READ], 125 KHz, 12 Vcc, 60 mA

  Cititor de proximitate pentru turnicheti YK-TT[READ], 125 KHz, 12 Vcc, 60 mA

  Este cititor de proximitate pentru turnicheti ce citeste carduri EM4100 cu frecvemta 125KHz. Acest cititor se potriveste in fereastra dedicata turnichetilor. Este comnpatibila cu YK-TT111, YK-TT112/S, YK-TT122/S.

  Este cititor de proximitate pentru turnicheti ce citeste carduri EM4100 cu frecvemta 125KHz. Acest cititor se potriveste in fereastra dedicata turnichetilor. Este comnpatibila cu YK-TT111, YK-TT112/S, YK-TT122/S.
 • Suport montare electromagnet MBK-350ZL-W, duraluminiu, aparent

  Suport montare electromagnet MBK-350ZL-W, duraluminiu, aparent

  Suport inoxidabil din duraluminiu pentru montarea electromagnetilor YM-350W la usi cu deschidere in interior.

  Suport inoxidabil din duraluminiu pentru montarea electromagnetilor YM-350W la usi cu deschidere in interior.
 • Minibolt electric YB-500A(LED), 12 V

  Minibolt electric YB-500A(LED), 12 V

  Minibolt electric YB-500A(LED) cu monitorizare, temporizare, fail-safe si senzor magnetic. Alimentarea este de 12 V cu 900 mA. Dimensiunea boltului este de 192 x 25 x 37 mm si este introdus intr-o carcasa solida din inox si duraluminiu.

  Minibolt electric YB-500A(LED) cu monitorizare, temporizare, fail-safe si senzor magnetic. Alimentarea este de 12 V cu 900 mA. Dimensiunea boltului este de 192 x 25 x 37 mm si este…
 • Kit accesorii pentru modelul OLA-5500 KIT-OLA, 20 cartele

  Kit accesorii pentru modelul OLA-5500 KIT-OLA, 20 cartele

  Kit-OLA este special proiectat pentru modelul OLA-5500 si contine softul de gestionare, programator de cartele, cartela pentru citirea evenimentelor din memoria incuietorilor si 20 de cartele OLC-M.

  Kit-OLA este special proiectat pentru modelul OLA-5500 si contine softul de gestionare, programator de cartele, cartela pentru citirea evenimentelor din memoria incuietorilor si 20 de cartele OLC-M.
 • Suport pentru cititor de distanta medie PB-GS12201, metal, exterior

  Suport pentru cititor de distanta medie PB-GS12201, metal, exterior

  PB-GS122001 este un suport pentru cititoare de distanta medie, usor de instalat, usor vizibil, folosit in general in sistemele de acces cu bariera. Este compatibil cu cititoarele YK-08X-ID(34), YK-08Y-ID(34), CHA-UR5106, CHA-UR5106-T, CHA-UR5112.

  PB-GS122001 este un suport pentru cititoare de distanta medie, usor de instalat, usor vizibil, folosit in general in sistemele de acces cu bariera. Este compatibil cu cititoarele YK-08X-ID(34), YK-08Y-ID(34), CHA-UR5106,…
 • Turnichet acces rapid YK-FB202, 30-40 persoane/minut, 220 Vca

  Turnichet acces rapid YK-FB202, 30-40 persoane/minut, 220 Vca

  YK-FB202 este un turnichet cu acces bidirectional rapid, ce are un flux de trafic cuprins intre 30-40 persoane pe minut. Motorul turnichetului are functii de auto-blocare, auto-detectie defectiuni. Temperatura de functionare porneste de la -25 grade Celsius si poate ajunge pana la +50 grade Celsius. Acest produs poate genera costuri suplimentare de livrare! Deoarece acest produs vine direct de la producator, este necesara plata integrala in avans.

  YK-FB202 este un turnichet cu acces bidirectional rapid, ce are un flux de trafic cuprins intre 30-40 persoane pe minut. Motorul turnichetului are functii de auto-blocare, auto-detectie defectiuni. Temperatura de…
 • Cartela de proximitate ABK-1001EM-RW, 125 KHz

  Cartela de proximitate ABK-1001EM-RW, 125 KHz

  Cartela de proximitate ABK-1001EM-RW, programabila, cu cip EM4305 si frecventa de 125 KHz.

  Cartela de proximitate ABK-1001EM-RW, programabila, cu cip EM4305 si frecventa de 125 KHz.
 • Bariera de acces automata YK-BAR1021-1, 3 m, 1 sec, 220 V

  Bariera de acces automata YK-BAR1021-1, 3 m, 1 sec, 220 V

  Bariera de acces automata YK-BAR1021-1 cu lungimea bratului de 3 m si viteza de actionare de 1 secunda. Aceasta bariera este foarte versatila si poate fi folosita in parcari private, spatii comerciale (parcari pentru magazine, mall-uri) sau pentru institutii de stat sau parcari pentru birouri. Este ideala pentru restrictionarea accesului auto. Transportul acestui produs va genera un cost suplimentar variabil si va fi livrat DOAR pana la cel mai apropiat sediu de curierat, ridicarea facandu-se personal! Deoarece acest produs vine direct de la producator, este necesara plata integrala in avans.

  Bariera de acces automata YK-BAR1021-1 cu lungimea bratului de 3 m si viteza de actionare de 1 secunda. Aceasta bariera este foarte versatila si poate fi folosita in parcari private,…
 • Carcasa montare buton cerere iesire MBB-811C-M

  Carcasa montare buton cerere iesire MBB-811C-M

  Carcasa metalica MBB-811C-M, se foloseste pentru montarea aplicata a butoanelor.

  Carcasa metalica MBB-811C-M, se foloseste pentru montarea aplicata a butoanelor.
 • Suport de brat pentru bariere YK-BAR-SB, otel

  Suport de brat pentru bariere YK-BAR-SB, otel

  YK-BAR-SB este un suport pentru brat bariera din oltel de culoare portacalie cu inaltimea cuprinsa intre 68-95 cm.

  YK-BAR-SB este un suport pentru brat bariera din oltel de culoare portacalie cu inaltimea cuprinsa intre 68-95 cm.
 • Yala control acces hotelier HLK-929-BK, Temic, 250 evenimente, aliaj de zinc

  Yala control acces hotelier HLK-929-BK, Temic, 250 evenimente, aliaj de zinc

  Yala petru control acces hotelier HLK-929-BK cu acces pe cartela model TEMIC. Capacitatea de memorare este de pana la 250 de evenimente si este alimentata de 4 batetrii tip AAA.

  Yala petru control acces hotelier HLK-929-BK cu acces pe cartela model TEMIC. Capacitatea de memorare este de pana la 250 de evenimente si este alimentata de 4 batetrii tip AAA.
 • Tag de proximitate tip bratara IDT-4000EM, 125 KHz

  Tag de proximitate tip bratara IDT-4000EM, 125 KHz

  IDT-4000EM este un tag de proximitate tip bratara rezistenta la apa ce poate fi purtata la piscina. Programarea bratarilor de acces se face in regim Client – Master. Prima bratara inrolata devine bratara “Master”, necesara ulterior pentru inrolarea celorlalte bratari “Client”. Pretul este pentru o singura bratara. Bratarile se pot comanda numerotate.

  IDT-4000EM este un tag de proximitate tip bratara rezistenta la apa ce poate fi purtata la piscina. Programarea bratarilor de acces se face in regim Client - Master. Prima bratara…
 • Electromagnet de retinere usa SD-60, 65 Kg

  Electromagnet de retinere usa SD-60, 65 Kg

  Electromagnet de retinere usa deschisa SD-60, este potrivit pentru usi cu deschidere de 90°. Poate fi folosit la iesiri de urgenta sau la usi normale.

  Electromagnet de retinere usa deschisa SD-60, este potrivit pentru usi cu deschidere de 90°. Poate fi folosit la iesiri de urgenta sau la usi normale.
 • Contact magnetic 5C-56, aparent, NC, 100 Vcc

  Contact magnetic 5C-56, aparent, NC, 100 Vcc

  5C-56 este un contact magnetic cablat de mica putere cu montaj aparent, potrivit pentru semnalizarea starii unei usi de metal. Contactul este inchis in prezenta magnetului (NC), oferind un interspatiu de 40 – 50 mm. Functioneaza cu tensiune de 100 Vcc/0.5 A.

  5C-56 este un contact magnetic cablat de mica putere cu montaj aparent, potrivit pentru semnalizarea starii unei usi de metal. Contactul este inchis in prezenta magnetului (NC), oferind un interspatiu…
 • Electromagnet retinere usa YD-603, 50 kgf

  Electromagnet retinere usa YD-603, 50 kgf

  Electromagnet de retinere usa deschisa YD-603, confectionat din inox.

  Electromagnet de retinere usa deschisa YD-603, confectionat din inox.
 • Contact magnetic YB-36-A, ingropat, NC, ABS ignifug, alb

  Contact magnetic YB-36-A, ingropat, NC, ABS ignifug, alb

  YB-36-A este un contact magnetic de mica putere cu montaj ingropat, potrivit pentru semnalizarea starii unei ferestre/usi. Contactul este inchis in prezenta magnetului (NC), oferind un interspatiu de 10 – 20 mm. Acesta functioneaza pe 2 fire cu tensiune de 30 VCC/0.5A si dispune de 200 mΩ rezistenta de izolare. Carcasa este fabricata din ABS ignifug de culoare alba.

  YB-36-A este un contact magnetic de mica putere cu montaj ingropat, potrivit pentru semnalizarea starii unei ferestre/usi. Contactul este inchis in prezenta magnetului (NC), oferind un interspatiu de 10 -…
 • Cablu bucla YK-BAR-BU-33 , 33 m

  Cablu bucla YK-BAR-BU-33 , 33 m

  Bucla inductoare de cablu YK-BAR-BU-33 se foloseste impreuna cu inductoarele de bucla YK-BAR-IND, in sistemele de control acces auto, pentru detectarea prezentei autovehiculelor, cu lungimea de 33 m. Acest produs se vinde la role de 33 m. Se bobineaza intr-un canal de 50 – 100 mm adancime in zona din fata barierei. Nu se prelungeste, iar capetele se torsadeaza si se conecteaza direct in detectorul de bucla.

  Bucla inductoare de cablu YK-BAR-BU-33 se foloseste impreuna cu inductoarele de bucla YK-BAR-IND, in sistemele de control acces auto, pentru detectarea prezentei autovehiculelor, cu lungimea de 33 m. Acest produs…

Cum să obtineti produse la ofertă online

Indiferent dacă doriți să obtineti în mod special un anumit articol sau doar va intereseaza ceva la modul general, puteți intrebuinta internetul în interesul dvs. Acest articol vă expune câteva modalități de a procura Y OEM online, inclusiv cum să descoperiți cel mai bun magazin și să economisiti la costurile de expediere. Mai mult de atat, veți învăța cum să actionati în cazul în care doriți sa returnati ceva.

De ce sa achizitionezi dintr-un magazin online de încredere.
Atunci când obtinetii Y OEM, este important să vă asigurați că site-ul este de încredere. Deși ați putea fi atras să faceți clic pe cele mai atractive oferte, ar trebui să fiți conștienți de posibilele semnale care ar trebui să vă avertizeze cu privire la practicile neconforme de afaceri ale site-ului. Spre exemplu, un site care este foarte nou, are fonturi neglijente și nu stapaneste limba romana poate să nu fie o afacere legitimă. Aceste site-uri ar putea încerca să fure informațiile cardului dvs. de credit.

Evitarea costurilor mari de transport
În cazul în care cumpărați Y OEM online, este vital să cunoasteti costul de livrare înainte de a lansa comanda intrucat pentru ca sunt mai multe aspecte pe care este necesar
să-i luați în considerare, de exemplu: zona de expediere și greutatea. Aceștia vor influența taxele de transport. Un magazin de comerț electronic care se livrează numai pe plan intern este probabil să înregistreze costuri de expediere mai mici în comparație cu unul care livrează internațional.

Dacă greutatea și/sau volumul comenzilor dvs. este mare, este posibil să puteți obține o taxă de expediere mai redusă dacă lansați, pentru mai multe produse, o singura comanda unui unic magazin.
Costuri reduse de transport sunt de obicei intalnite și prin mijlocirea anumitor firme de expedieri.
Locația unde se va face expeditia va poate fi de folos intrucat firmele de curierat au în general tarife semnificativ mai mici pentru destinatari din orașele mari după cum urmează: București, Cluj, Baia Mare, Oradea, Suceava, Brașov, Botoșani, Constanta, Timișoara, Craiova, Miercurea Ciuc, Târgu Jiu, Bacău, Brăila, Galați etc.
Puteți aveți în vedere, pe de alta parte să vă alăturați unui program de premiere pentru livrari, care poate oferi bonusuri în stransa legatura cu fluxul expedierilor.

Taxele de expediere pot fi un aspect de descurajare important pentru achizițiile online, însă cu puțin efort sunt modalități de a reduce aceste costuri. Cumpararea mai multor produse de la un singur magazin va conduce la scaderea numărului de colete si, prin urmare, puteți face achizițiile mai abordabile și puteți economisi bani.

Retururi mereu simple

Daca va procurati Y OEM online, cu certitudine vreti să aveți un proces practic în ceea ce privește retururile.
Acest aspect va face achizițiile mai confortabile pentru clienți și va ajuta magazinele de pe internet să mențină costuri scăzute pe termen lung.
Conform sondajelor, 58% dintre clienți vor un proces de returnare fără probleme, iar 47% vor o etichetă de retur simplu de atașat la colet. Investiția într-un proces de returnare ușor poate duce la o creștere cu 12% a satisfacției clienților și o scădere cu 4% a costurilor.

Multe companii de retail au politici foarte riguroase în ceea ce privește la returnarea bunurilor si produselor.
Totodată există și destule care au reguli mai îngăduitoare. Mulți comercianți cu amănuntul utilizeaza motto-ul: Clientul pe primul loc pentru realizarea procesul de returnare.
Indiferent de politica de returnare, majoritatea comercianților cu amănuntul cer dovada cumpararii înainte de a accepta orice articol retur. Aceasta poate fi sub forma unei chitanțe, OP online sau chiar a unui bon de livrare, dacă cumpararea a fost făcută prin internet. Personalul din prima linie poate încălca regulile uneori pentru a accelera acest acest demers. Ei îl considera un serviciu bun pentru cumparatori.

O cale extrem de simpla de a reduce rata de returnare este aceea să vă asigurați că descrierea articolului și imaginile acestuia sunt cât mai descriptive posibil și va oferă toate detaliile de care este nevoie.

Noi am selectat cele mai însemnate magazine online din România pentru a putea cumpara Y OEM în cele mai bune condiții posibile și în cea mai mare siguranța.