Home » Unipos

Unipos

Cum să obtineti produse la ofertă online

Chiar dacă doriți să obtineti un anume produs fie ca doar sunteți interesat de ceva la modul general, puteți intrebuinta internetul în favoarea dvs. Acest articol vă infatiseaza câteva maniere de a cumpăra Unipos online, inclusiv cum să descoperiți cel mai bun magazin și să economisiti la costurile de livrare. În plus, veți afla ce trebuie făcut în situația în care doriți sa returnati ceva.

Achizitioneaza de pe un site în care poți avea încredere.
Atunci când obtinetii Unipos, este important să fiți sigur că site-ul este de încredere. Deși ați putea fi tentat să dați clic pe cele mai atrăgătoare oferte, ar trebui să fiți conștienți de posibilele semnale care ar trebui să vă avertizeze cu privire la practicile neconforme de afaceri ale site-ului. De exemplu, un site care este foarte nou, are fonturi neglijente și nu stapaneste limba romana poate să nu fie o afacere legitimă. Aceste site-uri ar putea încerca să fure informațiile cardului dvs. de credit.

Diminuarea costurilor de transport
Când cumpărați Unipos online, este foarte important să cunoasteti costul de transport înainte de a plasa comanda pentru ca fiindcă mai mulți factori pe care este necesar
sa ii luați în considerare, spre exemplu: zona de livrare și greutatea. Aceștia vor afecta costurile de transport. Un magazin online care se livrează numai pe plan intern este probabil să înregistreze costuri de expediere mai mici în comparație cu unul care livrează internațional.

Dacă volumul și/sau greutatea coletelor dvs. este mare, este posibil să puteți obține un preț de livrare mai redusă dacă lansați, pentru mai multe produse, o singura comanda unui unic magazin.
Reducerile de transport sunt de multe ori intalnite și prin mijlocirea anumitor firme de transport.
Locul unde se va face transportul va poate fi de folos pentru ca companiile de transport au în mod obișnuit preturi semnificativ mai mici pentru destinatari din orașele mari precum: București, Cluj, Baia Mare, Oradea, Suceava, Brașov, Botoșani, Constanta, Timișoara, Craiova, Miercurea Ciuc, Târgu Jiu, Bacău, Brăila, Galați etc.
Puteți să luați în considerare, pe de alta parte să vă alăturați unui program de reduceri pentru livrari, care poate oferi bonificatii în stransa legatura cu periodicitatea livrarilor.

Costurile de livrare sunt un aspect de descurajare important pentru achizițiile online, însă cu puțin efort există variante de a scade aceste costuri. Achizitia mai multor produse de la un singur magazin va conduce la scaderea numărului de livrari si, in acest mod, puteți face cumparaturile mai accesibile și puteți face economie de bani.

Retururi mereu simple

În cazul în care va procurati Unipos de pe internet, categoric vreti să aveți un mod de desfășurare simplu în ceea ce privește retururile.
Acest subiect va face achizițiile mai confortabile pentru clienți și va ajuta magazinele de pe internet să mențină costuri scăzute pe termen lung.
În medie, 58% dintre clienți doresc un proces de returnare fără probleme, iar 47% vor o etichetă de retur simplu de atașat la colet. Investiția într-un proces de returnare simplificat poate conduce la o creștere cu 12% a satisfacției clienților și o scădere cu 4% a cheltuielilor.

O mare parte a companiilor de retail au politici foarte stricte în ceea ce privește la returul produselor și bunurilor.
Totodată există și destule care au reguli mai indulgente. Mulți comercianți cu amănuntul utilizeaza lozinca: Clientul pe primul loc pentru realizarea procesul de retur.
Indiferent de procesul de returnare, majoritatea comercianților cu amănuntul solicită dovada cumpararii înainte de a aproba orice produs retur. Aceasta poate fi sub forma unei chitanțe, OP online sau chiar a unui bon de livrare, dacă achiziția s-a făcut prin internet. Personalul din prima linie poate încălca regulile uneori pentru a accelera acest aceasta actiune. Ei îl considera un serviciu bun pentru clienți.

O modalitate extrem de simpla de a reduce rata de returnare este aceea să vă asigurați că descrierea articolului și fotografiile acestuia sunt cât mai sugestive posibil și va pun la dispoziție toate detaliile de care este nevoie.

Noi am selectat cele mai însemnate magazine online din România pentru a putea achizitiona Unipos în cele mai bune condiții posibile și în cea mai mare siguranța.

Afișez 1 - 60 din 105 rezultate

 • Soclu standard pentru detectorii conventionali Unipos DB8000

  Soclu standard pentru detectorii conventionali Unipos DB8000

  Soclu standard pentru detectorii Aconventionali Unipos DB8000

  Soclu standard pentru detectorii Aconventionali Unipos DB8000
 • Modul cu 10 intrari si 16 iesiri adresabil UniPOS FD7203O

  Modul cu 10 intrari si 16 iesiri adresabil UniPOS FD7203O

  Unitate de comanda adresabila – 10 intrari/16 iesiri. Permite producerea si transmiterea unui semnal electric catre dispozitive externe, ex: actuatoare, trape desfumare, lifturi, usi, etc. Izolator inclus. Alimentare din bucla de alimentare sau sursa externa.

  Unitate de comanda adresabila - 10 intrari/16 iesiri. Permite producerea si transmiterea unui semnal electric catre dispozitive externe, ex: actuatoare, trape desfumare, lifturi, usi, etc. Izolator inclus. Alimentare din bucla…
 • Detector de prag fix de temperatura, Unipos 8010

  Detector de prag fix de temperatura, Unipos 8010

  Alimentare: 10-30 VDC Grad de protectie: IP43 Temperatura de functionare: -10 grade pana la + 55 de grade Celsius Sensibilitate: conform EN54-5 Diametru suprafata protejata: 10 m A Necesita soclu din seria 8000! Vezi produse asociate.

  Alimentare: 10-30 VDC Grad de protectie: IP43 Temperatura de functionare: -10 grade pana la + 55 de grade Celsius Sensibilitate: conform EN54-5 Diametru suprafata protejata: 10 m A Necesita soclu…
 • Detector adresabil cu prag fix de temperatura Unipos FD7110

  Detector adresabil cu prag fix de temperatura Unipos FD7110

  Detector adresabil cu prag fix de temperatura Unipos FD7110 . Este un detector adresabil de caldura de temperatura fixa este conceput pentru a oferi avertizare timpurie de un posibil incendiu reactioneaza la temperatura ambianta, atinge un prag de temperatura fixa. Principiul functiei de FD7110 este bazat pe modificarea rezistenta ohmica in termistor, ca urmare a schimbului de temperatura ambianta.A ATENTIE , Soculul nu este inclus, Aizolatorul de bucla este inclus. Tensiune alimentare: 15V – 30V DC Sensibilitate: A1R, A2R si BR Raza protejata: cerc cu diametrul de 10 m Inaltimea de instalare: pana la 11 m Grad de protectie carcasa: IP 43 Temp. de operare: -10 la +55 grade C Umiditatea relativa: 95%, la 40 grade C Diametru baza: 100 mm Greutate (inclusiv de baza): 0,100 kg

  Detector adresabil cu prag fix de temperatura Unipos FD7110 . Este un detector adresabil de caldura de temperatura fixa este conceput pentru a oferi avertizare timpurie de un posibil incendiu…
 • Modul de extensie cu 6 relee Unipos FD4201/6

  Modul de extensie cu 6 relee Unipos FD4201/6

  Unipos FD4201/6 este un modul de extensie pentru centrala FS 4000 care permite conectarea centralei la un repetor FS5200R prin intermediul unei interfete RS 485, iesire de releu pentru fiecare zona aflata in alarma, modulul are 6 relee.

  Unipos FD4201/6 este un modul de extensie pentru centrala FS 4000 care permite conectarea centralei la un repetor FS5200R prin intermediul unei interfete RS 485, iesire de releu pentru fiecare…
 • Modul de extensie conventional UniPOS 5101, 3 linii detectie, 3 iesiri

  Modul de extensie conventional UniPOS 5101, 3 linii detectie, 3 iesiri

  5101 este un modul de extensie pentru centrala de incendiu conventionala FS5001 de la UniPOS, adaugand 3 linii de detectie si 3 iesiri releu de incendiu.

  5101 este un modul de extensie pentru centrala de incendiu conventionala FS5001 de la UniPOS, adaugand 3 linii de detectie si 3 iesiri releu de incendiu.
 • Modul de extensie cu 8 iesiri Unipos 5203

  Modul de extensie cu 8 iesiri Unipos 5203

  Unipos 5203 este un modul de extensie cu 8 iesiri pe releu pentru incendiu cu configuratii posibile.

  Unipos 5203 este un modul de extensie cu 8 iesiri pe releu pentru incendiu cu configuratii posibile.
 • [RESIGILAT] Centrala detectie incendiu conventional 6 zone/192 detectori Unipos FS4000-6

  [RESIGILAT] Centrala detectie incendiu conventional 6 zone/192 detectori Unipos FS4000-6

  Centrala detectie incendiu FS4000-6 este destinata sa functioneze cu detectori de incendiu conventionali si cu puncte de apel manuale. Panoul are iesiri pentru diverse dispozitive externe . Este o centrala conventionala cu 6 zone si 32 de detectori pe fiecare zona A A Performanta: A a Control pe zonele de alarma si iesiri controlabile in conditii de avarie (scurt circuit si intrerupere) si resetare automata a Detectia sau inlaturarea senzorului si resetarea automata a Identificarea punctelor de apel manual a Iluminare LED pentru starea de alarma si urgenta a Intarziere a iesirilor pentru conditii de incendiu pentru o perioada de 1 pana la 7 minute dupa inregistrarea starii de incendiu a Indicatie stare dispozitiv pentru transmiterea de date prin RS-485 a Incorporat buzzer pentru conditii de incendiu, dar si pentru conditii de avarie a Numarul maxim de detectori per zona – 32 a Conexiune pe 2 fire a Rezistenta maxima a unei zone 100W a Indicatie stare dispozitiv pentru transmiterea de date prin RS-485 a Buzzer incorporat pentru conditii de incendiu, dar si pentru conditii de avarie a Numarul maxim de detectori per zona – 32 a Connexiune pe 2 fire a Rezistenta maxima a unei zone 100W

  Centrala detectie incendiu FS4000-6 este destinata sa functioneze cu detectori de incendiu conventionali si cu puncte de apel manuale. Panoul are iesiri pentru diverse dispozitive externe . Este o centrala…
 • Soclu pentru detectori cu releu UniPOS DB8000R

  Soclu pentru detectori cu releu UniPOS DB8000R

  DB8000R este un soclu cu iesire pe releu pentru detector de fum pentru seria FD80xx. La activarea senzorului permite comanda de releu NO/NC la un dispozitiv extern (ex. Centrala alarma efractie, electrovalva, etc).

  DB8000R este un soclu cu iesire pe releu pentru detector de fum pentru seria FD80xx. La activarea senzorului permite comanda de releu NO/NC la un dispozitiv extern (ex. Centrala alarma…
 • Modul de extensie cu 8 relee Unipos FD 4201/8

  Modul de extensie cu 8 relee Unipos FD 4201/8

  Unipos FD4201/8 este un modul de extensie pentru centrala FS 4000 care permite conectarea centralei la un repetor FS5200R prin intermediul unei interfete RS 485, iesire de releu pentru fiecare zona aflata in alarma, modulul are 8 relee.

  Unipos FD4201/8 este un modul de extensie pentru centrala FS 4000 care permite conectarea centralei la un repetor FS5200R prin intermediul unei interfete RS 485, iesire de releu pentru fiecare…
 • Detector de temperatura fixa Unipos FD7110

  Detector de temperatura fixa Unipos FD7110

  Unipos FD7110 este un detector adresabil de caldura de temperatura fixa este conceput pentru a oferi avertizare timpurie de un posibil incendiu reactioneaza la temperatura ambianta, atinge un prag de temperatura fixa. Principiul functiei de FD7110 este bazat pe modificarea rezistenta ohmica in termistor, ca urmare a schimbului de temperatura ambianta.

  Unipos FD7110 este un detector adresabil de caldura de temperatura fixa este conceput pentru a oferi avertizare timpurie de un posibil incendiu reactioneaza la temperatura ambianta, atinge un prag de…
 • Centrala de stingere si desfumare Unipos FS5200E

  Centrala de stingere si desfumare Unipos FS5200E

  Centrala de stingere si desfumare Unipos FS5200E.ACentrala conventionala de stingere incendiu. Centrala este conceputa pentru protectia la incendiu, monitorizare si controlul dispozitivelor de stigere si evacuare a fumului. 3 zone de detectie, maxim 32 detectori pe zona. Intrari/iesiri controlabile. Setare timp de evacuare optional 0-5 minute. Resetare automata in conditie de defect. Capacitate 2 acumulatori 12V/12Ah A ATENTIE!ALegea va obliga sa montati o lampa de emergenta acolo unde este instalata centrala de detectie incendiu. Vezi produse asociate sau clickA aici

  Centrala de stingere si desfumare Unipos FS5200E.ACentrala conventionala de stingere incendiu. Centrala este conceputa pentru protectia la incendiu, monitorizare si controlul dispozitivelor de stigere si evacuare a fumului. 3 zone…
 • Soclu standard pentru modul FD7201 Unipos DB7100A

  Soclu standard pentru modul FD7201 Unipos DB7100A

  Soclu standard pentru modulul FD7201 cu alimentare 15-30V.

  Soclu standard pentru modulul FD7201 cu alimentare 15-30V.
 • Indicator optic de semnalizare UniPOS RI31

  Indicator optic de semnalizare UniPOS RI31

  Indicator optic de semnalizare la distanta – pentru detectorii montati in tavanul fals.

  Indicator optic de semnalizare la distanta - pentru detectorii montati in tavanul fals.
 • Detector de fum optic si termic wireless VIT60

  Detector de fum optic si termic wireless VIT60

  VIT60 este un detector de fum wireless care protejeaza premisa, trimitand o alerta catre centrala de alarmale incediu analizand cresterea temperaturii dupa un anumit prag. Combina avantajele senzorilor VIT30 si VIT20 intr-un singur dispozitiv senzor. Acest produs este in concordanta cu standardele Europene EN54-5 si EN54-7.Una dintre functiile sale este cea de masurare a temperaturii prin alterarea unei termorezistente atunci cand temperatura este in chimbare. Principala actiune a camerei optice este sa analizeze cu raze infrarosu, particulele de fum din interiorul camerei optice.

  VIT60 este un detector de fum wireless care protejeaza premisa, trimitand o alerta catre centrala de alarmale incediu analizand cresterea temperaturii dupa un anumit prag. Combina avantajele senzorilor VIT30 si…
 • Centrala de detectie Unipos Adresabila 1 Bucla IFS7002-1N

  Centrala de detectie Unipos Adresabila 1 Bucla IFS7002-1N

  Centrala de detectie Unipos Adresabila 1 Bucla IFS7002-1N.A1 bucla, 125 elemente pe bucla, pana la 64 zone de detectie, 2 iesiri monitorizate, o iesire tip releu pentru conditie de alarma, o iesire tip releu programabila, o iesire tip releu pentru conditie de fault, afisaj LCD monocrom tip touch screen, capacitate 2 acumulatori 12V 7Ah, Interfata comunicare cu PC tip USB, interfata comunicare cu dispozitive externe tip CAN 2.0B, conexiune PS2 pentru tastatura externa, capacitate memorie a 1023 evenimente. In conformitate cuAEN 54-2 si EN 54-4 Brand Unipos TipA Adresabila Numar bucle 1 Numar maxim dispozitive 125 Numar maxim zone 64 Memorie evenimente 1023 Afisaj LCD Interfata Romana / Engleza Programare USB Interfata comunicare CAN 2.0B Acumulatori 2 x 7AH Consum A Tensiune alimentareA 220/230V, 50Hz DimensiuniA 313x218x85mm Greutate: 2 KG Standarde EN 54-2 si EN 544 A A ATENTIE!ALegea va obliga sa montati o lampa de emergenta acolo unde este instalata centrala de detectie incendiu. Vezi produse asociate sau clickA aici

  Centrala de detectie Unipos Adresabila 1 Bucla IFS7002-1N.A1 bucla, 125 elemente pe bucla, pana la 64 zone de detectie, 2 iesiri monitorizate, o iesire tip releu pentru conditie de alarma,…
 • Buton manual oprire de urgenta UniPOS FD3050B

  Buton manual oprire de urgenta UniPOS FD3050B

  Buton manual oprire de urgenta stingere- cu ajutorul acestuia se mareste timpul de evacuare- se conecteaza la FS5200E- contact NO – dimensiuni 90x90x44 mm.

  Buton manual oprire de urgenta stingere- cu ajutorul acestuia se mareste timpul de evacuare- se conecteaza la FS5200E- contact NO - dimensiuni 90x90x44 mm.
 • Centrala de incendiu adresabila Unipos IFS7002-1, 1 bucla, 64 zone

  Centrala de incendiu adresabila Unipos IFS7002-1, 1 bucla, 64 zone

  Centrala de incendiu IFS7002-1 este special proiectata sa functionze cu detectoarele de incendiu adresabile si punctele de apelare manuale. Ea controleaza dispozitive e intrare/iesire executive adresabile si integrate in bucle de alarma. Dispozitivele executive pot fi alimentate de la bucla de alarma pentru incendiu.

  Centrala de incendiu IFS7002-1 este special proiectata sa functionze cu detectoarele de incendiu adresabile si punctele de apelare manuale. Ea controleaza dispozitive e intrare/iesire executive adresabile si integrate in bucle…
 • Adaptor cu detector termic UniPOS FD7201

  Adaptor cu detector termic UniPOS FD7201

  Modul de adaptare linie conventionala (maxim 32 detectori) la sistemul adresabil- include detector de gradient temperatura FD7120 – izolator de bucla integrat- alimentare din bucla de semnal – maxim 5 module pe bucla- necesita soclu DB7100A.

  Modul de adaptare linie conventionala (maxim 32 detectori) la sistemul adresabil- include detector de gradient temperatura FD7120 - izolator de bucla integrat- alimentare din bucla de semnal - maxim 5…
 • Modul adresabil pentru conectare linie conventionala UNIPOS FD7201S

  Modul adresabil pentru conectare linie conventionala UNIPOS FD7201S

  Modul adresabil pentru conectare linie conventionala UNIPOSA FD7201S A Modul adresabil pentru linie conventionala. Permite conectarea unei linii de pana la 32 detectoare conventionale la centralele adresabile din seria IFS7000. 2 Izolatoare incluse, alimentare de pe bucla de semnal si bucla de alimentare. Posibiliate de conectare pana la 125 module intr-o bucla. Conform standardelor europene EN54-5, EN54-17 si EN54-18. ProducatorA UNIPOS TipA Modul adresabil pentru linie conventionala Specificatii TehniceA Tensiune alimentareA din bucla de semnalA 15-30VDC din bucla de alimentareA 15-30VDC Consum in mod de lucru din bucla de semnalA 310 ?A la 24VDC din bucla de alimentareA 2-8 mA Consum in alarma din bucla de semnalA 3mA din bucla de alimentareA 50mA Temperatura operareA minus 10 gr. C a plus 55 gr. C UmiditateA <95% Conexiune bucla semnalA 2 fire ecranate Conexiune bucla de alimentareA 2 fire Conexiune linie conventionalaA 2 fire Sectiune cablu recomandataA (0.8-2.5)mm2

  Modul adresabil pentru conectare linie conventionala UNIPOSA FD7201S A Modul adresabil pentru linie conventionala. Permite conectarea unei linii de pana la 32 detectoare conventionale la centralele adresabile din seria IFS7000.…
 • Buton adresabil de alarmare incendiu UNIPOS, FD7150N

  Buton adresabil de alarmare incendiu UNIPOS, FD7150N

  Buton adresabil de alarmare incendiu, cf. EN54-11 si EN54-17. Model NOU. Design compact. Usor de armat/testat datorita cheiei special concepute. Izolator inclus, sticla cu revenire, conexiune pe 2 fire, indicator optic semnalizare, nu necesita dispozitiv sau setari de adresare, consum 290uA in mod lucru, 3mA in alarma. ProducatorA UNIPOS TipA Buton adresabil de alarmare incendiu Tensiune alimentareA 15-30VDC Consum in mod de lucruA Consum in alarmaA 3mA Clasa de protectieA IP40 Temperatura operareA minus 10 gr. C a plus 55 gr. C UmiditateA (93A3)% la 40 gr. C ConexiuneA 2 fire ecranate Sectiune cablu recomandataA (0.8-2.5)mm2 MaterialA ABS-rosu DimensiuneA 97x94x47 mm GreutateA 200.00 grame A

  Buton adresabil de alarmare incendiu, cf. EN54-11 si EN54-17. Model NOU. Design compact. Usor de armat/testat datorita cheiei special concepute. Izolator inclus, sticla cu revenire, conexiune pe 2 fire, indicator…
 • Kit sistem de detectie incendiu adresabil 20 senzori

  Kit sistem de detectie incendiu adresabil 20 senzori

  Kit sistem de detectie incendiu adresabilA20 senzori. Contine centrala de alarma adresabila o bucla ,A20 senzori de fum,A4Abutoane siA4Asirene de interior, o sirena de exterior A ATENTIE!ALegea va obliga sa montati o lampa de emergenta acolo unde este instalata centrala de detectie incendiu. Vezi produse asociate sau clickA aici

  Kit sistem de detectie incendiu adresabilA20 senzori. Contine centrala de alarma adresabila o bucla ,A20 senzori de fum,A4Abutoane siA4Asirene de interior, o sirena de exterior A ATENTIE!ALegea va obliga sa…
 • Modul interfata BMS UniPOS MODBRUS RTU

  Modul interfata BMS UniPOS MODBRUS RTU

  Interfata pentru comunicatia intre sistemele BMS si seria adresabila UNIPOS IFS7000. Transforma o interfata RS-232 in RS-485.

  Interfata pentru comunicatia intre sistemele BMS si seria adresabila UNIPOS IFS7000. Transforma o interfata RS-232 in RS-485.
 • Interfata de conectare RS232

  Interfata de conectare RS232

  Interfata RS232/Ethernet pentru conectarea centralelor UNIPOS la PC prin Internet.

  Interfata RS232/Ethernet pentru conectarea centralelor UNIPOS la PC prin Internet.
 • Sirena de interior adresabila Unipos FD7204D

  Sirena de interior adresabila Unipos FD7204D

  Sirena cu flash adresabila de interior. Alimentarea se face de pe bucla de semnal si are izolator inclus. Nivelul sunetului este de 80dB/ 1m. Consum in mod lucru 390uA, in alarma 8mA. Aceasta sirena nu necesita soclu. A A Caracteristici: A Alimentare din bucla Tensiune alimentareA15-30VDC Consum in mod de lucru acumulator incarcatA390uA Consum in mod de lucru acumulator descarcatA0.3-0.4 mA / 15-33VDC Consum in alarmaA8mA Nivel sunet la distanta de 1mA80dB Clasa de protectieAIPX2D Temperatura operareAminus 10 gr. C a plus 50 gr. C ConexiuneA2 fire ecranate Sectiune cablu recomandataA(0.8-2.5)mm2 Numar maxim de sirene in buclaA25 DimensiuneA134 x 36 x 112 mm GreutateA140.00 grame

  Sirena cu flash adresabila de interior. Alimentarea se face de pe bucla de semnal si are izolator inclus. Nivelul sunetului este de 80dB/ 1m. Consum in mod lucru 390uA, in…
 • KIT ANTIINCENDIU CONVENTIONAL 10 Senzori

  KIT ANTIINCENDIU CONVENTIONAL 10 Senzori

  KIT ANTIINCENDIU CONVENTIONAL 10 Senzori de fum cu soclu, o sirena de exterior, o sirena de interior si doua butoaneAconventionale de incendiu.A A ATENTIE!ALegea va obliga sa montati o lampa de emergenta acolo unde este instalata centrala de detectie incendiu. Vezi produse asociate sau clickA aici A Centrala de detectie la incendiu UNIPOS FS4000/2 A A In componenta avem o centrala de detectie incendiu UNIPOS FS4000/2 conventionala cu doua zone, 1 iesire controlabila, o iesire de avarie pe releu, afisaj cu LED-uri. Suporta pana la 64 detectori (Maxim 32/ zona) . A A A Centrala de detectie la incendiu poate sa: A A A – A A A AControleze zonele de alarma si iesirile controlabile in conditii de avarii si resetare automata – A A A ADetecteaza sau inlatura senzorul si reseteaza automat centrala -AAAAAAA Identifica punctul de apel manual -AAAAAAA Iluminare LED pentru starea de alarma si urgenta -AAAAAAA Intarziere a iesirilor pentru conditii de incendiu pentru o perioada de 1 pana la 7 minute dupa inregistrarea starii de incendiu -AAAAAAA Indicatie stare dispozitiv pentru transmiterea de date prin RS-485 – A A A ABuzzer pentru conditii de incendiu, dar si pentru conditii de avarie A A A A Detector de fum optic A Detector de fum optic UNIPOS FD8030 cu soclu pentru o suprafata cu diametru 15m (174 Amp) . Se instaleaza la o inaltime maxima de 11 metri . In pachet aveti inclus si soclu de montaj. A A A A Sirena de incendiu de interior A Sirena de incendiu de interior conventionala cu flashA Unipos SV2002F. Culoare Rosie.Sirena conventionala cu avertizare sonora (112dB) si luminoasaA. Se alimenteaza direct din acumulatorul centralei de alarma A A A A Sirena incendiu de exterior Unipos SB112F A Este o sirena de exterior pentru sisteme de detectie incendiu conventionale. Este o sirena cu avertizare sonora >118dB si luminoasa cu lampa de 24V/5WAprodusa din otel acoperit cu polimer.A A A A A In pachet gasiti: A 1 XA Centrala de detectie la incendiu UNIPOS FS4000/2 1 XA Sirena de incendiu exterior marca UNIPOS SB112F 1 XA Sirena incendiu interior UNIPOSA 10 XA Detector de fum conventional optic UNIPOS FD8030 10 xA Soclu detectori conventionali 2 XA Buton de incendiu conventional UNIPOS FD3050 A A A A Manual instructiuni Instructiuni centrala

  KIT ANTIINCENDIU CONVENTIONAL 10 Senzori de fum cu soclu, o sirena de exterior, o sirena de interior si doua butoaneAconventionale de incendiu.A A ATENTIE!ALegea va obliga sa montati o lampa…
 • Detector adresabil crestere temperatura Unipos FD7120

  Detector adresabil crestere temperatura Unipos FD7120

  Detector adresabil crestere temperatura Unipos FD7120 este un detector de gradient adresabil de temperatura proiectat pentru a oferi avertizare timpurie de un posibil incendiu, el reactioneaza la o rata sensibila de crestere a temperaturii sau la atingerea unui prag fix de temperatura fixa. Atentie, nu are soclu inclus dar are izolator de bucla. Tensiune alimentare: 15V – 30V CC Curent in modul activ: 310 mA Sensibilitate: conform cu EN 54-5:2000 Raza protejata: cerc cu diametrul de 10 m Inaltimea de instalare: pana la 11 m Grad de protectie carcasa: IP 43 Temp. de operare: -10 la +55 grade C Umiditatea relativa: 95%, la 40 grade C Diametru baza: 100 mm Greutate (inclusiv de baza): 0,100 kg

  Detector adresabil crestere temperatura Unipos FD7120 este un detector de gradient adresabil de temperatura proiectat pentru a oferi avertizare timpurie de un posibil incendiu, el reactioneaza la o rata sensibila…
 • Repetor centrale incendiu adresabile Unipos IFS7002R

  Repetor centrale incendiu adresabile Unipos IFS7002R

  Repetor centrale incendiu adresabile Unipos IFS7002R Aeste un repetor pentru centralele de incendiu IFS 7002, cu afisaj grafic ‘touch screen’ si LED, buzer incorporat.AInterfata pentru comunicatie cu centrale 7002 si cu calculator, port PS2 pentru tastatura, grad de protectie IP 40, tensiune de alimentare 12V – 30V DC sursa de alimentare externa. Modul repetor centrale incendiu Tensiune de alimentare: 12V – 30V DC Grad de protectie carcasa: IP 40 Temp. de operare: -5 la +40 grade C Afisaj grafic LCD touch screen Port PS2 pentru tastatura Afisaje mesaje text Buzer incorporat Indicare cu LED-uri evenimente Dimensiuni: 290 x 219 x 46 mm Greutate modul: 1000 g

  Repetor centrale incendiu adresabile Unipos IFS7002R Aeste un repetor pentru centralele de incendiu IFS 7002, cu afisaj grafic 'touch screen' si LED, buzer incorporat.AInterfata pentru comunicatie cu centrale 7002 si…
 • Modul iesire releu UniPOS RM1

  Modul iesire releu UniPOS RM1

  Modul iesire de releu (8A/250 Vac) pentru conectarea la iesirile de 28 Vdc ale centralelor.

  Modul iesire de releu (8A/250 Vac) pentru conectarea la iesirile de 28 Vdc ale centralelor.
 • Centrala de incendiu cu 8 zone UniPOS FS5200

  Centrala de incendiu cu 8 zone UniPOS FS5200

  Centrala de detectie si semnalizare pentru incendiu FS5200 cu 8 zone de detectie de la Unipos. Aceasta centrala poate fii extinsa pana la un numar maxim de 32 de zone cu pana la 32 de detectoare pe aceeasi zona. FS5200 are iesire programabila si iesire de alarma supervizate. Cu un panou de comanda tip LCD cu 4 linii si 20 de simblouri, FS5200 este relativ usor de operat pentru toate categoriile de useri.

  Centrala de detectie si semnalizare pentru incendiu FS5200 cu 8 zone de detectie de la Unipos. Aceasta centrala poate fii extinsa pana la un numar maxim de 32 de zone…
 • Indicator de semnalizare acustic UniPOS

  Indicator de semnalizare acustic UniPOS

  Indicator acustic de semnalizare la distanta – pentru detectorii montati in tavanul fals- tensiune de alimentare (5 30) Vdc- presiune acustica 60 DbM.

  Indicator acustic de semnalizare la distanta - pentru detectorii montati in tavanul fals- tensiune de alimentare (5 30) Vdc- presiune acustica 60 DbM.
 • Centrala detectie incendiu 128 detectori 4 zone Unipos FS4000-4

  Centrala detectie incendiu 128 detectori 4 zone Unipos FS4000-4

  Centrala detectie incendiu conventional max 128Adetectori Unipos FS4000-4.A Centrala de detectie la incendiu Unipos FS4000/4 Aeste o centrala conventionala de incendiu cu 4Azone, 1 iesire controlabila, 1 iesire de avarie pe releu, afisaj cu LED-uri, cu un numar maxim de 32 detectore pe zona, rezistenta unei singure zone este de maxim 100 ohmi, tip de conectare zona cu 2 fire, buzer incorporat, tensiune de alimentare la retea 187V – 252V AC, 50/60 Hz iar tensiunea de acumulator este de 28V DC. Performanta: -AAAAAAA Control pe zonele de alarma si iesiri controlabile in conditii de avarie (scurt circuit si intrerupere) si resetare automata -AAAAAAA Detectia sau inlaturarea senzorului si resetarea automata -AAAAAAA Identificarea punctelor de apel manual -AAAAAAA Iluminare LED pentru starea de alarma si urgenta -AAAAAAA Intarziere a iesirilor pentru conditii de incendiu pentru o perioada de 1 pana la 7 minute dupa inregistrarea starii de incendiu -AAAAAAA Indicatie stare dispozitiv pentru transmiterea de date prin RS-485 -AAAAAAA Incorporat buzzer pentru conditii de incendiu, dar si pentru conditii de avarieA A ATENTIE!ALegea va obliga sa montati o lampa de emergenta acolo unde este instalata centrala de detectie incendiu. Vezi produse asociate sau clickA aici

  Centrala detectie incendiu conventional max 128Adetectori Unipos FS4000-4.A Centrala de detectie la incendiu Unipos FS4000/4 Aeste o centrala conventionala de incendiu cu 4Azone, 1 iesire controlabila, 1 iesire de avarie…
 • Centrala detectie incendiu conventional max 256 detectori Unipos FS4000-8

  Centrala detectie incendiu conventional max 256 detectori Unipos FS4000-8

  Centrala de detectie la incendiu Unipos FS4000/8 Aeste o centrala conventionala de incendiu cu 8Azone, 1 iesire controlabila, 1 iesire de avarie pe releu, afisaj cu LED-uri, cu un numar maxim de 256Adetectore pe zona, rezistenta unei singure zone este de maxim 100 ohmi, tip de conectare zona cu 2 fire, buzer incorporat, tensiune de alimentare la retea 187V – 252V AC, 50/60 Hz iar tensiunea de acumulator este de 28V DC. Performanta: -AAAAAAA Control pe zonele de alarma si iesiri controlabile in conditii de avarie (scurt circuit si intrerupere) si resetare automata -AAAAAAA Detectia sau inlaturarea senzorului si resetarea automata -AAAAAAA Identificarea punctelor de apel manual -AAAAAAA Iluminare LED pentru starea de alarma si urgenta -AAAAAAA Intarziere a iesirilor pentru conditii de incendiu pentru o perioada de 1 pana la 7 minute dupa inregistrarea starii de incendiu -AAAAAAA Indicatie stare dispozitiv pentru transmiterea de date prin RS-485 -AAAAAAA Incorporat buzzer pentru conditii de incendiu, dar si pentru conditii de avarieA A ATENTIE!ALegea va obliga sa montati o lampa de emergenta acolo unde este instalata centrala de detectie incendiu. Vezi produse asociate sau clickA aici

  Centrala de detectie la incendiu Unipos FS4000/8 Aeste o centrala conventionala de incendiu cu 8Azone, 1 iesire controlabila, 1 iesire de avarie pe releu, afisaj cu LED-uri, cu un numar…
 • Modul cu 3 intrari 6 iesiri adresabili UniPOS FD7203

  Modul cu 3 intrari 6 iesiri adresabili UniPOS FD7203

  Modul de comanda adresabila – 3 intrari/6 iesiri. Permite producerea si transmiterea unui semnal electric catre dispozitive externe, ex: actuatoare, trape desfumare, lifturi, usi, etc. Izolator inclus. Alimentare din bucla de alimentare.

  Modul de comanda adresabila - 3 intrari/6 iesiri. Permite producerea si transmiterea unui semnal electric catre dispozitive externe, ex: actuatoare, trape desfumare, lifturi, usi, etc. Izolator inclus. Alimentare din bucla…
 • Detector de fum si temperatura adresabil UniPOS FD7160, 10 m, LED 360, izolator scurtcircuit

  Detector de fum si temperatura adresabil UniPOS FD7160, 10 m, LED 360, izolator scurtcircuit

  FD7160 este un detector multi-senzor adresabil de la UniPOS conceput pentru a avertiza cu privire la starea de incendiu, urmarind un prag fix al concentratiei de fum sau rata de crestere a temperaturii sau temperatura fixa. Principiul de functionare al senzorului de fum este bazat pe intreruperea razelor IR cauzata de intrarea particulelor de fum in camera optica, iar principiul pentru detectia caldurii se bazeaza alterarea rezistente ohmice in termistor, ca rezultat al modificarii temperaturii ambientale. Sensibilitatea la fum si clasa de temperatura sunt programabile de la centrala prin protocolul de schimb de date specializat UniTALK. DF7160 acopera o arie cu diametru de 10 m, fiind montat la o inaltime maxima de 8 m. Dispune de indicator LED cu vizualizare 360°, izolator la scurtcircuit si se monteaza utilizand un soclu DB7100. Carcasa alba din ABS plastic ii confera gradul de protectie IP43 impotriva factorilor externi (apa, praf etc.). Se alimenteaza la 15 – 30 VDC si functioneaza la temperaturi cuprinse intre -10° si +55°C.

  FD7160 este un detector multi-senzor adresabil de la UniPOS conceput pentru a avertiza cu privire la starea de incendiu, urmarind un prag fix al concentratiei de fum sau rata de…
 • Soclu cu iesire pe releu pentru detector de fum Unipos DB8000R

  Soclu cu iesire pe releu pentru detector de fum Unipos DB8000R

  Soclu cu iesire pe releu pentru detector de fum Unipos DB8000R.ASoclu cu releu pentru detectorii Aconventionali din seria FD80xx. ALa activarea senzorului permite comanda de releu NO/NC la un dispozitiv extern (ex. Centrala alarma efractie, electrovalva, etc). A /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name: Table Normal ; mso-style-parent: ; line-height:115%; font-size:11.0pt; font-family: Calibri , sans-serif ; mso-fareast-font-family: Times New Roman ; mso-bidi-font-family: Times New Roman ;} table.MsoTableGrid {mso-style-name: Table Grid ; border:solid black 1.0pt; font-size:11.0pt; font-family: Calibri , sans-serif ; mso-bidi-font-family: Times New Roman ;}

  Soclu cu iesire pe releu pentru detector de fum Unipos DB8000R.ASoclu cu releu pentru detectorii Aconventionali din seria FD80xx. ALa activarea senzorului permite comanda de releu NO/NC la un dispozitiv…
 • Capac de protectie din plastic UniPOS PTC

  Capac de protectie din plastic UniPOS PTC

  Capac de protectie din plastic transparent pentru butoanele seriile FD7150 & FD3050.

  Capac de protectie din plastic transparent pentru butoanele seriile FD7150 & FD3050.
 • Interfata de conectare pentru centrala de incendiu RS232-485

  Interfata de conectare pentru centrala de incendiu RS232-485

  Interfata de conectare pentru centrala de incendiu RS232-485.AInterfata multifunctionala programabila pentru conectarea centralelor din seria FS5000, FS5200E, FS4000 la un repetor sau la PC

  Interfata de conectare pentru centrala de incendiu RS232-485.AInterfata multifunctionala programabila pentru conectarea centralelor din seria FS5000, FS5200E, FS4000 la un repetor sau la PC
 • Soclu standard pentru detectori adresabili UniPOS DB7100, alb

  Soclu standard pentru detectori adresabili UniPOS DB7100, alb

  DB7100 este un soclu standard pentru detectorii adresabili din seria 7100 de la UniPOS.

  DB7100 este un soclu standard pentru detectorii adresabili din seria 7100 de la UniPOS.
 • KIT ANTIINCENDIU CONVENTIONAL 18 Senzori cu sirena si buton

  KIT ANTIINCENDIU CONVENTIONAL 18 Senzori cu sirena si buton

  KIT ANTIINCENDIU CONVENTIONAL 18 Senzori de fum cu soclu, sirena exterior + interior si 4 butoane conventionale de incendiu.A A A ATENTIE!ALegea va obliga sa montati o lampa de emergenta acolo unde este instalata centrala de detectie incendiu. Vezi produse asociate sau clickA aici A A A Centrala de detectie la incendiu UNIPOS FS4000/2 A Acest kit contine o centrala de detectie la incendiu cu doua zone conventionala UNIPOS FS4000/2. Aceasta centrala suporta pana la 32 detectori pe fiecare zona (maxim 64 total) .A A A A Functiile centralei de detectie la incendiu sunt: A A Controlul zonelor de alarma Controlul iesirilor controlabile Contorl in conditii de avarii si resetare automata Identifica punctul de apel manual Illuminare LED Buzzer incorporat Intarziere a iesirilor pentru conditii de incendiu intre 1-7 minute dupa inregistrarea starii de incendiu Informatii stare dispozitiv, transmiterea date prin RS-485 A A A Detector de fum optic conventional A In acest pachet gasiti 18 senzori de fum cu detectie optica UNIPOS FD8030 . Include si soclu de montaj. Fiecare detector se poate folosii pentru o suprafata cu diametru 15m (174 Amp) . Se instaleaza la o inaltime maxima de 11 metri .A A A A Sirena incendiu exterior Unipos SB112F A Este o sirena de exterior pentru sisteme de detectie incendiu conventionale. Este o sirena cu avertizare sonora >118dB si luminoasa cu lampa de 24V/5WAprodusa din otel acoperit cu polimer.A A A A A Sirena incendiu interior A Sirena de incendiu de interior conventionala cu flashA Unipos SV2002F. Culoare Rosie.Sirena conventionala cu avertizare sonora (112dB) si luminoasaA. Se alimenteaza direct din acumulatorul centralei de alarma A A A A A In pachet gasiti: A 1 XACentrala de detectie incendiu UNIPOS FS4000/2 1 XASirena incendiu exterior marca UNIPOS SB112F 1 XASirena incendiu interior UNIPOS 18 XADetector de fum conventional optic UNIPOS FD8030 18 xASoclu detectori conventionali 4AXAButon manual de alarmare incendiu conventional UNIPOS FD3050 A A Manual de instructiuni Instructiuni centrala

  KIT ANTIINCENDIU CONVENTIONAL 18 Senzori de fum cu soclu, sirena exterior + interior si 4 butoane conventionale de incendiu.A A A ATENTIE!ALegea va obliga sa montati o lampa de emergenta…
 • Buton de incendiu wireless UniPOS VIT50, element elastic, LED, aparent

  Buton de incendiu wireless UniPOS VIT50, element elastic, LED, aparent

  VIT50 este un buton de incendiu adresabil wireless cu montaj la interior de la UniPOS. Butonul dispune de un element elastic pentru activare, o cheie de test si un indicator LED. Carcasa ii confera gradul de protectie IP40 impotriva factorilor externi (apa, praf etc.) si functioneaza la temperaturi cuprinse intre -10°C si +60°C. Se alimenteaza cu baterii Li-SOCI2 de 3.6 V, 2600 mA/h cu autonomie de pana la 3 ani si dispune de baterie pentru backup cu autonomie de pana la 7 zile.

  VIT50 este un buton de incendiu adresabil wireless cu montaj la interior de la UniPOS. Butonul dispune de un element elastic pentru activare, o cheie de test si un indicator…
 • Protectie la supratensiuni UniPOS DNP8, 20 kA, 1 ns, 45.7 V

  Protectie la supratensiuni UniPOS DNP8, 20 kA, 1 ns, 45.7 V

  DNP8 este o unitate de protectie la supratensiune proiectata pentru a proteja dispozitivele electronice de pulsul electromagnetic al trasnetului, compatibila cu centrale conventionale de la UniPOS. Atunci cand trasnetul loveste, unitatea limiteaza tensiunea maxima a liniei la 150/180V, iar terminalele centralei la 46V pentru unitate. Carcasa rezistenta fabricata din materiale de inalta calitate ii confera gradul de protectie IP40 impotriva factorilor externi (apa, praf etc.) si permite functionearea la temperaturi cuprinse intre -10°C si +60°C, utilizand o tensiune nominala de 28 VDC.

  DNP8 este o unitate de protectie la supratensiune proiectata pentru a proteja dispozitivele electronice de pulsul electromagnetic al trasnetului, compatibila cu centrale conventionale de la UniPOS. Atunci cand trasnetul loveste,…
 • Modul de extensie 8 zone Unipos FS5201

  Modul de extensie 8 zone Unipos FS5201

  Modul de extensie 8 zone Unipos FS5201 A A Acest modul de extensie este compatibil cu centrala Unipos FS5200. Impreuna cu aceasta se poate obtine urmatoarea configuratie: A FS5200 + FS5201: a 16 linii a 1 iesire controlabilaA a 2 iesiri de releu pentru incendiuA

  Modul de extensie 8 zone Unipos FS5201 A A Acest modul de extensie este compatibil cu centrala Unipos FS5200. Impreuna cu aceasta se poate obtine urmatoarea configuratie: A FS5200 +…
 • Centrala detectie incendiu conventional max 64 detectori Unipos FS4000-2

  Centrala detectie incendiu conventional max 64 detectori Unipos FS4000-2

  Centrala de detectie la incendiu Unipos FS4000/2 este o centrala conventionala de incendiu cu 2 zone, 1 iesire controlabila, 1 iesire de avarie pe releu, afisaj cu LED-uri, cu un numar maxim de 32 detectore pe zona, rezistenta unei singure zone este de maxim 100 ohmi, tip de conectare zona cu 2 fire, buzer incorporat, tensiune de alimentare la retea 187V – 252V AC, 50/60 Hz iar tensiunea de acumulator este de 28V DC. Manual de programare Seria FS4000 Performanta: -AAAAAAA Control pe zonele de alarma si iesiri controlabile in conditii de avarie (scurt circuit si intrerupere) si resetare automata -AAAAAAA Detectia sau inlaturarea senzorului si resetarea automata -AAAAAAA Identificarea punctelor de apel manual -AAAAAAA Iluminare LED pentru starea de alarma si urgenta -AAAAAAA Intarziere a iesirilor pentru conditii de incendiu pentru o perioada de 1 pana la 7 minute dupa inregistrarea starii de incendiu -AAAAAAA Indicatie stare dispozitiv pentru transmiterea de date prin RS-485 -AAAAAAA Incorporat buzzer pentru conditii de incendiu, dar si pentru conditii de avarieA A ATENTIE!ALegea va obliga sa montati o lampa de emergenta acolo unde este instalata centrala de detectie incendiu. Vezi produse asociate sau clickA aici

  Centrala de detectie la incendiu Unipos FS4000/2 este o centrala conventionala de incendiu cu 2 zone, 1 iesire controlabila, 1 iesire de avarie pe releu, afisaj cu LED-uri, cu un…
 • Centrala de incendiu adresabila 2 bucle 250 detectori Unipos FS7002-2

  Centrala de incendiu adresabila 2 bucle 250 detectori Unipos FS7002-2

  Centrala de incendiu adresabil Unipos IFS 7002-2 este o centrala de incendiu adresabila cu 125 de zone pe bucla avand o configuratie minima de 2 bucle alarmare, afisaj grafic si touch screen, timp de raspuns pentru activare detector fiind de 10 secunde, evenimente inregistrare pana la 9999, arhiva evenimente pana la 1023, rezistenta buclei semnalului de 100 Ohmi, 2 iesiri controlabile, 3 iesiri de releu si un grad de protectie al carcasei IP 40. Numarul de zone: 125 / bucla Bucle de alarma incendiu: 2 Rezistenta buclei semnalului: 100 Ohmi Numarul de dispozitive pe ramura: 32 Timp de raspuns activare detector: 10 sec Evenimentele inregistrate: pana la 9999 Arhiva evenimente: pana la 1023 Afisaj grafic LCD cu touch screen Tensiune de alimentare: 220/230V AC, 50/60Hz Iesiri releu 30VDC/1A : 3 Iesiri controlabile 28V DC/1A: 2 Interfata RS 232 sau RS 485: 1 Interfata CAN: 2 Grad de protectie: IP 40 Temp. de operare: -5 la +40 grade C Dimensiuni: 480 x 445 x 100 mm Greutate fara acumulatori: 7.1 kg A A ATENTIE!ALegea va obliga sa montati o lampa de emergenta acolo unde este instalata centrala de detectie incendiu. Vezi produse asociate sau clickA aici

  Centrala de incendiu adresabil Unipos IFS 7002-2 este o centrala de incendiu adresabila cu 125 de zone pe bucla avand o configuratie minima de 2 bucle alarmare, afisaj grafic si…
 • Detector de temperatura wireless UniPOS VIT20

  Detector de temperatura wireless UniPOS VIT20

  VIT20 este un detector de temperatura wireless proiectat pentru a oferi avertizare de un posibil incendiu. Acest dispozitiv reactioneaza la o rata sensibila de crestere a temperatuirii sau la atingerea unui prag fix de temperatura pe o zona de aproximativ 50 mp (un cerd cu diametru de 8 metri). Baterii si soclu incluse!

  VIT20 este un detector de temperatura wireless proiectat pentru a oferi avertizare de un posibil incendiu. Acest dispozitiv reactioneaza la o rata sensibila de crestere a temperatuirii sau la atingerea…
 • Centrala de incendiu Unipos 8 zone extensibila la 32 FS5200

  Centrala de incendiu Unipos 8 zone extensibila la 32 FS5200

  Centrala de incendiu Unipos 8 zone extensibila la 32 FS5200.ACentrala conventionala 8 zone extensibila la 32 zone. pe fiecare zona se pot conecta pana la 32 dispozitive conventionale. 2 iesiri releu pentru conditie de alarma, 1 iesire programabila, 1 iesire releu semnalizare defecte. Posibilitate extensie pana la 32 zone prin intermediul modulelor FS5201 si FS5202. Optional modul comunicare RS232/RS485 . Capacitate 2 acumulatori 12V/12Ah. Producator: UNIPOS Tip: Centrala de incendiu conventionala – 8 zone extensibila la 32 Numar zone: 8 Numar maxim de zone: 32 Numar maxim de detectoare pe linie: 32 Rezistenta maxima pe linie: 100Ohmi Iesiri alarma supervizate: 2 – (3A/125V AC, 3A/30V DC) Iesiri semnalizare defect: 1 – (3A/125V AC, 3A/30V DC) Iesire programabila: 1 (24A5)V/0.5Ah Panou comanda: LCD 4 linii/20 simboluri (buzzer incorporat) Tensiune alimentare: 220/230V Frecventa: 50Hz Tip acumulatori: plumb, gel A ATENTIE!ALegea va obliga sa montati o lampa de emergenta acolo unde este instalata centrala de detectie incendiu. Vezi produse asociate sau clickA aici

  Centrala de incendiu Unipos 8 zone extensibila la 32 FS5200.ACentrala conventionala 8 zone extensibila la 32 zone. pe fiecare zona se pot conecta pana la 32 dispozitive conventionale. 2 iesiri…
 • Soclu detectori adresabili Unipos DB7100

  Soclu detectori adresabili Unipos DB7100

  Socul detectori adresabili Unipos DB7100. Se utilizeaza obligatoriu pentru toti detectorii adresabili de la Unipos

  Socul detectori adresabili Unipos DB7100. Se utilizeaza obligatoriu pentru toti detectorii adresabili de la Unipos
 • Centrala de incendiu adresabila Unipos IFS7002-4, 4 bucle, 500 zone

  Centrala de incendiu adresabila Unipos IFS7002-4, 4 bucle, 500 zone

  Centrala adresabila cu 4 bucle IFS7002-4 Unipos este un dispozitiv versatil de mare incredere oferind utilizatorului un potential neasteptat in proiectarea, instalarea si operarea sistemelor de alarma de incendiu adresabile.

  Centrala adresabila cu 4 bucle IFS7002-4 Unipos este un dispozitiv versatil de mare incredere oferind utilizatorului un potential neasteptat in proiectarea, instalarea si operarea sistemelor de alarma de incendiu adresabile.
 • Centrala de incendiu adresabila UniPOS IFS7002, 2 bucle, 250 zone, 60 detectori/zona

  Centrala de incendiu adresabila UniPOS IFS7002, 2 bucle, 250 zone, 60 detectori/zona

  IFS7002-2 este o centrala de incendiu multifunctionala de la UniPOS, care ofera utilizatorului un potential neasteptat in proiectarea, instalarea si functionarea sistemelor de alarma de incendiu adresabile. Centrala dispune de 2 bucle de alarma si 1 bucla de alimentare, care accepta un numar maxim de 125 de dispozitive per bucla si 250 de zone, care la randul lor accept pana la 60 de detectori per zona. De asemenea, are 2 iesiri monitorizate, 2 iesiri de releu pentru incendiu si 1 pentru avarie. Integreaza un ecran LCD tactil pentru vizualizarea mesajelor, un buzzer intern si indicatori LED pentru principalele evenimentele si conditii. Centrala si toate dispozitivele conectate la buclele de semnal sunt programabile pe deplin, iar adresarea automata a dispozitivelor evita duplicarea adreselor. Carcasa ii confera gradul de protectie IP40 impotriva factorilor externi (praf, apa etc.) si functioneaza la temperaturi cuprinse intre -5°C si +40°C. Se alimenteaza la 220/230 VAC, 50/60 Hz si accepta 2 acumulatori backup de 12 VDC, 18 Ah.

  IFS7002-2 este o centrala de incendiu multifunctionala de la UniPOS, care ofera utilizatorului un potential neasteptat in proiectarea, instalarea si functionarea sistemelor de alarma de incendiu adresabile. Centrala dispune de…
 • Sirena conventionala de interior cu flash, UNIPOS FD8204CS

  Sirena conventionala de interior cu flash, UNIPOS FD8204CS

  Sirena pentru sisteme de avertizare la incendiu conventionale. Include avertizare sonora si luminoasa. CuAun designAelegant si compact noua sirena de alarma cu flash produsa de UniPOS, poate fi integrata in orice sistem de alarma la incendiu. SirenaANU NECESITA soclu, avand conectori interni. Montarea sirenei se face direct pe perete.A SirenaAFD8204CS este in conformitate cu EN54 si corespunde standardelor europene in vigoare. Model / producatorA Unipos Presiune acusticaA 90 dB Soclu montajA nu este necesar Iluminare in alarmaA LED Tensiune alimentareA 15-30V DC Consum in alarmaA 9mA LA 24 V DC Temperatura de functionareA -10A ~ +50 AC DimensiuniA A100, h47 mm Grad de protectieA IP40 MaterialA ABS

  Sirena pentru sisteme de avertizare la incendiu conventionale. Include avertizare sonora si luminoasa. CuAun designAelegant si compact noua sirena de alarma cu flash produsa de UniPOS, poate fi integrata in…
 • Modul repetor Wireless UNIPOS VIT02

  Modul repetor Wireless UNIPOS VIT02

  UniPOS VIT02 este un repetor wireless necesar pentru marirea zonei de acoperire a centralei. Iesire monitorizata pentru semnalizare stare alarma. Se poate dota cu o baterie pentru back-up de 12V/1.2Ah (nu este inclus).

  UniPOS VIT02 este un repetor wireless necesar pentru marirea zonei de acoperire a centralei. Iesire monitorizata pentru semnalizare stare alarma. Se poate dota cu o baterie pentru back-up de 12V/1.2Ah…
 • Indicator acustic pentru senzori montati in tavan Unipos RI31S

  Indicator acustic pentru senzori montati in tavan Unipos RI31S

  Indicator acustic pentru senzori montati in tavan Unipos RI31S.AEste montat la vedere, si indica prin semnal acusticAdetectia unui senzor montat spre exemplu intru-un tavan castetat. A Descriere: Indicator acustic de semnalizare pentru senzorii montati in tavan. Tensiune alimentare 5-30 V DC, consum in alarma 11mA dimensiune 75x75x22 mm.

  Indicator acustic pentru senzori montati in tavan Unipos RI31S.AEste montat la vedere, si indica prin semnal acusticAdetectia unui senzor montat spre exemplu intru-un tavan castetat. A Descriere: Indicator acustic de…
 • Carcasa detectie fum in conducte UniPOS YKB02K, conventional

  Carcasa detectie fum in conducte UniPOS YKB02K, conventional

  Carcasa pentru detectia fumului in conducte (aspiratie), include detector de fum conventional si indicator LED la distanta, detecteaza prezenta fumului in fluxul de aer din tubulaturile compartimentelor de ventilatie.

  Carcasa pentru detectia fumului in conducte (aspiratie), include detector de fum conventional si indicator LED la distanta, detecteaza prezenta fumului in fluxul de aer din tubulaturile compartimentelor de ventilatie.
 • Modul repetor centrale incendiu UniPos FS5200R

  Modul repetor centrale incendiu UniPos FS5200R

  Unipos FS5200R este un repetor pentru centralele de incendiu FC5100, FS5200, FS5200E, FS4000, cu afisaj LED (4 linii, 20 caractere) difuzor incorporat- 2 iesiri de releu (1 semnalizare incediu, 1 semnalizare defect) si port RS485 pentru tastatura. Tensiunea de alimentare este 220/230V AC, 50Hz. Maxim 15 centrale (repetoare) care pot fi conectate la FC5200R. Temperatura de functionare porneste de la – 5 grade Celsius si poate ajunge pana la + 40.

  Unipos FS5200R este un repetor pentru centralele de incendiu FC5100, FS5200, FS5200E, FS4000, cu afisaj LED (4 linii, 20 caractere) difuzor incorporat- 2 iesiri de releu (1 semnalizare incediu, 1…
 • Sirena incendiu de exterior Unipos SB112F

  Sirena incendiu de exterior Unipos SB112F

  Sirena incendiu de exterior Unipos SB112F. Pentru sisteme de detectie la incendiu conventional de la Unipos.AModelul de sirena este special creat pentru semnalizarea sonora in conditii de incendiu. Sirena este compatibila cu toate centralele. Sirena este foarte rezistenta, fiind produsa din otel acoperit cu polimer. Sirena include lampa de 24V/5W care are o frecventa de 1.5Hz in modul de alarma. Alimentare AAAA 12-30VDC Consum in 24V AAAA 200 mA Nivel de sunet AAAA >118dB Fregventa AAAA 2.8 kHz a 3.2 kHz Modulare fregventa AAAA 1.5 Hz Lampa AAAA 24V / 5 W Lumina lampa AAAA 10 W Dimensiuni AAAA 205 x 175 x 75 mm

  Sirena incendiu de exterior Unipos SB112F. Pentru sisteme de detectie la incendiu conventional de la Unipos.AModelul de sirena este special creat pentru semnalizarea sonora in conditii de incendiu. Sirena este…
 • Detector de flacara UNIPOS FD8040

  Detector de flacara UNIPOS FD8040

  Detector de flacara UNIPOS FD8040 .ADetector conventional de flacara. Indicator optic semnalizare, unghi de detectie 45 grade. Consum 300IA in standby, 8-25mA in alarma. Recomandat de montat in zonele cu materiale inflamabile care nu produc fum. Procesare sepctru Infrarosu (IR). Timp de reactie: 5s, 10s, 20s. Fara soclu – utilizeaza soclul din seria 8000.

  Detector de flacara UNIPOS FD8040 .ADetector conventional de flacara. Indicator optic semnalizare, unghi de detectie 45 grade. Consum 300IA in standby, 8-25mA in alarma. Recomandat de montat in zonele cu…
 • Centrala de incendiu wireless UniPOS VIT01, 15 zone, 20-32 dispozitive, 4096 evenimente

  Centrala de incendiu wireless UniPOS VIT01, 15 zone, 20-32 dispozitive, 4096 evenimente

  VIT01 este o centrala de incendiu wireless de la UniPOS conceputa pentru securitatea, gestionarea si controlul dispozitivelor de alarma antiincendiu wireles. Centrala VIT01 dispune de 15 zone si poate accepta pana la 32 de dispozitive, dintre care maxim 20 pot fi conectate direct pe centrala (14x dispozitive, 6x routere), iar restul prin routere VIT02. De asemenea, are 2 iesiri monitorizate de 24 V DC/1 A si 2 iesiri releu de 3 A/125 V AC, 3 A/30 V DC (1x incendiu, 1x avarie), avand optiunea de intarziere la activare a iesirilor de incendiu in interval de 1 – 10 minute. VIT01 va pune la dispozitie un ecran LCD iluminat pentru a vizualiza modurile de operare ale sistemului, indicator LED dedicat zonei pentru starea de avertizare la incendiu si avarie, restaurare automata din starea de avarie (dupa ce cauza defectiunii a fost eliminata), moduri de test usor de utilizat pentru toate componentele sistemului si test radio (fara instrumente suplimentare). Utilizand tastatura integrata, se pot configura modurile de operare, parametrii detectorilor, a controlerelor de comunicare si a iesirilor, iar indicatorii LED semnalizeaza situatiile de urgenta pe zone si pe intreg sistemul. VIT01 este capabila de a arhiva pana la 4096 de evenimente, indicand timpul si tipul evenimentului, permitand astfel o analiza perfecta a actiunilor, iar prin intermediul interfetei serial RS232/RS485 veti putea conecta centrala la PC/dispozitive externe. Se alimenteaza la 220/230 V 50 Hz, acceptand 2x acumulatori backup de 12 V DC/1.2 – 4.5 Ah, si functioneaza la temperaturi cuprinse intre -5°C si +40°C.

  VIT01 este o centrala de incendiu wireless de la UniPOS conceputa pentru securitatea, gestionarea si controlul dispozitivelor de alarma antiincendiu wireles. Centrala VIT01 dispune de 15 zone si poate accepta…
 • Modul adresabil 10 IN / 16 OUT Unipos FD7203O

  Modul adresabil 10 IN / 16 OUT Unipos FD7203O

  Modul adresabil 10 IN / 16 OUT UniposA FD7203O A Unitate de comanda adresabila – 10 intrari/16 iesiri. Permite producerea si transmiterea unui semnal electric catre dispozitive externe, ex: actuatoare, trape desfumare, lifturi, usi, etc. Izolator inclus. Alimentare din bucla de alimentare sau sursa externa. ProducatorA UNIPOS TipA Unitate de comanda adresabil – 10 intrari/16 iesiri Bucla de detectie Tensiune alimentareA 15-30VDC Consum in mod de lucruA <350 ?A Consum in alarmaA 3mA Bucla de alimentare Tensiune alimentareA 12-30VDC Consum in mod de lucruA <35mA Consum in alarmaA max 1A IntrariA 10 Intrari programabile izolate galvanicA 8 Intrari monitorizate programabileA 2 IesiriA 16 Iesiri tip releu programabileA 3 Iesiri monitorizate programabileA 2 Iesiri aopen collectora programabileA 11 Temperatura operareA minus 5 gr. C a plus 40 gr. C UmiditateA <95% DimensiuneA 313x218x85mm Greutate (baza inclusa)A 1170.00 grame

  Modul adresabil 10 IN / 16 OUT UniposA FD7203O A Unitate de comanda adresabila - 10 intrari/16 iesiri. Permite producerea si transmiterea unui semnal electric catre dispozitive externe, ex: actuatoare,…
 • Modul acces si comanda sistem stingere UniPOS FD5301

  Modul acces si comanda sistem stingere UniPOS FD5301

  FD5301 de la UniPOS este un modul de acces si comanda de la distanta pentru sistemul de stingere. Este compatibil cu centrala de stingere FS5200E, avand afisaj LED, alimentare 28Vdc din centrala de stingere sau sursa externa fiind conform EN54-4.

  FD5301 de la UniPOS este un modul de acces si comanda de la distanta pentru sistemul de stingere. Este compatibil cu centrala de stingere FS5200E, avand afisaj LED, alimentare 28Vdc…

Cum să obtineti produse la ofertă online

Chiar dacă doriți să obtineti un anume produs fie ca doar sunteți interesat de ceva la modul general, puteți intrebuinta internetul în favoarea dvs. Acest articol vă infatiseaza câteva maniere de a cumpăra Unipos online, inclusiv cum să descoperiți cel mai bun magazin și să economisiti la costurile de livrare. În plus, veți afla ce trebuie făcut în situația în care doriți sa returnati ceva.

Achizitioneaza de pe un site în care poți avea încredere.
Atunci când obtinetii Unipos, este important să fiți sigur că site-ul este de încredere. Deși ați putea fi tentat să dați clic pe cele mai atrăgătoare oferte, ar trebui să fiți conștienți de posibilele semnale care ar trebui să vă avertizeze cu privire la practicile neconforme de afaceri ale site-ului. De exemplu, un site care este foarte nou, are fonturi neglijente și nu stapaneste limba romana poate să nu fie o afacere legitimă. Aceste site-uri ar putea încerca să fure informațiile cardului dvs. de credit.

Diminuarea costurilor de transport
Când cumpărați Unipos online, este foarte important să cunoasteti costul de transport înainte de a plasa comanda pentru ca fiindcă mai mulți factori pe care este necesar
sa ii luați în considerare, spre exemplu: zona de livrare și greutatea. Aceștia vor afecta costurile de transport. Un magazin online care se livrează numai pe plan intern este probabil să înregistreze costuri de expediere mai mici în comparație cu unul care livrează internațional.

Dacă volumul și/sau greutatea coletelor dvs. este mare, este posibil să puteți obține un preț de livrare mai redusă dacă lansați, pentru mai multe produse, o singura comanda unui unic magazin.
Reducerile de transport sunt de multe ori intalnite și prin mijlocirea anumitor firme de transport.
Locul unde se va face transportul va poate fi de folos pentru ca companiile de transport au în mod obișnuit preturi semnificativ mai mici pentru destinatari din orașele mari precum: București, Cluj, Baia Mare, Oradea, Suceava, Brașov, Botoșani, Constanta, Timișoara, Craiova, Miercurea Ciuc, Târgu Jiu, Bacău, Brăila, Galați etc.
Puteți să luați în considerare, pe de alta parte să vă alăturați unui program de reduceri pentru livrari, care poate oferi bonificatii în stransa legatura cu periodicitatea livrarilor.

Costurile de livrare sunt un aspect de descurajare important pentru achizițiile online, însă cu puțin efort există variante de a scade aceste costuri. Achizitia mai multor produse de la un singur magazin va conduce la scaderea numărului de livrari si, in acest mod, puteți face cumparaturile mai accesibile și puteți face economie de bani.

Retururi mereu simple

În cazul în care va procurati Unipos de pe internet, categoric vreti să aveți un mod de desfășurare simplu în ceea ce privește retururile.
Acest subiect va face achizițiile mai confortabile pentru clienți și va ajuta magazinele de pe internet să mențină costuri scăzute pe termen lung.
În medie, 58% dintre clienți doresc un proces de returnare fără probleme, iar 47% vor o etichetă de retur simplu de atașat la colet. Investiția într-un proces de returnare simplificat poate conduce la o creștere cu 12% a satisfacției clienților și o scădere cu 4% a cheltuielilor.

O mare parte a companiilor de retail au politici foarte stricte în ceea ce privește la returul produselor și bunurilor.
Totodată există și destule care au reguli mai indulgente. Mulți comercianți cu amănuntul utilizeaza lozinca: Clientul pe primul loc pentru realizarea procesul de retur.
Indiferent de procesul de returnare, majoritatea comercianților cu amănuntul solicită dovada cumpararii înainte de a aproba orice produs retur. Aceasta poate fi sub forma unei chitanțe, OP online sau chiar a unui bon de livrare, dacă achiziția s-a făcut prin internet. Personalul din prima linie poate încălca regulile uneori pentru a accelera acest aceasta actiune. Ei îl considera un serviciu bun pentru clienți.

O modalitate extrem de simpla de a reduce rata de returnare este aceea să vă asigurați că descrierea articolului și fotografiile acestuia sunt cât mai sugestive posibil și va pun la dispoziție toate detaliile de care este nevoie.

Noi am selectat cele mai însemnate magazine online din România pentru a putea achizitiona Unipos în cele mai bune condiții posibile și în cea mai mare siguranța.