Home » Kantech

Kantech

Cum să cumpărați articole la ofertă online

Chiar dacă doriți să cumpărați un anume articol sau doar sunteți interesat de ceva la modul general, puteți utiliza internetul în folosul dvs. Acest articol vă descrie câteva modalități de a achizitiona Kantech online, inclusiv cum să descoperiți cel mai bun magazin și să economisiti la costurile de expediere. Pe de alta parte, veți afla ce aveți de făcut în cazul în care doriți sa returnati ceva.

De ce sa cumperi dintr-un magazin online de încredere.
Atunci când cumpărații Kantech, este esențial să vă asigurați că site-ul este de încredere. Deși ați putea fi tentat să faceți clic pe cele mai atractive oferte, ar trebui să fiți conștienți de posibilele semnale care ar trebui să vă avertizeze cu privire la practicile neconforme de afaceri ale site-ului. De exemplu, un site care este foarte nou, are fonturi neglijente și nu stapaneste limba romana poate să nu fie o afacere legitimă. Aceste site-uri ar putea încerca să fure informațiile cardului dvs. de credit.

Evitarea costurilor mari de expediere
Când cumpărați Kantech online, este foarte important să determinați taxele de expediere înainte de a plasa comanda fiindcă există mai multe aspecte pe care se impune
sa ii luați în considerare, precum: zona de livrare și greutatea. Acestea vor influența taxele de expediere. Un magazin de comerț electronic care se expediază numai pe plan intern este probabil să aibă taxe de expediere mai mici în comparație cu unul care expediază internațional.

Dacă greutatea și/sau volumul comenzilor dvs. este mare, este posibil să puteți obține un preț de expediere mai redusă dacă transmiteți, pentru mai multe articole, o unică comanda unui unic magazin.
Taxele reduse de expediere sunt de multe ori se intalnesc și prin mijlocirea anumitor firme de expedieri.
Locația unde se va face transportul va poate ajuta fiindcă companiile de transport au în general preturi semnificativ mai mici pentru cumparatori din orașele mari după cum urmează: București, Cluj, Baia Mare, Oradea, Suceava, Brașov, Botoșani, Constanta, Timișoara, Craiova, Miercurea Ciuc, Târgu Jiu, Bacău, Brăila, Galați etc.
Puteți tineti cont de, pe de alta parte să vă alăturați unui program de recompense pentru livrari, care poate oferi bonusuri în raport periodicitatea expedierilor.

Taxele de livrare sunt un element de descurajare important pentru achizițiile online, dar cu puțin efort există modalități de a scade aceste costuri. Achizitia mai multor articole de la un singur magazin va conduce la scaderea numărului de livrari si, de aceea, puteți face achizițiile mai accesibile și puteți economisi bani.

Retururi mereu simple

Când va procurati Kantech online, în mod normal doriți să aveți un mod de desfășurare ușor în ceea ce privește retururile.
Acest aspect va face achizițiile mai confortabile pentru clienți și va ajuta magazinele online să mențină costuri scăzute pe termen lung.
În mod frecvent, 58% dintre clienți vor un mod de returnare fără probleme, iar 47% vor o etichetă de retur simplu de atașat la colet. Investiția într-un mod de returnare simplificat poate conduce la o creștere cu 12% a satisfacției clienților și o scădere cu 4% a cheltuielilor.

O mare parte a companiilor de retail au reguli foarte stricte cu privire la returul produselor și bunurilor.
Totodată există și destule care au reguli mai permisive. Mulți comercianți cu amănuntul folosesc lozinca: In primul rând clientul pentru realizarea procesul de retur.
Indiferent de politica de returnare, majoritatea comercianților cu amănuntul cer dovada achiziției înainte de a a fi de acord cu orice articol retur. Aceasta poate fi sub forma unei chitanțe, OP online sau chiar a unui bon de livrare, dacă cumpararea a fost făcută prin internet. Personalul din prima linie poate încălca regulile uneori pentru a grăbi acest proces. Ei îl considera un serviciu bun pentru cumparatori.

O modalitate foarte simpla de a diminua rata de returnare este aceea să vă asigurați că descrierea produsului și imaginile acestuia sunt cât mai sugestive posibil și va oferă toate detaliile utile.

Noi am selectionat cele mai importante magazine online din România pentru a putea achizitiona Kantech în cele mai bune condiții posibile și în cea mai mare siguranța.

Afișez toate cele 28 de rezultate

 • Cutie pentru centrala de acces Kantech KT-1-CAB-P, plastic

  Cutie pentru centrala de acces Kantech KT-1-CAB-P, plastic

  Cutie de plastic KT-1-CAB-P folosita pentru centrala de control acces Kantech KT-1-PCB, cu dimensiunea de 29.9 x 28.8 x 7.7 cm (H x W x D).

  Cutie de plastic KT-1-CAB-P folosita pentru centrala de control acces Kantech KT-1-PCB, cu dimensiunea de 29.9 x 28.8 x 7.7 cm (H x W x D).
 • Centrala control acces Kantech KT300

  Centrala control acces Kantech KT300

  Centrala de acces pentru maxim 2 cititoare W26 sau XSF (accepta doar un model / sistem); Extensibila la maxim 64 cititoare/ site (cu 32 centrale KT300); Memorie flash; Transformator inclus.

  Centrala de acces pentru maxim 2 cititoare W26 sau XSF (accepta doar un model / sistem); Extensibila la maxim 64 cititoare/ site (cu 32 centrale KT300); Memorie flash; Transformator inclus.
 • Cititor de proximitate Kantech P600W26, Wiegand 26, 12-28 V, 125 KHz

  Cititor de proximitate Kantech P600W26, Wiegand 26, 12-28 V, 125 KHz

  Kantech P600W26 este un cititor “Long Range” de proximitate independent, inchis etans (pentru protectie impotriva apei) conceput pentru folosirea lui in mediul intern cat si pe cel extern. Materialul din policarbonat se potriveste bine pe o garnitura din spuma, oferind protectie impotriva vremii.

  Kantech P600W26 este un cititor "Long Range" de proximitate independent, inchis etans (pentru protectie impotriva apei) conceput pentru folosirea lui in mediul intern cat si pe cel extern. Materialul din…
 • Cititor de proximitate cu tastatura Kantech SA-500, 1 usa, 5000 utilizatori, 12 V

  Cititor de proximitate cu tastatura Kantech SA-500, 1 usa, 5000 utilizatori, 12 V

  Controler Stand-alone cu cititor proximitate incorporat; Citire: 10 cm; 5000 utilizatori; 1 releu comanda + 1 releu auxiliar; Alimentare DE 12Vcc; Sursa de tensiune recomandata: 12 Vdc/1a; Material: plastic ABS; Culoare Gri; Afisaj LCD; 2 linii de 16 caractere, lumina fond; Distanta maxima intre controller si cititorul extern 150 m; 2 perechi torsadate AWG22; Intre controler si modulul de releu: 150 m; Intrare contact usa: NO sau NC; Intrare : REX: NO/NC selectabil, iesire releu: 3a/24VDC.

  Controler Stand-alone cu cititor proximitate incorporat; Citire: 10 cm; 5000 utilizatori; 1 releu comanda + 1 releu auxiliar; Alimentare DE 12Vcc; Sursa de tensiune recomandata: 12 Vdc/1a; Material: plastic ABS;…
 • Cititor de proximitate biometric Kantech KT-4GFXS-IO-W26, 10000 utilizatori, 1000000 evenimnete, 500 DPI

  Cititor de proximitate biometric Kantech KT-4GFXS-IO-W26, 10000 utilizatori, 1000000 evenimnete, 500 DPI

  Cititor amprenta + proximitate, 3 moduri autentificare (Prox + amprenta, numai Prox, numai amprenta) sensor optic 500 DPI, memorie interna 10000 useri/mod identificare 1:N sau 100000 useri/mod verificare 1:1, log de 1 milion tranzactii, iesire Wiegand26, functionare stand-alone.

  Cititor amprenta + proximitate, 3 moduri autentificare (Prox + amprenta, numai Prox, numai amprenta) sensor optic 500 DPI, memorie interna 10000 useri/mod identificare 1:N sau 100000 useri/mod verificare 1:1, log…
 • Licenta software management control acces corporate edition Kantech ENTRA-COR-6, 10240 controllere

  Licenta software management control acces corporate edition Kantech ENTRA-COR-6, 10240 controllere

  Kantech EntraPass Corporate este o versiune de soft pentru lucru cu sistemele de control acces in mod mai complex, si in special pe sisteme de operare Windows NT/2000/XP. Astfel, noua versiune EntraPASS este capabila sa satisfaca cele mai complicate cereri in domeniul sistemelor de control acces. Kantech a rezolvat, se pare, toate problemele legate de extinderea sistemelor de control acces integrate pe orice zona, prin noile facilitati de interconectare in retea prin orice suport de transmisii de date printre care amintim: Internet, Intranet, PTSN, ISDN, etc. Astfel, in noile versiuni EntraPASS, se pot ingloba in acelasi sistem pana la 10240 controllere, toate acestea raspandite oriunde in lume si interconectate prin retea LAN/WAN; Cu ajutorul statiilor de lucru (workstation maxim 8/sistem) se poate accesa orice componenta a sistemului, se poate opera manual asupra unei usi, a unei iesiri, a unui releu, se pot definii utilizatori, orare, nivele de acces, sarbatori, se pot genera rapoarte in cele mai diverse formate, printre care si cel “unanim recunoscut” de orice limbaj de lucru cu bazele de date: CSV. Statiile de lucru sunt configurabile independent pentru fiecare utilizator, oferind astfel o mare flexibilitate in operarea sistemului. De asemenea, fiecare operator isi poate defini 8 desktopuri in modul in care ii convine, cu mesajele de sistem filtrate dupa bunul lui plac. Bine-nteles, orice operatie este restrictionata de nivelul de acces pe care operatorul il are in sistem.Baza de date cu detinatorii de carduri se poate crea de pe orice statie de lucru, dar o facilitate deosebit de utila este posibilitatea importarii acesteia de la un tert program, cum ar fi baza de date a programului de salarizare. Transferul de la baza de date al sistemului de control acces la alt program de asemenea este posibila. Si toate acestea in timp real, fara a mai fi nevoie de alte operatii suplimetare. Practic, orice modificare in una din bazele de date se va reflecta automat si asupra celeilalte. Toate aceste facilitati sunt posibile prin intermediul Card Gateway-ului pe care Kantech il furnizeaza; O alta posibilitate de interconectare a bazelor de date este si SmartLinkul. Acesta de fapt este mai mult decat atat. Este o unealta deosebit de folositoare in dezvoltarea diverselor automatizari legate de sistemul de control acces. De exemplu, se poate comanda o camera sa se orienteze asupra unei usi in cazul in care se prezinta o persoana ce are cardul marcat si “urmarit”, in acelasi timp sa se comande videorecorder-ul sa inregistreze. Practic, la fiecare eveniment I se poate atribui o comanda specifica. In cadrul acelei comenzi pot fi incluse diverse campuri referitoare la usa la care apare, la persoana care genereaza evenimentul precum si alte date suplimentare. In asa fel puteti, de exemplu, sa fiti anuntati prin email, pager sau gsm ce persoane au intrat in biroul dumneavoastea cat timp ati fost plecati. Toate aceste comenzi pe care modulul SmartLink le genereaza sunt disponibile fie pe un port serial fie pe o conexiune TCP/IP; In principiu, sistemul se compune din bucle de pana la 32 centrale, care se conecteaza la gateway-uri, pana la 8 bucle per gateway, cu un numar maxim de 40 gateway-uri. Aceste gateway-uri transmit informatia la un server principal care are rolul sa gestioneze tot sistemul de control acces. Pe langa serverul principal se mai pot instala servere aditionale de rezerva (redundant backup) care sa asigura buna functionare a intregului sistem in cazul in care apar unele defectiuni la serverul principal; Statiile de lucru se conecteaza la serverul principal, iar interactiunea cu centralele de control acces se fac prin acesta; Practic, de acum inainte, orice cerinta in domeniul sistemelor de control acces poate fi indeplinita cu succes de sistemele Kantech, folosind centralele KT200/KT300 si softurile EntraPASS; Licenta pentru 6 workstation.

  Kantech EntraPass Corporate este o versiune de soft pentru lucru cu sistemele de control acces in mod mai complex, si in special pe sisteme de operare Windows NT/2000/XP. Astfel, noua…
 • Cititor de proximitate cu tastatura Kantech SA-600, 5000 utilizatori, 12 V

  Cititor de proximitate cu tastatura Kantech SA-600, 5000 utilizatori, 12 V

  Controler stand-alone, cu cititor de proximitate extern; Citire de 10 cm; 5000 utilizatori; 1 releu comanda + 1 releu auxiliar; Alimentare DE 12 Vcc; Sursa de tensiune recomandata: 12 Vdc/1a; Material plastic ABS de culoare gri; Afisaj: LCD; 2 linii de 16 caractere; Lumina fond; Distanta maxima intre controller si cititorul extern 150 m; 2 perechi torsadate AWG22; Intre controler si modulul de releu: 150 m; Intrare contact usa: NO sau NC; Intrare: REX: NO/NC selectabil, iesire releu: 3a/24VDC.

  Controler stand-alone, cu cititor de proximitate extern; Citire de 10 cm; 5000 utilizatori; 1 releu comanda + 1 releu auxiliar; Alimentare DE 12 Vcc; Sursa de tensiune recomandata: 12 Vdc/1a;…
 • Licenta software pentru 6 workstations Kantech E-COR-WS6

  Licenta software pentru 6 workstations Kantech E-COR-WS6

  E-COR-WS6 este o licenta software pentru 6 workstations, de la Kantech. Aceasta este compatibila cu EntraPass Corporate Edition v3.xx si peste.

  E-COR-WS6 este o licenta software pentru 6 workstations, de la Kantech. Aceasta este compatibila cu EntraPass Corporate Edition v3.xx si peste.
 • Cititor de proximitate cu tastatura Kantech P225KPXSF, 4.5-14 V

  Cititor de proximitate cu tastatura Kantech P225KPXSF, 4.5-14 V

  Cititor de proximitate cu tastatura incorporata Kantech P225KPXSF cu iesire XSF, distanta de citire 16.5 cm.

  Cititor de proximitate cu tastatura incorporata Kantech P225KPXSF cu iesire XSF, distanta de citire 16.5 cm.
 • Centrala control acces IP Kantech KT-1-PCB, 1 usa, 100000 utilizatori, 20000 evenimente

  Centrala control acces IP Kantech KT-1-PCB, 1 usa, 100000 utilizatori, 20000 evenimente

  Centrala de control acces KT-1-PCB de la Kantech, de tip IP, este pentru 1 usa si accepta 2 cititoare. Accepta 100.000 utilizatori si pana la 20.000 de evenimente in modul stand-alone (offline), avand un buton sensibil la atingere pentru inrolare rapida automata. Sursa nu este inclusa. KT-1-PCB are suport pentru montaj cu conector (KT-1), cu conectare si suport pentru montaj aparent.

  Centrala de control acces KT-1-PCB de la Kantech, de tip IP, este pentru 1 usa si accepta 2 cititoare. Accepta 100.000 utilizatori si pana la 20.000 de evenimente in modul…
 • Software pentru generare rapoarte pontaj Kantech ENTRAPONT

  Software pentru generare rapoarte pontaj Kantech ENTRAPONT

  EntraPONT este o extensie de generare a rapoartelor de pontaj folosind datele oferite de softul EntraPASS Special Edition; Programul va prelua lista de carduri si lista de evenimente din rapoartele generate de catre EntraPass SE; Rapoartele pe care le genereaza sunt in format HTML, pot fi vizualizate cu Internet Explorer; Pentru fiecare persoana se va genera un raport de activitate prezentandu-se explicit fiecare actiune a persoanei prin punctele de acces; Softul grupeaza persoanele dupa o cheie de grupare care se defineste in modelul de exportare a cardurilor.

  EntraPONT este o extensie de generare a rapoartelor de pontaj folosind datele oferite de softul EntraPASS Special Edition; Programul va prelua lista de carduri si lista de evenimente din rapoartele…
 • Cartela de proximitate Kantech P10SHL, Wiegand 26 bit, XSF

  Cartela de proximitate Kantech P10SHL, Wiegand 26 bit, XSF

  Cartela de proximitate dublu format XSF si 26 bit Wiegand, Kantech.

  Cartela de proximitate dublu format XSF si 26 bit Wiegand, Kantech.
 • Cheie USB pentru upgrade versiune Kantech E-SPE-UPG-V5

  Cheie USB pentru upgrade versiune Kantech E-SPE-UPG-V5

  Cheie USB pentru upgrade de la EntraPass Special Edition versiunea 3xx la versiunea 5XX. Necesita token KAP (Kantech Advantage Program) E-SPE-KTK-1 pentru update viitor. Fata de versiunile precedente, Entrapass SE v5.XX ofera facilitati noi pentru integrare cu centrale antiefractie DSC Power si Maxis.

  Cheie USB pentru upgrade de la EntraPass Special Edition versiunea 3xx la versiunea 5XX. Necesita token KAP (Kantech Advantage Program) E-SPE-KTK-1 pentru update viitor. Fata de versiunile precedente, Entrapass SE…
 • Software management control acces corporate edition Kantech ENTRA-COR, 10240 controllere

  Software management control acces corporate edition Kantech ENTRA-COR, 10240 controllere

  Kantech EntraPass Corporate este o versiune de soft pentru lucru cu sistemele de control acces in mod mai complex, si in special pe sisteme de operare Windows NT/2000/XP. Astfel, noua versiune EntraPASS este capabila sa satisfaca cele mai complicate cereri in domeniul sistemelor de control acces. Kantech a rezolvat, se pare, toate problemele legate de extinderea sistemelor de control acces integrate pe orice zona, prin noile facilitati de interconectare in retea prin orice suport de transmisii de date printre care amintim: Internet, Intranet, PTSN, ISDN, etc. Astfel, in noile versiuni EntraPASS, se pot ingloba in acelasi sistem pana la 10240 controllere, toate acestea raspandite oriunde in lume si interconectate prin retea LAN/WAN; Cu ajutorul statiilor de lucru (workstation maxim 8/sistem) se poate accesa orice componenta a sistemului, se poate opera manual asupra unei usi, a unei iesiri, a unui releu, se pot definii utilizatori, orare, nivele de acces, sarbatori, se pot genera rapoarte in cele mai diverse formate, printre care si cel “unanim recunoscut” de orice limbaj de lucru cu bazele de date: CSV. Statiile de lucru sunt configurabile independent pentru fiecare utilizator, oferind astfel o mare flexibilitate in operarea sistemului. De asemenea, fiecare operator isi poate defini 8 desktopuri in modul in care ii convine, cu mesajele de sistem filtrate dupa bunul lui plac. Bine-nteles, orice operatie este restrictionata de nivelul de acces pe care operatorul il are in sistem.Baza de date cu detinatorii de carduri se poate crea de pe orice statie de lucru, dar o facilitate deosebit de utila este posibilitatea importarii acesteia de la un tert program, cum ar fi baza de date a programului de salarizare. Transferul de la baza de date al sistemului de control acces la alt program de asemenea este posibila. Si toate acestea in timp real, fara a mai fi nevoie de alte operatii suplimetare. Practic, orice modificare in una din bazele de date se va reflecta automat si asupra celeilalte. Toate aceste facilitati sunt posibile prin intermediul Card Gateway-ului pe care Kantech il furnizeaza; O alta posibilitate de interconectare a bazelor de date este si SmartLinkul. Acesta de fapt este mai mult decat atat. Este o unealta deosebit de folositoare in dezvoltarea diverselor automatizari legate de sistemul de control acces. De exemplu, se poate comanda o camera sa se orienteze asupra unei usi in cazul in care se prezinta o persoana ce are cardul marcat si “urmarit”, in acelasi timp sa se comande videorecorder-ul sa inregistreze. Practic, la fiecare eveniment I se poate atribui o comanda specifica. In cadrul acelei comenzi pot fi incluse diverse campuri referitoare la usa la care apare, la persoana care genereaza evenimentul precum si alte date suplimentare. In asa fel puteti, de exemplu, sa fiti anuntati prin email, pager sau gsm ce persoane au intrat in biroul dumneavoastea cat timp ati fost plecati. Toate aceste comenzi pe care modulul SmartLink le genereaza sunt disponibile fie pe un port serial fie pe o conexiune TCP/IP; In principiu, sistemul se compune din bucle de pana la 32 centrale, care se conecteaza la gateway-uri, pana la 8 bucle per gateway, cu un numar maxim de 40 gateway-uri. Aceste gateway-uri transmit informatia la un server principal care are rolul sa gestioneze tot sistemul de control acces. Pe langa serverul principal se mai pot instala servere aditionale de rezerva (redundant backup) care sa asigura buna functionare a intregului sistem in cazul in care apar unele defectiuni la serverul principal; Statiile de lucru se conecteaza la serverul principal, iar interactiunea cu centralele de control acces se fac prin acesta; Practic, de acum inainte, orice cerinta in domeniul sistemelor de control acces poate fi indeplinita cu succes de sistemele Kantech, folosind centralele KT200/KT300 si softurile EntraPASS.

  Kantech EntraPass Corporate este o versiune de soft pentru lucru cu sistemele de control acces in mod mai complex, si in special pe sisteme de operare Windows NT/2000/XP. Astfel, noua…
 • Cititor de proximitate Kantech P600XSF/W26, Wiegand 26, 125 kHz, 12-28 V

  Cititor de proximitate Kantech P600XSF/W26, Wiegand 26, 125 kHz, 12-28 V

  Cititor de proximitate Kantech P600XSF/W26 cu o distanta la citire de 73 cm si comutator tamper integrat. Temperatura de functionare al cititorului este intre -35 si +65 grade Celsius.

  Cititor de proximitate Kantech P600XSF/W26 cu o distanta la citire de 73 cm si comutator tamper integrat. Temperatura de functionare al cititorului este intre -35 si +65 grade Celsius.
 • Cutie pentru centrala de acces Kantech KT-1-CAB-M, metal

  Cutie pentru centrala de acces Kantech KT-1-CAB-M, metal

  Cutie metalica KT-1-CAB-M folosita pentru centrala de control acces Kantech KT-1-PCB, cu dimensiunea de 29.9 x 28.8 x 7.7 cm (H x W x D).

  Cutie metalica KT-1-CAB-M folosita pentru centrala de control acces Kantech KT-1-PCB, cu dimensiunea de 29.9 x 28.8 x 7.7 cm (H x W x D).
 • Injector PoE Kantech TSP-POE-INJ

  Injector PoE Kantech TSP-POE-INJ

  Injector PoE Kantech TSP-POE-INJ, cu 1 port, ce vine fara cablu de alimentare.

  Injector PoE Kantech TSP-POE-INJ, cu 1 port, ce vine fara cablu de alimentare.
 • Centrala control acces IP KT-1, 10000 utilizatori, 20000 evenimente, 1 usa

  Centrala control acces IP KT-1, 10000 utilizatori, 20000 evenimente, 1 usa

  Centrala de control acces KT-1 de la Kantech, de tip IP, este pentru 1 usa si accepta 2 cititoare. Accepta 100.000 utilizatori si pana la 20.000 de evenimente in modul stand-alone (offline), avand un buton sensibil la atingere pentru inrolare rapida automata. Sursa nu este inclusa. KT-1 are suport pentru montaj cu conector (KT-1), cu conectare si suport pentru montaj ingropat.

  Centrala de control acces KT-1 de la Kantech, de tip IP, este pentru 1 usa si accepta 2 cititoare. Accepta 100.000 utilizatori si pana la 20.000 de evenimente in modul…
 • Cartela magnetica polaris Kanteck POL-C1CN

  Cartela magnetica polaris Kanteck POL-C1CN

  Cartela magnetica Polaris.

  Cartela magnetica Polaris.
 • Cititor de proximitate biometric Kantech KT-4GFXS-IO-XSF, 10000 utilizatori, 1000000 evenimente, 500 DPI

  Cititor de proximitate biometric Kantech KT-4GFXS-IO-XSF, 10000 utilizatori, 1000000 evenimente, 500 DPI

  Cititor amprenta + proximitate, 3 moduri autentificare (Prox + amprenta, numai Prox, numai amprenta) sensor optic 500 DPI, memorie interna 10000 useri/mod identificare 1:N sau 100000 useri/mod verificare 1:1, log de 1 milion tranzactii, iesire XSF, functionare stand-alone.

  Cititor amprenta + proximitate, 3 moduri autentificare (Prox + amprenta, numai Prox, numai amprenta) sensor optic 500 DPI, memorie interna 10000 useri/mod identificare 1:N sau 100000 useri/mod verificare 1:1, log…
 • Cititor de proximitate Kantech P225W26, Wiegand 26, 5-14 V

  Cititor de proximitate Kantech P225W26, Wiegand 26, 5-14 V

  Format Wiegand 26 biti; Compatibil cu modulele PC 4820 si PC6820; Distanta de citire de pana la 165 mm; LED bicolor (rosu si verde); Buzer piezo incorporat; Consum maxim: 45 mA; Dimensiuni: 114,3 x 44,5 x 21,3 mm; Greutate: 90g; Culoare neagra; Distanta maxima de controller: 5 Vdc(150m), 12 Vdc (300m); Temperatura de functionare: de la -35 la 65 grade Celsius; Tensiune alimentare: 5 – 14 Vdc.

  Format Wiegand 26 biti; Compatibil cu modulele PC 4820 si PC6820; Distanta de citire de pana la 165 mm; LED bicolor (rosu si verde); Buzer piezo incorporat; Consum maxim: 45…
 • Licenta software pentru 40 gateways Knatech ENTRA-COM

  Licenta software pentru 40 gateways Knatech ENTRA-COM

  ENTRA-COM este o licenta software pentru 40 gateways, de la Kantech.

  ENTRA-COM este o licenta software pentru 40 gateways, de la Kantech.
 • Software EntraPass Corporate Edition pentru centrale Kantech E-COR-EN-V7

  Software EntraPass Corporate Edition pentru centrale Kantech E-COR-EN-V7

  EntraPass Corporate Edition ver. 7 este o platforma software pentru mai multe statii de lucru, care ofera echilibrul complet intre putere si accesibilitate intr-un mediu de retea. EntraPass garanteaza flexibilitate in conectarea sigura a centralelor direct pe retea, precum si pe RS-485. Software-ul EntraPass este compatibil cu dispozitive IP de la Kantech, cum ar fi centralele KT-400/KT-1 si Kantech IP Link (KT-IP), toate utilizand criptarea AES pe 128 de biti, eliminand astfel posibilitatea ca comunicarea sa fie compromisa. EntraPass integreaza functii avansate de securitate, cum ar fi aplicatia mobila EntraPass Go si platforma EntraPass Web, care ofera acces de la distanta in activitati comune de control al accesului, in sarcini video si de intruziune, precum si in raportare. EntraPass Corporate Edition ofera facilitati de integrare cu centrale antiefractie DSC – NEO, Power si Maxis.

  EntraPass Corporate Edition ver. 7 este o platforma software pentru mai multe statii de lucru, care ofera echilibrul complet intre putere si accesibilitate intr-un mediu de retea. EntraPass garanteaza flexibilitate…
 • Capac pentru centrala de acces Kantech KT-1-CVR

  Capac pentru centrala de acces Kantech KT-1-CVR

  Capac de schimb de culoare neagra KT-1-CVR folosit pentru centrala de control acces KT-1 (include partea din spate).

  Capac de schimb de culoare neagra KT-1-CVR folosit pentru centrala de control acces KT-1 (include partea din spate).
 • Cititor de proximitate Kantech POL-2, 5 V

  Cititor de proximitate Kantech POL-2, 5 V

  Buzzer si led Bicolor; Se poate utiliza in interior/exterior; Rezistent la apa; Protectie UV ce impiedica decolorarea; Alimentare: 5 volti DC +-10% 40mA; Dimensiune: 15.86 x 4.45 x 3.76 cm; Culoare carcasa: alba; Temperatura de functionare: de la -40 la +65 grade Celsius; Greutate: 0.18 Kg.

  Buzzer si led Bicolor; Se poate utiliza in interior/exterior; Rezistent la apa; Protectie UV ce impiedica decolorarea; Alimentare: 5 volti DC +-10% 40mA; Dimensiune: 15.86 x 4.45 x 3.76 cm;…
 • Licenta software pentru 1 workstation Kantech E-COR-WS1

  Licenta software pentru 1 workstation Kantech E-COR-WS1

  E-COR-WS1 este o licenta pentru 1 workstation (v3.xx si peste), de la Kantech.

  E-COR-WS1 este o licenta pentru 1 workstation (v3.xx si peste), de la Kantech.
 • Licenta software pentru 40 gateways Kantech E-COR-COM

  Licenta software pentru 40 gateways Kantech E-COR-COM

  Licenta pentru 40 Multi-Site Gateway (v3.xx si peste)

  Licenta pentru 40 Multi-Site Gateway (v3.xx si peste)
 • Cititor de proximitate Kantech P225XSF, 125 kHz, XSF 26 bit

  Cititor de proximitate Kantech P225XSF, 125 kHz, XSF 26 bit

  Cititor de proximitate Kantech, format XSF 26 biti; Are distanta de citire de pana la 16,5 cm; Distanta maxima de controller este de 5 Vdc (137 m), 12 Vdc (300 m); Indicator LED Bicolor; Culoare: Negru; Greutate: 90 g; Viteza de transmisie este de 125 kHz.

  Cititor de proximitate Kantech, format XSF 26 biti; Are distanta de citire de pana la 16,5 cm; Distanta maxima de controller este de 5 Vdc (137 m), 12 Vdc (300…

Cum să cumpărați articole la ofertă online

Chiar dacă doriți să cumpărați un anume articol sau doar sunteți interesat de ceva la modul general, puteți utiliza internetul în folosul dvs. Acest articol vă descrie câteva modalități de a achizitiona Kantech online, inclusiv cum să descoperiți cel mai bun magazin și să economisiti la costurile de expediere. Pe de alta parte, veți afla ce aveți de făcut în cazul în care doriți sa returnati ceva.

De ce sa cumperi dintr-un magazin online de încredere.
Atunci când cumpărații Kantech, este esențial să vă asigurați că site-ul este de încredere. Deși ați putea fi tentat să faceți clic pe cele mai atractive oferte, ar trebui să fiți conștienți de posibilele semnale care ar trebui să vă avertizeze cu privire la practicile neconforme de afaceri ale site-ului. De exemplu, un site care este foarte nou, are fonturi neglijente și nu stapaneste limba romana poate să nu fie o afacere legitimă. Aceste site-uri ar putea încerca să fure informațiile cardului dvs. de credit.

Evitarea costurilor mari de expediere
Când cumpărați Kantech online, este foarte important să determinați taxele de expediere înainte de a plasa comanda fiindcă există mai multe aspecte pe care se impune
sa ii luați în considerare, precum: zona de livrare și greutatea. Acestea vor influența taxele de expediere. Un magazin de comerț electronic care se expediază numai pe plan intern este probabil să aibă taxe de expediere mai mici în comparație cu unul care expediază internațional.

Dacă greutatea și/sau volumul comenzilor dvs. este mare, este posibil să puteți obține un preț de expediere mai redusă dacă transmiteți, pentru mai multe articole, o unică comanda unui unic magazin.
Taxele reduse de expediere sunt de multe ori se intalnesc și prin mijlocirea anumitor firme de expedieri.
Locația unde se va face transportul va poate ajuta fiindcă companiile de transport au în general preturi semnificativ mai mici pentru cumparatori din orașele mari după cum urmează: București, Cluj, Baia Mare, Oradea, Suceava, Brașov, Botoșani, Constanta, Timișoara, Craiova, Miercurea Ciuc, Târgu Jiu, Bacău, Brăila, Galați etc.
Puteți tineti cont de, pe de alta parte să vă alăturați unui program de recompense pentru livrari, care poate oferi bonusuri în raport periodicitatea expedierilor.

Taxele de livrare sunt un element de descurajare important pentru achizițiile online, dar cu puțin efort există modalități de a scade aceste costuri. Achizitia mai multor articole de la un singur magazin va conduce la scaderea numărului de livrari si, de aceea, puteți face achizițiile mai accesibile și puteți economisi bani.

Retururi mereu simple

Când va procurati Kantech online, în mod normal doriți să aveți un mod de desfășurare ușor în ceea ce privește retururile.
Acest aspect va face achizițiile mai confortabile pentru clienți și va ajuta magazinele online să mențină costuri scăzute pe termen lung.
În mod frecvent, 58% dintre clienți vor un mod de returnare fără probleme, iar 47% vor o etichetă de retur simplu de atașat la colet. Investiția într-un mod de returnare simplificat poate conduce la o creștere cu 12% a satisfacției clienților și o scădere cu 4% a cheltuielilor.

O mare parte a companiilor de retail au reguli foarte stricte cu privire la returul produselor și bunurilor.
Totodată există și destule care au reguli mai permisive. Mulți comercianți cu amănuntul folosesc lozinca: In primul rând clientul pentru realizarea procesul de retur.
Indiferent de politica de returnare, majoritatea comercianților cu amănuntul cer dovada achiziției înainte de a a fi de acord cu orice articol retur. Aceasta poate fi sub forma unei chitanțe, OP online sau chiar a unui bon de livrare, dacă cumpararea a fost făcută prin internet. Personalul din prima linie poate încălca regulile uneori pentru a grăbi acest proces. Ei îl considera un serviciu bun pentru cumparatori.

O modalitate foarte simpla de a diminua rata de returnare este aceea să vă asigurați că descrierea produsului și imaginile acestuia sunt cât mai sugestive posibil și va oferă toate detaliile utile.

Noi am selectionat cele mai importante magazine online din România pentru a putea achizitiona Kantech în cele mai bune condiții posibile și în cea mai mare siguranța.