Home » Inim

Inim

Cum să cumpărați produse la ofertă online

Chiar dacă doriți să cumpărați un anume articol sau doar urmăriți ceva la modul general, puteți folosi mediul online în interesul dvs. Acest articol vă prezinta câteva modalități de a achizitiona Inim online, inclusiv cum să descoperiți cel mai bun magazin și să evitați plata unor taxe mari de livrare. În același timp, veți afla cum să actionati în situația retururilor.

Achizitioneaza dintr-un magazin online de încredere.
Atunci când cumpărații Inim, este important să sa fiți convins că site-ul este de încredere. Deși ați putea fi atras să dați clic pe cele mai atractive oferte, ar trebui să fiți conștienți de posibilele semnale care ar trebui să vă avertizeze cu privire la practicile neconforme de afaceri ale site-ului. De exemplu, un site care este foarte nou, are fonturi neglijente și nu stapaneste limba romana poate să nu fie o afacere legitimă. Aceste site-uri ar putea încerca să fure informațiile cardului dvs. de credit.

Evitarea costurilor mari de expediere
În cazul în care cumpărați Inim online, este esențial să aflați taxele de livrare înainte de a plasa comanda deoarece sunt mai mulți factori pe care este necesar
sa ii luați in calcul, spre exemplu: zona de expediere și greutatea. Acestea vor afecta taxele de expediere. Un magazin de comerț electronic care se livrează numai pe plan intern este probabil să aibă costuri de expediere mai mici în comparație cu unul care expediază internațional.

Dacă greutatea și/sau volumul comenzilor dvs. este mare, este posibil să puteți obține un preț de livrare mai mică dacă lansați, pentru mai multe produse, o singura comanda unui unic magazin.
Costuri reduse de expediere sunt de obicei se regăsesc și prin mijlocirea anumitor firme de expedieri.
Locația unde se va efectua livrarea va poate fi de folos deoarece companiile de transport au ca regula generala tarife mai mici pentru destinatari din orașele mari după cum urmează: București, Cluj, Baia Mare, Oradea, Suceava, Brașov, Botoșani, Constanta, Timișoara, Craiova, Miercurea Ciuc, Târgu Jiu, Bacău, Brăila, Galați etc.
Puteți să luați în considerare, totodată să vă alăturați unui program de premiere pentru livrari, care poate oferi bonusuri în funcție de frecvența expedierilor.

Valoarea taxelor de expediere sunt un factor de descurajare important pentru cumparaturile online, însă cu puțin efort sunt modalități de a reduce aceste costuri. Achizitia mai multor produse de la un singur magazin va conduce la scaderea numărului de expedieri si, astfel, puteți face cumparaturile mai convenabile și puteți economisi bani.

Retururi mereu simple

Daca va procurati Inim online, cu siguranța vreti să aveți un proces la indemana în ceea ce privește retururile.
Acest subiect va face cumparaturile mai confortabile pentru clienți și va ajuta magazinele online să mențină costuri scăzute pe termen lung.
În mod obișnuit, 58% dintre clienți doresc un mod de returnare fără probleme, iar 47% doresc o etichetă de retur ușor de atașat la colet. Investiția într-un mod de returnare simplificat poate conduce la o creștere cu 12% a satisfacției clienților și o scădere cu 4% a costurilor.

O mare parte a companiilor de retail au reguli foarte riguroase în ceea ce privește la returnarea produselor și bunurilor.
Totodată există și unele care au reguli mai permisive. Mulți comercianți cu amănuntul folosesc motto-ul: In primul rând clientul pentru realizarea procesul de returnare.
Indiferent de procesul de returnare, majoritatea comercianților cu amănuntul cer dovada achiziției înainte de a accepta orice articol retur. Aceasta poate fi sub forma unei chitanțe, OP online sau chiar a unui bon de livrare, dacă cumpararea s-a realizat online. Personalul din prima linie poate încălca regulile uneori pentru a grăbi acest proces. Ei îl considera un serviciu bun pentru clienți.

O cale foarte simpla de a diminua rata de returnare este aceea să vă asigurați că descrierea articolului și fotografiile acestuia sunt cât mai descriptive posibil și va oferă toate detaliile utile.

Noi am selectionat cele mai însemnate magazine online din România pentru a putea cumpara Inim în cele mai bune condiții posibile și ferit de riscuri.

Afișez toate cele 21 de rezultate

 • Modul extensie 2 bucle pentru centralele adresabile SmartLoop

  Modul extensie 2 bucle pentru centralele adresabile SmartLoop

  Modul extensie 2 bucle pentru centralele adresabile SmartLoop. Maxim 3 pe o centrala, Smartloop, asa poti ajunge la 8 bucle

  Modul extensie 2 bucle pentru centralele adresabile SmartLoop. Maxim 3 pe o centrala, Smartloop, asa poti ajunge la 8 bucle
 • Modul adresabil cu o intrare / o iesire supervizata protocol Enea Inim EU311

  Modul adresabil cu o intrare / o iesire supervizata protocol Enea Inim EU311

  Modul adresabil cu o intrare / o iesire supervizata protocol Enea Inim EU311

  Modul adresabil cu o intrare / o iesire supervizata protocol Enea Inim EU311
 • Detector fum si temperatura adresabil protocol Enea cu izolator inclus Inim ED300

  Detector fum si temperatura adresabil protocol Enea cu izolator inclus Inim ED300

  Detector fum si temperatura adresabil protocol Enea cu izolator inclus Inim ED300 A Detector combinat de fum E i temperaturA adresabil seria Enea -sensibilitate programabilA, verificare nivel de contaminare, memorie proprie evenimente -mod de operare programabil (PLUS / SI / SAU / FUM / TEMPERATURA) -poate fi setat din centralele adresabile Inim sau cu interfata EDRV1000 -izolator de buclA inclus, nu

  Detector fum si temperatura adresabil protocol Enea cu izolator inclus Inim ED300 A Detector combinat de fum E i temperaturA adresabil seria Enea -sensibilitate programabilA, verificare nivel de contaminare, memorie…
 • CentralA adresabilA cu 2 bucle – 240 elemente INIM Previdia C200LG

  CentralA adresabilA cu 2 bucle – 240 elemente INIM Previdia C200LG

  CentralA adresabilA cu 2 bucle – 240 elemente INIM neextensibila Previdia C200LGA Centralele adresabile analogice din gama Previdia Compact sunt soluEia perfectA pentru instalaEiile de dimensiuni mici E i medii, combinAnd caracteristicile inovatoare ale sistemului Previdia Max cu o operare uE oarA A®n interiorul unui centrale compacte. A ASpecificaEii tehnice: 2 bucle neextensibile de 240 de elemente multiprotocol, gestioneazA protocoalele de securitate Inim, Apollo E i Argus pe buclA. sursA de alimentare integratA de 4 A incArcAtor integrat de baterii de 17 Ah cutie metalica robusta, cu placA frontalA din plastic. terminale pentru conexiunea la reEea HORNET+ cu alte centrale sau cu panouri repetoareA conexiune Ethernet pentru gestionarea de la distanEA, conectarea la reEea A®ntre centrale sau conectarea la software monitorizare BMS, prin protocolul MODBUS TCP-IP. port USB pentru configuraEie. gestionarea unui card micro SD pentru afiE area hArEilor topografice, salvarea E i preluarea configuraEiilor, stocarea jurnalului de evenimente. 4 canale I/O de configurabile ca ieE iri 1 A supravegheate, intrAri supravegheate. iesire releu configurabil ecran tactil grafic LCD de 4.3 . taste funcEionale silicon pentru funcEii de bazA. programabile din panoul frontal sau prin intermediul software-ului de configurare Previdia / STUDIO disponibil pe site in sectiunea Download 1000 de zone configurabile. 1000 de grupuri de ieE iri pentru logica de activare. ecuaEii logice pentru definirea condiEiilor de activare cele mai complexe. timeri pentru gestionarea temporizatA a activArilor, operaEiunilor de by-pass etc. lista de 2000 evenimente. gestioneazA pAnA la 100 de coduri de acces. afiE aj personalizabil cu imagini, pictograme care indicA starea diferitelor elemente, butoane de text E i funcEii. managementul matricelor de evacuare.

  CentralA adresabilA cu 2 bucle - 240 elemente INIM neextensibila Previdia C200LGA Centralele adresabile analogice din gama Previdia Compact sunt soluEia perfectA pentru instalaEiile de dimensiuni mici E i medii,…
 • Comunicator PSTN, 5 intrari/iesiri, ContactID, DTMF, modul vocal integrat Inim SmartLinkAP

  Comunicator PSTN, 5 intrari/iesiri, ContactID, DTMF, modul vocal integrat Inim SmartLinkAP

  Comunicator PSTN, 5 intrari/iesiri, ContactID, DTMF, modul vocal integrat Inim SmartLink-AP A Comunicator digital E i vocal pe linie telefonicA 5 terminale complet configurabile ca intrAri/ieE iri 15 numere de telefon, protocol ContactID, modul vocal integrat (100 mesaje, 15 minute)

  Comunicator PSTN, 5 intrari/iesiri, ContactID, DTMF, modul vocal integrat Inim SmartLink-AP A Comunicator digital E i vocal pe linie telefonicA 5 terminale complet configurabile ca intrAri/ieE iri 15 numere de…
 • Modul adresabil 4 intrari / 4 iesiri pe releu Inim EM344R

  Modul adresabil 4 intrari / 4 iesiri pe releu Inim EM344R

  Modul adresabil 4 intrari / 4 iesiri pe releu Inim EM344R

  Modul adresabil 4 intrari / 4 iesiri pe releu Inim EM344R
 • Modul adresabil 4 intrari Inim EM340

  Modul adresabil 4 intrari Inim EM340

  Modul adresabil 4 intrari Inim EM340. Poti coecta 4 disozitive conentionale intr-o bucka adresabila Inim

  Modul adresabil 4 intrari Inim EM340. Poti coecta 4 disozitive conentionale intr-o bucka adresabila Inim
 • Centrala adresabila cu 2 bucle, extensibila la 8, panou cu afisaj LCD Inim SmartLoop2080-G

  Centrala adresabila cu 2 bucle, extensibila la 8, panou cu afisaj LCD Inim SmartLoop2080-G

  Centrala adresabila cu 2 bucle, extensibila la 8, panou cu afisaj LCD Inim SmartLoop2080-G A CentralA detecEie incendiu adresabilA cu 2 bucle, extensibilA la 8 bucle. Panou frontal echipat cu display LCD. Maxim 240 elemente adresabile pe buclA (protocoale acceptate – Enea, Argus, Apollo XP95 E i Discovery). Posibilitate de conectare A®n retea HorNet (maxim 30 centrale). IeAiri de alarmA E i deranjament pe releu E i OC supervizate, 3 ieE iri supervizate cu posibilitate de extindere. Magistrala RS485 BUS pentru conectare 8 panouri repetoare, staEii de alimentare E i o centrala de stingere. Memorie 2000 evenimente. InterfaEA RS232 pentru programare prin PC. CarcasA metalicA cu spaEiu pentru 2 acumulatori de 12V/17Ah. Software de programare SmartLeague disponibil gratuit.

  Centrala adresabila cu 2 bucle, extensibila la 8, panou cu afisaj LCD Inim SmartLoop2080-G A CentralA detecEie incendiu adresabilA cu 2 bucle, extensibilA la 8 bucle. Panou frontal echipat cu…
 • Modul adresabil 4 iesiri supervizate Inim EM304S

  Modul adresabil 4 iesiri supervizate Inim EM304S

  Modul adresabil 4 iesiri supervizate Inim EM304S

  Modul adresabil 4 iesiri supervizate Inim EM304S
 • Indicator luminos pentru sisteme adresabile Inim IL0010

  Indicator luminos pentru sisteme adresabile Inim IL0010

  Indicator luminos pentru sisteme adresabile Inim IL0010

  Indicator luminos pentru sisteme adresabile Inim IL0010
 • InterfaEA Ethernet pentru centralele SmartLoop INIM SmartLAN-SF

  InterfaEA Ethernet pentru centralele SmartLoop INIM SmartLAN-SF

  InterfaEA Ethernet pentru centralele SmartLoop INIM SmartLAN-SF.A InterfaEA Ethernet pentru centralele SmartLoop-permite accesul prin Internet pentru programare E i monitorizare (cu aplicaEia SmartLook) A

  InterfaEA Ethernet pentru centralele SmartLoop INIM SmartLAN-SF.A InterfaEA Ethernet pentru centralele SmartLoop-permite accesul prin Internet pentru programare E i monitorizare (cu aplicaEia SmartLook) A
 • Centrala adresabila cu o bucla, 240 adrese, 30 zone Inim SmartLight-G

  Centrala adresabila cu o bucla, 240 adrese, 30 zone Inim SmartLight-G

  Centrala adresabila cu o bucla, 240 adrese, 30 zone Inim SmartLight-G.AMeniu in limba Romana, certificata EN54 si EN54-2. Produs in Italia. 3 Ani garantie A CentralA detecEie incendiu adresabilA cu o buclA, neextensibilA. MaximA240 elemente adresabile (protocoale acceptate – Enea, Argus, Apollo: XP95 E i Discovery), configurabile A®n 30 zone. OpEional interfaEA pentru comandA instalaEii de stingere. IeAire OC supervizatA de alarmA, ieE ire de comandA comunicator vocal, o ieAire pe releu (deranjament), IeAire de tensiune pentru alimentare echipamente auxiliare. Memorie 100 evenimente. Magistrala RS485 BUS pentru conectare maxim 4 panouri repetoare Ai 2 staEii de alimentare. InterfaEA RS232 pentru programare prin PC. CarcasA metalicA cu spaEiu pentru 2 acumulatori de 12 V/7 Ah. Software de programare SmartLeague disponibil gratuit.

  Centrala adresabila cu o bucla, 240 adrese, 30 zone Inim SmartLight-G.AMeniu in limba Romana, certificata EN54 si EN54-2. Produs in Italia. 3 Ani garantie A CentralA detecEie incendiu adresabilA cu…
 • Sirena adresabila de interior cu flash Inim ES0020RE

  Sirena adresabila de interior cu flash Inim ES0020RE

  Sirena adresabila de interior cu flash InimAES0020RE A sirena se conecteazA direct la buclA grad de protecEie IP67 potrivitA pentru instalare A®n exterior avertizare sonorA @ 1m 32 de tonuri selectabile, si volum ajustabil din trimmer consum de curent pAnA la 106 dBA (ajustabil) 32 selectabile 9-60 Vcc 4-41 mA (depinde de ton)

  Sirena adresabila de interior cu flash InimAES0020RE A sirena se conecteazA direct la buclA grad de protecEie IP67 potrivitA pentru instalare A®n exterior avertizare sonorA @ 1m 32 de tonuri…
 • Detector optic de fum adresabil protocol Enea cu izolator inclus Inim ED100

  Detector optic de fum adresabil protocol Enea cu izolator inclus Inim ED100

  Detector optic de fum adresabil protocol Enea cu izolator inclus Inim ED100.A -sensibilitate programabilA, verificare nivel de contaminare, memorie proprie evenimente -poate fi setat din centralele adresabile Inim sau cu interfata EDRV1000 -izolator de buclA inclus, nu include soclu. A A

  Detector optic de fum adresabil protocol Enea cu izolator inclus Inim ED100.A -sensibilitate programabilA, verificare nivel de contaminare, memorie proprie evenimente -poate fi setat din centralele adresabile Inim sau cu…
 • Sirena adresabila de interior Inim ES0010RE

  Sirena adresabila de interior Inim ES0010RE

  Sirena adresabila de interior Inim ES0010RE A sirena se conecteazA direct la buclA grad de protecEie IP67 potrivitA pentru instalare A®n exterior avertizare sonorA @ 1m 32 de tonuri selectabile, si volum ajustabil din trimmer consum de curent pAnA la 106 dBA (ajustabil) 32 selectabile 9-60 Vcc 4-41 mA (depinde de ton)

  Sirena adresabila de interior Inim ES0010RE A sirena se conecteazA direct la buclA grad de protecEie IP67 potrivitA pentru instalare A®n exterior avertizare sonorA @ 1m 32 de tonuri selectabile,…
 • Soclu pentru detectorii adresabili Inim EB0010

  Soclu pentru detectorii adresabili Inim EB0010

  Soclu pentru detectorii adresabili Inim EB0010.Aasigura continuitatea liniei in cazul inlaturarii detectorului din soclu

  Soclu pentru detectorii adresabili Inim EB0010.Aasigura continuitatea liniei in cazul inlaturarii detectorului din soclu
 • Centrala adresabila cu o bucla, 64 adrese, 16 zone, memorie 100 evenimente Inim SmartLight-S

  Centrala adresabila cu o bucla, 64 adrese, 16 zone, memorie 100 evenimente Inim SmartLight-S

  Centrala adresabila cu o bucla, 64 adrese, 16 zone, memorie 100 evenimente Inim SmartLight-S. Meniu in limba Romana, certificata EN54 si EN54-2. Produs in Italia. 3 Ani garantie. Soft gratuit de configurare A CentralA detecEie incendiu adresabilA cu o buclA, neextensibilA. Maxim 64 elemente adresabile (protocoale acceptate – Enea, Argus, Apollo: XP95 E i Discovery), configurabile A®n 16 zone. OpEional interfaEA pentru comandA instalaEii de stingere. IeAire OC supervizatA de alarmA, ieE ire de comandA comunicator vocal, o ieAire pe releu (deranjament), IeAire de tensiune pentru alimentare echipamente auxiliare. Memorie 100 evenimente. Magistrala RS485 BUS pentru conectare maxim 4 panouri repetoare Ai 2 staEii de alimentare. InterfaEA RS232 pentru programare prin PC. CarcasA metalicA cu spaEiu pentru 2 acumulatori de 12 V/7 Ah. Software de programare SmartLeague disponibil gratuit.

  Centrala adresabila cu o bucla, 64 adrese, 16 zone, memorie 100 evenimente Inim SmartLight-S. Meniu in limba Romana, certificata EN54 si EN54-2. Produs in Italia. 3 Ani garantie. Soft gratuit…
 • Modul adresabil cu o intrare si o iesire supervizata si releu Inim EM312SR

  Modul adresabil cu o intrare si o iesire supervizata si releu Inim EM312SR

  Modul adresabil cu o intrare si o iesire supervizata si releu Inim EM312SR

  Modul adresabil cu o intrare si o iesire supervizata si releu Inim EM312SR
 • Buton manual de incendiu adresabil protocol Enea a Inim EC0020

  Buton manual de incendiu adresabil protocol Enea a Inim EC0020

  Buton manual de incendiu adresabil protocol Enea a Inim EC0020. Buton manual de semnalizare incendiu adresabil seria Enea – Inim -resetabil cu cheie, fArA geam de sticlA, culoare roE ie

  Buton manual de incendiu adresabil protocol Enea a Inim EC0020. Buton manual de semnalizare incendiu adresabil seria Enea - Inim -resetabil cu cheie, fArA geam de sticlA, culoare roE ie
 • Comunicator GSM/GPRS, 5 intrari/iesiri, ContactID, SIA-IP, DTMF, SMS

  Comunicator GSM/GPRS, 5 intrari/iesiri, ContactID, SIA-IP, DTMF, SMS

  Comunicator GSM/GPRS, 5 intrari/iesiri, ContactID, SIA-IP, DTMF, SMS Comunicator digital GSM/GPRS 5 terminale complet configurabile ca intrAri/ieE iri 15 numere de telefon, protocol ContactID si SIA-IP, transmisie/comenzi prin SMS alimentare 13,8 Vcc / 650 mA, cutie metalicA inclusa, permite acumulator 12 V / 1,2 Ah

  Comunicator GSM/GPRS, 5 intrari/iesiri, ContactID, SIA-IP, DTMF, SMS Comunicator digital GSM/GPRS 5 terminale complet configurabile ca intrAri/ieE iri 15 numere de telefon, protocol ContactID si SIA-IP, transmisie/comenzi prin SMS alimentare…
 • Detector temperatura adresabil protocol Enea cu izolator inclus Inim ED200

  Detector temperatura adresabil protocol Enea cu izolator inclus Inim ED200

  Detector temperatura adresabil protocol Enea cu izolator inclus Inim ED200 A Detector de temperaturA adresabil seria Enea -configurabil A®n modurile: A1R a 58AC+gradient / B a 72AC / BR a 72AC+gradient / A2S a 58AC. -memorie proprie de evenimente -poate fi setat din centralele adresabile Inim sau cu interfata EDRV1000 -izolator de buclA inclus, nu include soclu.

  Detector temperatura adresabil protocol Enea cu izolator inclus Inim ED200 A Detector de temperaturA adresabil seria Enea -configurabil A®n modurile: A1R a 58AC+gradient / B a 72AC / BR a…

Cum să cumpărați produse la ofertă online

Chiar dacă doriți să cumpărați un anume articol sau doar urmăriți ceva la modul general, puteți folosi mediul online în interesul dvs. Acest articol vă prezinta câteva modalități de a achizitiona Inim online, inclusiv cum să descoperiți cel mai bun magazin și să evitați plata unor taxe mari de livrare. În același timp, veți afla cum să actionati în situația retururilor.

Achizitioneaza dintr-un magazin online de încredere.
Atunci când cumpărații Inim, este important să sa fiți convins că site-ul este de încredere. Deși ați putea fi atras să dați clic pe cele mai atractive oferte, ar trebui să fiți conștienți de posibilele semnale care ar trebui să vă avertizeze cu privire la practicile neconforme de afaceri ale site-ului. De exemplu, un site care este foarte nou, are fonturi neglijente și nu stapaneste limba romana poate să nu fie o afacere legitimă. Aceste site-uri ar putea încerca să fure informațiile cardului dvs. de credit.

Evitarea costurilor mari de expediere
În cazul în care cumpărați Inim online, este esențial să aflați taxele de livrare înainte de a plasa comanda deoarece sunt mai mulți factori pe care este necesar
sa ii luați in calcul, spre exemplu: zona de expediere și greutatea. Acestea vor afecta taxele de expediere. Un magazin de comerț electronic care se livrează numai pe plan intern este probabil să aibă costuri de expediere mai mici în comparație cu unul care expediază internațional.

Dacă greutatea și/sau volumul comenzilor dvs. este mare, este posibil să puteți obține un preț de livrare mai mică dacă lansați, pentru mai multe produse, o singura comanda unui unic magazin.
Costuri reduse de expediere sunt de obicei se regăsesc și prin mijlocirea anumitor firme de expedieri.
Locația unde se va efectua livrarea va poate fi de folos deoarece companiile de transport au ca regula generala tarife mai mici pentru destinatari din orașele mari după cum urmează: București, Cluj, Baia Mare, Oradea, Suceava, Brașov, Botoșani, Constanta, Timișoara, Craiova, Miercurea Ciuc, Târgu Jiu, Bacău, Brăila, Galați etc.
Puteți să luați în considerare, totodată să vă alăturați unui program de premiere pentru livrari, care poate oferi bonusuri în funcție de frecvența expedierilor.

Valoarea taxelor de expediere sunt un factor de descurajare important pentru cumparaturile online, însă cu puțin efort sunt modalități de a reduce aceste costuri. Achizitia mai multor produse de la un singur magazin va conduce la scaderea numărului de expedieri si, astfel, puteți face cumparaturile mai convenabile și puteți economisi bani.

Retururi mereu simple

Daca va procurati Inim online, cu siguranța vreti să aveți un proces la indemana în ceea ce privește retururile.
Acest subiect va face cumparaturile mai confortabile pentru clienți și va ajuta magazinele online să mențină costuri scăzute pe termen lung.
În mod obișnuit, 58% dintre clienți doresc un mod de returnare fără probleme, iar 47% doresc o etichetă de retur ușor de atașat la colet. Investiția într-un mod de returnare simplificat poate conduce la o creștere cu 12% a satisfacției clienților și o scădere cu 4% a costurilor.

O mare parte a companiilor de retail au reguli foarte riguroase în ceea ce privește la returnarea produselor și bunurilor.
Totodată există și unele care au reguli mai permisive. Mulți comercianți cu amănuntul folosesc motto-ul: In primul rând clientul pentru realizarea procesul de returnare.
Indiferent de procesul de returnare, majoritatea comercianților cu amănuntul cer dovada achiziției înainte de a accepta orice articol retur. Aceasta poate fi sub forma unei chitanțe, OP online sau chiar a unui bon de livrare, dacă cumpararea s-a realizat online. Personalul din prima linie poate încălca regulile uneori pentru a grăbi acest proces. Ei îl considera un serviciu bun pentru clienți.

O cale foarte simpla de a diminua rata de returnare este aceea să vă asigurați că descrierea articolului și fotografiile acestuia sunt cât mai descriptive posibil și va oferă toate detaliile utile.

Noi am selectionat cele mai însemnate magazine online din România pentru a putea cumpara Inim în cele mai bune condiții posibile și ferit de riscuri.